değişikk demeeeeeeeee :hahaha:
Printable View
Ne kadar uzattınız be kardeşim,geçeni tebrik et bir dahakine sen geç niye kasıyorsunuz ?
Dikilmiş götün davası olmaz .
Hırs çok kötü bir sey
Arabada sıkıntı varsa denemeyin
Deniyosunuz gecersen sıkıntı felan konusulmuyo ama geçilirsen hemen o böleydi şöleydi felan muhabbetleri oluyo
Bence bu tarttısma muhabbetleri olmasa güzelce birbirinizi tebrik edip kimin ne eksigi var neyi fazla onları konussanız emin olun kii buraya herkez yorum yapar ve bu işi bilen insanlarda size bilgi verir..
Yaw sen bana şunun teknik olarak açıklamasını versene veremiyorsan bilmiyorum de. Hala ne lafı geveliyorsun. Cevap veriyorsun sözde içerisinde sorudan ve varsayımdan başka bişey yok. BEN SENDEN REG İN 4. DENEMEDE NEDEN YAVAŞLADIĞININ TEKNİK OLARAK AÇIKLAMASINI BEKLİYORUM.
Ya arkadaş mevzuyu uzatmayayım diyorum dayanamıyorum,madem bu kadar senelik 106'cısın alper sorunu neden bulamadınız ?
Ayrıca neden kabul etmiyorsunuz geçildiğinizi ? site olarak kabul ettiremedik geçildiğinizi çözemiyorum yemin ederim .
Ben o arabanın ne sorunu olduğunu oturdugum yerden çözebiliyorum siz 1 hatda 2 aydır çözemediniz.
Madem o kadar iyisiniz çözün bulun yapın .
Allahın hakkı 3 dür REG geçmiştir..
bızde yazalım alper selcuk kac vıdeoda onde arc sısmıs aracı duzeltın yıne dener selcuk 15 tane vıdeo var bır vıdeıda gecıyo onlamı avunuyonuz ınnanın sıtede herkez sıze guluyo reg hızlı crm varkıyla sunu unutmayın araclar esıt olsada crm 1 boy onde olur aracınızı duzeltın reg yıne gecer bu kadar cırpınmayın lutfen
alper jb hızlı olabılır ama reg daha hızlı mami abinin dedigi gibi sizle denenmez istanbulda hızlı araba cok selcuk cocuk 15 kere denemiş bi kere gecmıssınız hala konusyonuz bakın siz o arabanın sıkıntısını cozemezsınız ıyı bır 106 gtı nın bınmesın crm den gecer ama artık oda sızın arabanızı yapmaz
Ben senden sorularımın cevabını beklıyorum..ama yazma istemiyorum..sen ve senın gibilerin saçma yorumları yüzünden millet birbirine düştü.
Sen anlamıyorsun regin harareti yükselmemiştir denmiyor farkındaysan.ama hararet yükseldiği için reg geriye düşmedi BENİM FİKRİM. jb nin pırlaması en aza indi ve kafaya geçti.Neyse bak daha fazla seninle polemiğe girmek istemiyorum.Bekleyelim jb nin bitmesini..
Yaşar hayırdır?Ne bu gerginlik?Bana mı tavrın anlamadım?
Neymiş jb nin sorunu?söylede bilelim çok merak ettim allah aşkına kanka bi özelden yazsana bana!!
Evet o gece ilk 3 denemede reg geçti maşallah diyoruz zaten.ama sonra jb nin pırlama azaldı kafa burun gittiler o zamanda reg harareti yükseldi.o yüzden geri düştü denildi.
bak burda herkese diyorum boşa tartışıyoruz..susalım olayları kişiselleştirmeyelim hepimiz arkadaşız az çok bi geçmişimiz muhabbetimiz var.o yüzden ben susuyorum artık benım kimseyle şahsi bi problemim yok olmasınıda istemiyorum zaten..allah herkesin tekerini düz bastırsın..başkada bişey demiyorum.jb hazır olunca zaten araç sahipleri konuşur tekrar denenir son nokta koyulur. biz burda boşa nefes tüketiyoruz.
He bu arada musait olunca arada bi konuşalım kaç zamandır konuşmuyoruz!mutlaka bekliyorum aramanı allaha emanet ol.
bak hocam olayı farklı yerlere çekiyorsun.olay crm-aydan filiz olayı değil.
Suat abiye saygım sonsuz çok farklı bi kişilik.cok sevıyorum kendisini..
o yüzden lütfen garaj ismi kullanıpta başka insanları üzmeyelim.
yaw alper sen neyin kafasındasın. Diğer denemelerden farklı olarak reg gene öne fırlıyor diğer videolardaki gibi hiç fark yok sonra şiştiği için yavaşlıyor. Videoları dikkatli izle jbnin 3. uzun denemesi ile 4. denemesi arasında vitesler arasında saniye farkı yokken reg yavaşladığı için orçun yakalıyor. yoksa 1 viteste öne fırlayan arabayı nasıl yakalayacakta öne çıkacak. Taraf olan sensin polemiği yapanda sensin. Sana soru soruyorum soru ile cevap verip benden cevap bekliosun. Sen giderken biz gelioduk merak etme en az senin kadar akıllıyım. Cevap veremediğin konularda soru sormak daha işine geliyor. Çünkü teknik bilgin yok. Haa sen 106 yı nereden biliosun diyeceksin sen kısa pantolonla dolaşırken 97 yılında benim VTS im vardı.
pardon 106 yı bildiğini bilmiyordum. :) ama senin bahsettiğin gibi teknik bilgi bi yere kadar teknik bilginin yetmediği yerde tecrübe giriyor işin içine..
bu arada rahat ol 97 yılında ben kısa donla gezmiyordum bende araba kullanıyordum ;) Bi arabaya binmek veya yürütmek önemli değil parayı basmış zamanında binmişsin eyw ama o arabayla uğraşmadıktan sonra o arabaya gönül vermedikten sonra benim için binip binmemem önemli değil uğraşmadığın içinde aynı dilde konuşamıyoruz seninle ;)
Konuyu sapıtmayın beyler yok eskiden sen böleydin ben söleydim felan
Tel numaralarınızı alın ordan konusun bence burda konu baska yerlere gidiyo ..
MaşALLAH Her İki Aracada Kazasız Belasız Bol Keyifli Gazlamalar :)
abi adamın dibisin ya şimdi kronometre ile süre tuttum jb nin süreler hep aynı hatta benim çok geçtiğim 3 denemede daha iyi süre çıkarmış 2.3.4.5 vitese tam atmış durdurdum 14.8 di sanırım ve beni geçtiğini var saydığı diğer sonraki arabam açıldı pırlamıyo dediklerindede 15.2 15.3 gibi süreler çıkıyor bu durumda REG in şiştiği aşikar ortaya çıkıyor eyv abi çok çok sağol
herkez baksın abi yalancı olduk 106 şişmez oldu bi bakın beyler sürelere bakın adam arabam açıldı oky dediğinde hiç bi değişiklik varmı bir bakın hatta oda çok az şişmiş herhalde:D benim videodan kaybolduğum denemede daha iyi süre yapmış:)sonraki 2 si zaten aynı he ben demiyorumki bu süreler dbn gibi gerçektir! hayır tabiğikide ama bu tartışmayı aydınlatmaya yeter sanırım