User Tag List

Sayfa 5/14 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
253 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: jb 106 -reg 106 gti ARAÇ İÇİ ÇEKİM

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi mabi dumenlerini herkes biraksin ..denemek istedigin araba reg se ben reg icin konusuyorum .. Spec isine gelirse ne zamandan beri spec ogrendin daha dune kadar arabana egzantrik taktigim zamani hatirliyorum egzantrikleri gordugunde UFO girmus gibiydin simdi spec falan baya gelismissin ama iste patirdamayi cozsen tam usta olucan ..he bide beyaz arabaya beyin baglarken yanimda masum kedi gibiydin bak simdi aslan olmussun ne garip degilmi .. Ama sakin sakin ne araba muabbeti ne farkli muabbet icin sakin beni arama selam dahi verme ...
    sana hiç yakışmıyor burda yazdıkların bundan emin ol ben yine saygısız yapmıyorum eksantrik ben görmedim bile o konulara hiç girme bun çamaşır dökeceksen ben başlarsan ya konuşturma beni ... bak sen reg ng getirrirsin deneriz herkez yoluna ben degil sen bana selam verme sen beni aramassan sevinirim benim aracımı zımpa gibi hazırlayacak ustamda var sıkıntı degil ki hazırlayacakta o zaman reg alır selçuk gelir deneriz
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

D.CaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi amma uzattınız hiç yakışmıyo yaşınızı almış adamlarsınız gerek yok bence.Kimin ne eksiği varsa gidersin çıkıp tekrar denersiniz.Yanlış anlaşılmaz umarım
    PPR Motorsport
    Mapped by EcuTuned

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sana hiç yakışmıyor burda yazdıkların bundan emin ol ben yine saygısız yapmıyorum eksantrik ben görmedim bile o konulara hiç girme bun çamaşır dökeceksen ben başlarsan ya konuşturma beni ... bak sen reg ng getirrirsin deneriz herkez yoluna ben degil sen bana selam verme sen beni aramassan sevinirim benim aracımı zımpa gibi hazırlayacak ustamda var sıkıntı degil ki hazırlayacakta o zaman reg alır selçuk gelir deneriz
    Zimba gibi ustan varsa bi daha milleti rahatsiz etme...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı D.CaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi amma uzattınız hiç yakışmıyo yaşınızı almış adamlarsınız gerek yok bence.Kimin ne eksiği varsa gidersin çıkıp tekrar denersiniz.Yanlış anlaşılmaz umarım
    Ayibimi kaldi baksana bi araba aldi herkesle kotu oldu kimle denese hep bi sikinti insan hatayi biraz kendinde arasa zaten bu konu buraya gelmez

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orçun sende sus abi herkes sussun yoksa bu gidişle deneme meneme olmayacak..siz bırakın millet yorum yapsın.JB hazır oldugunda ararsın selçuğu adam akıllı denenir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    he yalan konuşuyoruz yani o zaman istediginiz adamı gönerin araba sogul binsin eger araba kesmesin gitsin hediye edicem okey

ama senin araba ile aynı yolda dbn yada sn tulucak çok vites farkı göz alınarak 5 6 kez basıcaz fark olmassa sen hediye edicen mi
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selcuk hic bisey daha yazma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selcuk ahmet oruc ceco efe ve balikci bu saydigim adamlardan hic biri orcunla deneme yapmicak ..bu adamla araba deneyen bana selam vermesin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    he yalan konuşuyoruz yani o zaman istediginiz adamı gönerin araba sogul binsin eger araba kesmesin gitsin hediye edicem okey

ama senin araba ile aynı yolda dbn yada sn tulucak çok vites farkı göz alınarak 5 6 kez basıcaz fark olmassa sen hediye edicen mi
    ben sana hiçbir zaman araban kesmiyo demedim taa ne zaman bindim evet kesiyodu şuanda bilmem peki 5 6 kere ben dbn ölçüp koyucam 1. deneme ile 5. deneme arasında fark olucakmı olmıycakmı arabam şişiyomu şişmiyomu bakalım ben hediye istemem oyuncaksız kalma sen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu kapanmistir orcun hepinizden hizli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selcuk ahmet oruc ceco efe ve balikci bu saydigim adamlardan hic biri orcunla deneme yapmicak ..bu adamla araba deneyen bana selam vermesin
    ben sustum son post ne dersen o abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selcuk yazma diyorum anliyomusun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbulda 10 tane dolu 106 var aranizda deneyin eglenin ne gerek var stres yapmaya milleti eglendirmeye ...

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ya orcun kardeşim....

bak mami senden yaşca büyük bilgiside sendenbenden fzladır emin ol bende biliyom bu işi ama bilgi bilgiden üstündür herzaman bildiğinide sorucaksın gerekirse saygısızlık etme selcuk bişy demiyo gene ortalığı gen sen geçtin ben geçtime dönüyo konu yazmayın artık bişy yaaa valla

eksikler biter tekrar denenir denemeye geldiğinizde birbirinizin yüzüne bakıcak yüzünüz olsun daha konuyu uzatmayın gerekiyosa konu kitlensin

haddini kimse aşmasın sana video yaptım konu bukdar uzamadı yaa dahada uzmasın işte eksikler giderilsin denem yapılsın tebrikedilir gecen geçilen olur biter ......................

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    İstanbulda 10 tane dolu 106 var aranizda deneyin eglenin ne gerek var stres yapmaya milleti eglendirmeye ...
    deneyin eglenin 52 li olarak en hızlınız gelsin benle denesin yoksa burdan her zaman hızlı oldugumu yazarım

ama eşeklik bende sen ne deniyon ki dd gelmeden seni dinledik ya sana güvendik ya neyse
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu anda tarafsız olara yazıyorum burda ali haklı bi araba için bir birinizi bu kadar kırmayın muammer abi selcuk benim gördüğüm kadarıyla iyi insanlar bir araba mevzusu için kırılmıycak insanlar sen eksiklerini bitir git dene geçersin veya geçilirsin araba işi bahane maksat muhabbet olsun bu forumda bir sürü video var deneme var ama kimse senin kadar karşısındakini kırmıyor
    54 YL 820

ATLETİC SPOR CENTER

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı percussionali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya orcun kardeşim....

bak mami senden yaşca büyük bilgiside sendenbenden fzladır emin ol bende biliyom bu işi ama bilgi bilgiden üstündür herzaman bildiğinide sorucaksın gerekirse saygısızlık etme selcuk bişy demiyo gene ortalığı gen sen geçtin ben geçtime dönüyo konu yazmayın artık bişy yaaa valla

eksikler biter tekrar denenir denemeye geldiğinizde birbirinizin yüzüne bakıcak yüzünüz olsun daha konuyu uzatmayın gerekiyosa konu kitlensin

haddini kimse aşmasın sana video yaptım konu bukdar uzamadı yaa dahada uzmasın işte eksikler giderilsin denem yapılsın tebrikedilir gecen geçilen olur biter ......................
    ben hiç bir zaman mami abiye saygısızlık yapmam yapmadım senelerden beri

artı olarak ue denemsinde ben bu kadar iyi olacagını tahmşin etmedim ve tgebrik ettim etmesini biliyoruz demekki
    DR.ECU

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pişşşttt çaktırma beni unuttu

hepsinin arabasını alır ben denerim seninle nede olsa beni yazmadı sıkıntı yok

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)