User Tag List

Sayfa 9/14 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
253 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: jb 106 -reg 106 gti ARAÇ İÇİ ÇEKİM

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 Aracada MaşAllah, Allah kaza bela vermesin..

Selçuk Aracın sesi çok güzel, çok beğendim kardeşim..
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

athem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tartısmalar bitmez inanmıyorum

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 Aracada MaşAllah, Allah kaza bela vermesin..

Selçuk Aracın sesi çok güzel, çok beğendim kardeşim..
    sağol kanka eyv

alpergti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah iki arabayada gidin başka arabalarla deneyin be kardeşim...şu crm aydan muhabbeti felan yakışık değil ikiside canciğer arkadaş adamlar ikisininde bu işten trilyon kazanayım derdi yok ikiside zevk için uğraşan adamlar...arada boşboş yazan adamlara bu lafım

jb bendeyken programdan kaynaklı bi kesiklik oluyodu ama şu anda patırdama var falan filan ben bilmiyorum benden sonra motor açıldı sekman atıldı falan filan oldu inşallah daha iyi gider bendekinden daha hızlı olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pardon 106 yı bildiğini bilmiyordum. ama senin bahsettiğin gibi teknik bilgi bi yere kadar teknik bilginin yetmediği yerde tecrübe giriyor işin içine..

bu arada rahat ol 97 yılında ben kısa donla gezmiyordum bende araba kullanıyordum Bi arabaya binmek veya yürütmek önemli değil parayı basmış zamanında binmişsin eyw ama o arabayla uğraşmadıktan sonra o arabaya gönül vermedikten sonra benim için binip binmemem önemli değil uğraşmadığın içinde aynı dilde konuşamıyoruz seninle
    Evet parayı bastım aldım siz ne ile aldınız arabalarınızı öpücükle dağıtmıyorlar heralde. Uğraşıp uğraşmadığımı ne kadar biliyorsun. Neden gönül vereyim ki. Arabam değerlidir ama bir yere kadar daha iyi fırsatlar olursa onları değerlendiririm ki değerlendirdim sattım borsaya yatırdım 2 ay sonra T4 aldım 0. O zamandan beride atmosferikle uğraşmıyorum.
    IN BOOST WE TRUST

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zimba gibi ustana arabani goturdunmu orcunnnn

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkez baksın abi yalancı olduk 106 şişmez oldu bi bakın beyler sürelere bakın adam arabam açıldı oky dediğinde hiç bi değişiklik varmı bir bakın hatta oda çok az şişmiş herhalde benim videodan kaybolduğum denemede daha iyi süre yapmışsonraki 2 si zaten aynı he ben demiyorumki bu süreler dbn gibi gerçektir! hayır tabiğikide ama bu tartışmayı aydınlatmaya yeter sanırım
    selçuk neyin çırpınmasını veriyorsun anlamadım tamam gitti yolun egimlerine ne oldu sanki bana pistte yarışıyorsun daha öncede söyledim avansa bu kadar yüklenmeyin yazık arabaya 2 sıkımlık olmasın sonra drag pist yarışı yapmıyoruz
    sen istanbula gider yaptın ya 52li olarak ben türkiyeye yapıyorum pt52 li olarakta beni geçicek yok anladın sende geçemedim geçemessinde anladın siz bi tayfasınız bu formda anca kendiniz kandırırsınız 3 tane uzun deneme var 2 sinde ben öndeyim
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selçuk neyin çırpınmasını veriyorsun anlamadım tamam gitti yolun egimlerine ne oldu sanki bana pistte yarışıyorsun daha öncede söyledim avansa bu kadar yüklenmeyin yazık arabaya 2 sıkımlık olmasın sonra drag pist yarışı yapmıyoruz
    sen istanbula gider yaptın ya 52li olarak ben türkiyeye yapıyorum pt52 li olarakta beni geçicek yok anladın sende geçemedim geçemessinde anladın siz bi tayfasınız bu formda anca kendiniz kandırırsınız 3 tane uzun deneme var 2 sinde ben öndeyim
    Orçun daha uzatma sus aq.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pirlaaaaamaaaaaa orcun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selçuk mami ceco kartopu size söylüyorum geçemezsiniz bu adamı boşuna kasmayın. Araya tır değil ilçe soksanız inkar eder. Kasmayın kendi aranızda deneyin bırakın en hızlısı o olsun denemeyin bu adamla sonra sinir yapacaksınız. Gerek yok.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selçuk mami ceco kartopu size söylüyorum geçemezsiniz bu adamı boşuna kasmayın. Araya tır değil ilçe soksanız inkar eder. Kasmayın kendi aranızda deneyin bırakın en hızlısı o olsun denemeyin bu adamla sonra sinir yapacaksınız. Gerek yok.
    Abi ben soyledim zaten selcuk ceco uruc ahmet ali bu arkadaslarim orcunla denemesin abi orcun kendi kendine gebzede dbn olcsun bide zimba gibi usta bulamadi galiba ...He pardon abi efeyi unutmusum ...

ernc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki aracada masallah..
    Ama söyle bir gerçek var REG fenalarda..Arızalar giderilir tekrar denenir kırıcı olmaya gerek yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zimba gibi ustana arabani goturdunmu orcunnnn
    evet götürdüm gereken herşey yapılacak a -z ye şimdi merak etme düşündügün yerde degil araç bütün yogunlu olması yarışlara araba hazırlamasına rahmen

tamamen benim aracımla ilgilenmeyi kabul etti ustam ve gereken eksiklik giderilecek

BU ARADA AHM PERFORMANCE KOCAMAN SEVGİLER TAMAMEN ARACIMLA İLGİLENMEYİ KABUL ETTİ ÇÜNKÜ İŞİNİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPMAYI SEVEN Bİ USTAMIZ AHMET USTA ..
    MALASEF AHM YOLUNU TUTAMADIK
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mami dur şimdi yerlere paspas atıyorum sende güverteyi temizle kaptan görmesin. Tayfayız hesaaaaabı.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sana bu avans konusunda akil veren ustana soyleki 106 da vuruntu sensoru diye bi sensor var ve bu sensor avansi gordugu zaman arabayi geri ceker yani reg de avans olsa ilk denemelerdede gitmez bunu unutma ikinciside istersen beyinleri sokelim icindeki yazilimlari okutalim kimin avansi daha fazla hem sende bu konuda biraz bilgi sahibi olursun .. Senin arabandaki limirotsuz pejosport programinin avansini gececek bi program daha yok rahat ol ustaya s... Ogretme..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Avans ne sen onu biliyonmu lan alla alla valla guluyorum ya ben cirpiniyorum dimi hahahaha sen bu boku bu kadar biliyosan 6 aydir pirlamani cozseydin orcun avansi fazla olan araba yurumez demekki bnmki cok acik yurumedigi hali buysa dur birazdaha kistiriyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selçuk mami ceco kartopu size söylüyorum geçemezsiniz bu adamı boşuna kasmayın. Araya tır değil ilçe soksanız inkar eder. Kasmayın kendi aranızda deneyin bırakın en hızlısı o olsun denemeyin bu adamla sonra sinir yapacaksınız. Gerek yok.
    sana mı sorucaz zaten biz kartopu ile aynı garajın arabasıyız siz denemesiniz ne olcak sizin aynı gittiginiz aracı ben gider geçerim
    içinizde hep bi korku olur evet artık pırlama mırlama yok

aracım saniyeden çıktıgı an gerekirse kartopu ile gider denerim sonuçu hrkez görür geçersede ben tebrik ederim sıkıntı degil
    hani siz revanş yapıcaktınız ya ona göe matamatik yaparsınız bu konularda çok iyisiniz
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet götürdüm gereken herşey yapılacak a -z ye şimdi merak etme düşündügün yerde degil araç bütün yogunlu olması yarışlara araba hazırlamasına rahmen

tamamen benim aracımla ilgilenmeyi kabul etti ustam ve gereken eksiklik giderilecek

BU ARADA AHM PERFORMANCE KOCAMAN SEVGİLER TAMAMEN ARACIMLA İLGİLENMEYİ KABUL ETTİ ÇÜNKÜ İŞİNİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPMAYI SEVEN Bİ USTAMIZ AHMET USTA ..
    MALASEF AHM YOLUNU TUTAMADIK
    Ahm yolunu tutamassin zaten kardesim beni aradi orcun arabayi bana getirmek istiyo dedi bende orcunun arabasini garajina sokma dedim oda tamam dedi ve seni geri cevirdi .. Hersey para degil yegennnnn

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sana mı sorucaz zaten biz kartopu ile aynı garajın arabasıyız siz denemesiniz ne olcak sizin aynı gittiginiz aracı ben gider geçerim
    içinizde hep bi korku olur evet artık pırlama mırlama yok

aracım saniyeden çıktıgı an gerekirse kartopu ile gider denerim sonuçu hrkez görür geçersede ben tebrik ederim sıkıntı degil
    hani siz revanş yapıcaktınız ya ona göe matamatik yaparsınız bu konularda çok iyisiniz
    Ayni garajmi senin garajin bile belli degilki nasil ayni garaj?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)