User Tag List

Sayfa 10/14 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
253 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: jb 106 -reg 106 gti ARAÇ İÇİ ÇEKİM

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Avans ne sen onu biliyonmu lan alla alla valla guluyorum ya ben cirpiniyorum dimi hahahaha sen bu boku bu kadar biliyosan 6 aydir pirlamani cozseydin orcun avansi fazla olan araba yurumez demekki bnmki cok acik yurumedigi hali buysa dur birazdaha kistiriyim
    Selçuk elindeki fotolar duruyormu ?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ahm yolunu tutamassin zaten kardesim beni aradi orcun arabayi bana getirmek istiyo dedi bende orcunun arabasini garajina sokma dedim oda tamam dedi ve seni geri cevirdi .. Hersey para degil yegennnnn
    Tayfayiz abi sende kaptan Alper abi sende 2.kaptan ol bende carkci basi ahmet makineci ali uzunyol zabiti fln takilalim oyle

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ek648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    avans ne sen onu biliyonmu lan alla alla valla guluyorum ya ben cirpiniyorum dimi hahahaha sen bu boku bu kadar biliyosan 6 aydir pirlamani cozseydin orcun avansi fazla olan araba yurumez demekki bnmki cok acik yurumedigi hali buysa dur birazdaha kistiriyim
    daha konuşma selçuk reg çok hız en baba sizsiniz n hızlada beni degil sizi kimse geçemez sizi geçen bir sürü araba videosu gördüm ama kimse yayınlamıyor sizle yüzgöz olmamak için ben olurum sıkıntı degil

aracım bu kadar hazır varsa maçan gelir rövanşta geçersin beni bende eyallah derim sreg daha hızlıymış tahmin edemedim pırlamadan degikmiş derim geçme sebebi derim ama bende geçersem sen burda yazarsın şişmeden degil pırlamadan mış orcunun diye tartışcak bişey yok

ben çok makul bişey sunuyorum sana

bu kadar basit
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sana mı sorucaz zaten biz kartopu ile aynı garajın arabasıyız siz denemesiniz ne olcak sizin aynı gittiginiz aracı ben gider geçerim
    içinizde hep bi korku olur evet artık pırlama mırlama yok

aracım saniyeden çıktıgı an gerekirse kartopu ile gider denerim sonuçu hrkez görür geçersede ben tebrik ederim sıkıntı degil
    hani siz revanş yapıcaktınız ya ona göe matamatik yaparsınız bu konularda çok iyisiniz
    Matematik profesorude korkanda sensin ben degil ev rc ye faceden gel arabalari gorelim videosuz bakalim kim hizli regle deneriz diyen ben degilim sensin daha ugrassan sen matematikle ben sana uni bitirtcem bu gidisle ben geldim direk denedim kardesim matematik yok fizik yok direk beden egitimi var

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Matematik profesorude korkanda sensin ben degil ev rc ye faceden gel arabalari gorelim videosuz bakalim kim hizli regle deneriz diyen ben degilim sensin daha ugrassan sen matematikle ben sana uni bitirtcem bu gidisle ben geldim direk denedim kardesim matematik yok fizik yok direk beden egitimi var
    Puhahaha harbi koptum puhahhaa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ahm yolunu tutamassin zaten kardesim beni aradi orcun arabayi bana getirmek istiyo dedi bende orcunun arabasini garajina sokma dedim oda tamam dedi ve seni geri cevirdi .. Hersey para degil yegennnnn
    hahahaha sana kocaman gülüyorum sen kendini kandırıyorsun abi sana söyleyim ahmet bana aracını getireblirsin konuştırma beni evet ahmetin para ile işin yok reklamda çünkü yeni tanıyorum ama kendi çabalarıyla en iyi yerlere gelmeyi çalışıyor ve başaracak

bak abi yazılacak konuşalacak çok sey var o yüzden seni ben halane seviyorum sen ne derse de o yüzden bu muhabetlere girme bence sen geriden izle denersekte bu işlerde en iyi anlayan olarak tarafsız yorumunu yap sana yakışan bu
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha konuşma selçuk reg çok hız en baba sizsiniz n hızlada beni degil sizi kimse geçemez sizi geçen bir sürü araba videosu gördüm ama kimse yayınlamıyor sizle yüzgöz olmamak için ben olurum sıkıntı degil

aracım bu kadar hazır varsa maçan gelir rövanşta geçersin beni bende eyallah derim sreg daha hızlıymış tahmin edemedim pırlamadan degikmiş derim geçme sebebi derim ama bende geçersem sen burda yazarsın şişmeden degil pırlamadan mış orcunun diye tartışcak bişey yok

ben çok makul bişey sunuyorum sana

bu kadar basit
    Ne anlatiysun sen bana ya sen once adam gibi gecildigini kabul et 20 sayfa yorum yaptim bahanesiz gel ben denerim diye ama senin herzamanki gibi bi taraflarin oynadi orcun hersey ortada ne videom varmis bnm denedigim adamlar belli bi *** biliyosan acik acik soyliycen oyle inceden degil

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çekirdeğimi aldım, konuyu heyecanla takip ediyorum

Maşallah REG adalet dağıtmış
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ek648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    matematik profesorude korkanda sensin ben degil ev rc ye faceden gel arabalari gorelim videosuz bakalim kim hizli regle deneriz diyen ben degilim sensin daha ugrassan sen matematikle ben sana uni bitirtcem bu gidisle ben geldim direk denedim kardesim matematik yok fizik yok direk beden egitimi var
    o teklifi yapan onlardı bana senle denemek istiyoruz diye hem bu arada reg le nasıl olursunuz az çok belli olur diye farkındaysan ben gitmedim çünkü kimse sanzıman oranlarının farkında degil

neyse sen onu bırak anlaşma tamammı geçersen eyvallah ama ben geçersem yada aynı gidersek sen bana eyvallah diyeceksin burdan sen haklıymışsın diye
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burda bi yenilen pehilavan güreşe dooymaz havası war.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hahahaha sana kocaman gülüyorum sen kendini kandırıyorsun abi sana söyleyim ahmet bana aracını getireblirsin konuştırma beni evet ahmetin para ile işin yok reklamda çünkü yeni tanıyorum ama kendi çabalarıyla en iyi yerlere gelmeyi çalışıyor ve başaracak

bak abi yazılacak konuşalacak çok sey var o yüzden seni ben halane seviyorum sen ne derse de o yüzden bu muhabetlere girme bence sen geriden izle denersekte bu işlerde en iyi anlayan olarak tarafsız yorumunu yap sana yakışan bu
    Ben her zaman tarafsizim ue ile denememdeki yorumlarimi okursan anlarsin ..ama sen ortama duzgun konusmuyosun sen ortaya konussan tebrik etmesini ogrensen bu konu buralara gelmezdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ne anlatiysun sen bana ya sen once adam gibi gecildigini kabul et 20 sayfa yorum yaptim bahanesiz gel ben denerim diye ama senin herzamanki gibi bi taraflarin oynadi orcun hersey ortada ne videom varmis bnm denedigim adamlar belli bi *** biliyosan acik acik soyliycen oyle inceden degil
    sana son sözüm bu atarıma RRRRRRRRRR VARSA bişey diyemiyorum çıkar dener reg hızlı kanıtlarsın ben bır gött olurum
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sana son sözüm bu atarıma RRRRRRRRRR VARSA bişey diyemiyorum çıkar dener reg hızlı kanıtlarsın ben bır gött olurum
    ben denerım nezaman ıstersen orcooo hareket lazım banada.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ben her zaman tarafsizim ue ile denememdeki yorumlarimi okursan anlarsin ..ama sen ortama duzgun konusmuyosun sen ortaya konussan tebrik etmesini ogrensen bu konu buralara gelmezdi
    abşi bak reg yavaş mı diyorum evet çok hızlı ama öyle bi pozisyona geldi araba beni piç etti o gece o yüzden de bu deneme benim içime sinmedi ve selçukla konuştuk
    bu konuyu hiç açmayacaktı gerek yoktu bizim arkadaşlıgımaza yakışmadı

ben selçugun geçtigi yerleri kessem benim geçtigim videoları konu açsam çıldırmazmıydı orda benim arabam şişmişti falan diye

bende senin geçtigin yerler kesiyor köpek gibi 7 deviri geçmiyor kalıyor orda

okan kullandı aynı gün anlatsın up 106 gti sahibi ben bişey demiyorum
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o teklifi yapan onlardı bana senle denemek istiyoruz diye hem bu arada reg le nasıl olursunuz az çok belli olur diye farkındaysan ben gitmedim çünkü kimse sanzıman oranlarının farkında degil

neyse sen onu bırak anlaşma tamammı geçersen eyvallah ama ben geçersem yada aynı gidersek sen bana eyvallah diyeceksin burdan sen haklıymışsın diye
    Sen kendi yapmadigin seyleri insanlardan neden istiyorsun ulan 2 ayri konu var 2 sindede herkezden allah razi olsun bize massallah demis arac video dedin onunlada kurtaramadin bu kadar adam var burda gerizekalimi? Kabul et reg in hizli oldugunu buda bir erdemdir ben zamaninda cok gecildim ve hic kavgasiz ciktim yazdim hatta cogu yorumlar keske herkez senin gibi olsa yorumlar hep boyle denmisti bizi bilen biliyo orcun ben gecilsem cikar aslan gibi yazarim dunyanin sonu degil gecilmiycek araba yok hepimizin durumu ortada sabanci torunu degiliz para ve bilgi meselesi sartlar sinirli ama bu durumda ben bi tik daha hizliyim bu hersekilde asikar bi sen hayir diye yirtiniyosun yok bidaha deniycez kabul edicez burdan yazicaz fln sen daha bu denemeyi sonuclandiramadinki digerine gecelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben denerım nezaman ıstersen orcooo hareket lazım banada.
    Bana sormadan denede bacaklarini kirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam söz çıkmıycam abi.

Bayrampaşalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    atarlar havada uçuyo bende sana atar yapıyımmı abi al gel dizelini

canım cektı walla o yuzden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam söz çıkmıycam abi.
    Abin sana kurbaneyyyyy

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)