otomatikte en hızlı vites atan adam ve kornayı çalıp gaza basmayı unutan adam kekuti* o gerçek bir fenomen :D:D ben de seviyorum seni kekuti kardeşim :D başarılarının devamını diliyorum kanka :)
Printable View
vol 1232313 e yetişirim artık ben :)
Ulan beni neden çağırmadınız. Bitik volanımla gelirdim. Bu arada bütün araba sahiplerinin emeklerine sağlık. Allah daha iyilerini verir inşallah.
Kerem araç içi çekimlerde ilk videoda 26. saniyeye dikkat et araban kesiyor ve yavaşlıyor.
9. veya 10. deneme oldugu için egt'de biraz yüksekti ondan olabilir diye düşündüm abi, sonrasında zaten denemedik bidaha, gişeleri geçinde yanaştık muhabbet falan..
neden yaptı bilmiyorum açıkcası ama ilk kesişten sonra bende daha basmadım şişmiş olabilir diye..
Fukum teşekkür ederim.. Aslında specler hazır gibi aklımda ama maddi ve manevi anlamda destek gerek :) yazı geçirdikten sonra, cesaret hapı alıp kışa birşeyler düşünüyorum.. Detayları konuşuruz geldiğinde.. ;)
HLK son mesajını imza yapıyorum kardesim. Evet gecenin en büyük bombasını yazmayı unutmuşuz :)
Yeni video ulaştı elime, FB plaka r56'nın içinden, 2 kişi denediğimiz video dönüş yolunda..
Gün içinde ekleyeceğim
tüm araçlara maşallah :)
keremcim güsel yürüyor araban maşallah, Y cooper gergin :D
hahhaha kornaya basıp gaza basmamakta güselmiş
bizim RBJ canda senden, oda korna gaz kombinasyonunu yapamıyorum, onunki biraz daha farklı, 3korna beklerken o kornaya basmayı unutup direk gaza basıyor :D uaehueahu
bütün minilere maşallah..
bütün araçlara maşallah cok guzel dosthane denemeler oldu. FB cooper specleri: iskender downpipe + orta susturucu iptali + ecufast şeklindedir. bizde egzozun bizi geriye attıgını düşünüyoruz bu hafta kısmetse onunda çaresine bakıcaz :) telrardan bütün araçlara maşallaah :)
Dodo aynı şey benimde basıma geliyor hele 2 ye 2 denerken 56 lar 190 200 Lerde duvara çarpmış gibi oluyo dediğin gibi daha cok soyle soyluyum 5 bitiyo 6 ya cekiyo dikkat et videoda kekutinin arabaya mesela ses resmen barriz değişiyor sebep ne anlamadım bı türlü :s
Bende öyle düşünüyorum. Son susturucu stok tutuyordur. İkiye iki denemeyeceğim ama bundan sonra :) kilom meydana çıkıyor, butun haftasonu dalga konusu yaptılar :) en yakın zamanda tekrar denemeler yaparız, Kazasız belasız kullanın..
Teşekkürler.
Gokhan'ım, Kel Alper abinin dediği gibi kesme oldu erken vites atma zorunda kaldım, son denememiz 9 yada 10. denemeydi, biraz şişkinlik başladı diye düşünüyorum. R53 o konuda daha başarılı bence. Zaten vergi fakiri arabalarla top speed kasmak biraz zor oluyor :) ama dediğin doğru ;)
o olayıda tekrar gözden geçireceğim. Patırdama sebebi buji mi yetmiyor demiştim daha evvel, JCW buji aldım hiç yurütemedim, patırdama oldu. Stock buji ile gidiyor şuan, tekrar araştıracağım ama bu konuyu.
İntercooler neden hiç birinizin aklına gelmiyor acaba. Deli gibi ısınıosunuz küçücük cooler ile soğuk havada çekemiosunuz. Bi de turbonuz yukarılarda beslemiyorsa yavaşlamanız normal.