arenımoooooo benı neden soylemıyorsun tek koltuk oldugum ıcınmı :D
Printable View
arenımoooooo benı neden soylemıyorsun tek koltuk oldugum ıcınmı :D
yınede Y R56 Gerginnn maşallah kekutımm
Maşallah Kekuti.
Sonunda beni geçebileceksin gibi. Hadi yine iyisin :D
Arkadaşlar teşekkür ederim öncelikle..
abi benim bizzat takip ettiğim bir araç var. Zaten Mini camiasında çoğu kişi biliyor. Bursadan doktor bir arkadaşımızınmış araba. Maslakta Hakan Abi ilgileniyor. Gt2860 Turbo bulunmakta üzerinde. Bazı eksikleri var en sağlam yürüyen benim gördüğüm o.. r56 olarak söylüyorum.
R53'te 3-4 tane çok hızlı diyebileceğimiz araba var. Kasnak port meth headers falan gayet keyifli yürüyor. Egsantrikle tabi.
Yukarıda söylediğim r56 hakkaten çok hızlı, fakat ustanın dediği 0.7 barda kullanıyoruz daha üstünü yere aktarmakta çok zorlandığını ve tutunamadığını belirtiyor.
bi cupra kadar hızlı değil ama atmosferik 2.0 araçları hatta Vag grubundan bazı 2.0 turboları peşine takıp sürükleyebilir :)
maliyeti ne diye sorarsan 40-50.000TL masraf var :) komple internal falan değiştirmek gerekmekte. Turbo büyütünce kaputta kesim işlemi gerekiyor. falan filan çok zahmetli. Açıkcası r56'yı o kadar yüklemin tadı muhteşem olabilir fakat paraya yazık. :(
stock turbo, motor içi yapmadan boş yere uğraşmayın 2 sıkımlık oluyor. Zaten r56 yürümüyor diyen arkadaşlar yürüyen bir r56 görmediği için :)
motor içi değiştirmeden imkan yok yürümez, basınç 1.5 + k03 turboda sıkıntı olacaktır. Turbo'da değilde motorda sıkıntı olacaktır. ;) ayrıca manuel olmazsa zaten 1.4 1.5 üzeri sağlıklı bir şekilde basınç açamıyorsunuz..
Merakla takip edeceğim. İnşallah kazasız belasız sorunsuz bir şekilde yürütebilirsiiz. :icon_tup: Cooper' hakkında çok daha bilgili dostlar var bu sitede ve başka yerlerde, bence burada paylaşın derim. Çeşitli yorumlara ihtiyaç olabilir diye düşünüyorum..
Hayırlı Projeler. En kısa sürede yolda görmek dileğiyle
egzantrikte'de tork kısmanız gerekecek. onuda unutmamak lazım kankacım ;) biraz uğraş işi.
Şöyleki; Ecufast ekibi yazılım konusunda çok uğraştılar. Çok şükür Sağlıklı bir yazılım oluşturduk. Ancak benim aracıma yazılım atılması için baya bir uğraş gerekmektedir :(
2011'lerden sonra OBD'ile Ecu atılamıyor, beyin sökülmesi gerek. Daha detaylı işlemler yapıldığı taktirde(egzantrik falan) bazı ince ayarlar için ciddi uğraş gerekmektedir.
yoksa hem sağlıksız olacaktır, hemde kırma ihtimali yüksek olacaktır.. :rolleyes:
böhühühü benim hiç videom yokmu yahu :) Bütün araçlar o gece iyi yürüdü. keşke headers egzoz yazılımım olsaydı :(
şaka bi yana eylüle artık benle denemek amerikadan dönünce :)
KAkuti kankam adaleti yapmış :D .maşallah kerkese :)
nıhayet seyredebıldım vıdeoları facebooktakılerı en cok merak ettıgım bı seyı sorucam 2 kısıyken 2ye 2 kekutı ılede denedım fb hasanlada fb hasan kekutıye gore daha fazla one cıkıyo zaten kekutıyede cıkmıs ama 56 lar 53 e gore tam anlamıyla denedıgımızde 190 larda yanlarına gelıyorum 5i bıtırıp 6 ya atınca onlerınde oluyorum donus youndan bahsedıyorum tekken keremle denedıgımızde 6 ya atacagımız anlarda hep kamyonlar cıktı 5ın sonuna kadar 1 1.5 boy onumde ama neden 56 lar orda sankı duvara carpöıs gıbı oluyolar bunu merak edıyorum sadece ?
benim dönüş yolunda denediğim mini hangisiydi ? :)
valla polemik gibi olmasında kanka :)
ben belirttim zaten ciddi ağırlık dezavantajı oldu biyerde, 3'te 75 80 gibi bastık biz. Kendisi 3 kerede öndeydi 1.5 boy falan, sonradan 170'ten sonra geçiyordum.. ama ilk videolarda teke tekte çoğunda 220+ km/h deydik. Hatta bitanesinde 238km'yi ben gördüm kanka :) zaten daha ne kadar gidebilir..
Arene sormak lazım:) Video çekmiyor diye biliyordum ben:)