User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
109 sonuçtan 96 ile 109 arası

Konu: CooperS Roll Night :)

serqan23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34tb9544 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabanızı yapın kardesim bı daha deneyelim sekoooooooo kanka Azrail gibi geliyorum arkanızdan ona gore bak
    bi son susturucu yapıcaz kanka bide ugraşabilirsek filtre daha fazlasına gerek yok. ta harbiden oglm üstümüzden geçiceksin lan

senle 60 - 160 dener 4 boy atarım 170te bırakırım kanka
    34 DF 2123 MEGGY COUPE
    34 BK 690 VTİ
    34 UHC 22 FİESTA S
    34 YM 0023 E46 3.18İ
    34 ECN 72 E36 3.16İ

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İntercooler neden hiç birinizin aklına gelmiyor acaba. Deli gibi ısınıosunuz küçücük cooler ile soğuk havada çekemiosunuz. Bi de turbonuz yukarılarda beslemiyorsa yavaşlamanız normal.
    aldım bile, birdahaki aya burda
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=Kekuti*;5862585]Bende öyle düşünüyorum. Son susturucu stok tutuyordur. İkiye iki denemeyeceğim ama bundan sonra kilom meydana çıkıyor, butun haftasonu dalga konusu yaptılar en yakın zamanda tekrar denemeler yaparız, Kazasız belasız kullanın..

buhafta müsait olursak eon susturucuyuda halletmeyi düşünüyoruz. onuda hallettikten sonra tekrar dener farkı görürüz. ama 2 şer kişide cok kg hesabına girdiğimize çok ince hesaplar cıkıyo ortaya. runflat bizdede var. eyw siz ağırsınız o aşikar zaten. ama specler eşit değil bide o var. dosthane bi şekilde denendiği için 1 kişi 3 5 kişi denenir sıkıntı yok
    34 DF 2123 MEGGY COUPE
    34 BK 690 VTİ
    34 UHC 22 FİESTA S
    34 YM 0023 E46 3.18İ
    34 ECN 72 E36 3.16İ

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kekut kardeşim gerçek ismin ne abi senin komiğime gidiyo sana böyle hitap etmek yada kekutinin anlamını söölede bileyim enazından
    tebrikler aracına videolardan çok bişey anlamasamda öndesin sanırım, biara Aren falan hep birlikte toplanalım görüşelim sizin grubun muhabbeti özellikle Arenin ince esprileri hoş oluyor. hadi eyvallah..
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serqan23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buhafta müsait olursak eon susturucuyuda halletmeyi düşünüyoruz. onuda hallettikten sonra tekrar dener farkı görürüz. ama 2 şer kişide cok kg hesabına girdiğimize çok ince hesaplar cıkıyo ortaya. runflat bizdede var. eyw siz ağırsınız o aşikar zaten. ama specler eşit değil bide o var. dosthane bi şekilde denendiği için 1 kişi 3 5 kişi denenir sıkıntı yok
    İskender abiyle görüşün o zaman ellerinde hazırda SS olabilir, öyle bişey söylemişti sanırım..

bana sıkıntı yok fakat 2 kişi çıkmayacağım tekrar, öncesi ve sonrası olarak baktığımda beni hiç tatmin etmiyor. Birde sonuçta risk, trafikte deniyoruz. Allah korusun bir sıkıntı olsa yanımdaki kişiye kafama sıkarım. sonuçta araba deniyorsak teke tek daha sağlıklı görülür diye düşünüyorum. başkasının sorumluluğu olayı var..

Daha iyi olacak arabanız, hayırlısıyla kullanın ama filtre işini nasıl çözmeyi planlıyorsun ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bs type-r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kekut kardeşim gerçek ismin ne abi senin komiğime gidiyo sana böyle hitap etmek yada kekutinin anlamını söölede bileyim enazından
    tebrikler aracına videolardan çok bişey anlamasamda öndesin sanırım, biara Aren falan hep birlikte toplanalım görüşelim sizin grubun muhabbeti özellikle Arenin ince esprileri hoş oluyor. hadi eyvallah..
    Kerem abi isim valla bi anlamı yok, bi arkadaşım öyle deyip duruyordu. Nick'i önceleri OptimusPrime yapayım gireyim dedim.
    Tech yönetimi bana mail attı "Bot oldugunuz için üyeliğiniz kabul görmedi" diye

sonra aklıma geleni yazdım bende

görüşelim, bakalım Aren'in araba bu hafta çıkacak heralde. Haftasonu da sanayideyseniz görüşürüz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Serhat bende geliiim mi?
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İskender abiyle görüşün o zaman ellerinde hazırda SS olabilir, öyle bişey söylemişti sanırım..

bana sıkıntı yok fakat 2 kişi çıkmayacağım tekrar, öncesi ve sonrası olarak baktığımda beni hiç tatmin etmiyor. Birde sonuçta risk, trafikte deniyoruz. Allah korusun bir sıkıntı olsa yanımdaki kişiye kafama sıkarım. sonuçta araba deniyorsak teke tek daha sağlıklı görülür diye düşünüyorum. başkasının sorumluluğu olayı var..

Daha iyi olacak arabanız, hayırlısıyla kullanın ama filtre işini nasıl çözmeyi planlıyorsun ?
    sorumluluk işi apayrı bişeyy tabi onda hemfikiriz öğlen gibi arıcam zaten iskenderi inş. elinde hazır birşey vardırda gidip direk takarız

filtre için de henüz detaylı bi araştırma yapmadık ama içimize sinen ve performans kaybı yaşatmayacak iyi bişey yapma yolunu izleyeceğiz. bunun içinde ilk önce kendi ustamızla görüşücez
    34 DF 2123 MEGGY COUPE
    34 BK 690 VTİ
    34 UHC 22 FİESTA S
    34 YM 0023 E46 3.18İ
    34 ECN 72 E36 3.16İ

qwertynord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adım SERCAN fahri kardeşimin sayfasında giriyorum techte üyeliğim yok video yüklerken sıkıntı oldu baya neyse ki kekuti kardeşim imdadıma yetişti bir daha ki sefere avrupa yakasında bekliyoruz sizleri he bide zayıflamak gerek çok ağırız)

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Serhat bende geliiim mi?
    sensiz olmaz zaten, hep serseriliktemi görüşcez gel tabi
    TeamPASAOGLU

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı qwertynord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adım SERCAN fahri kardeşimin sayfasında giriyorum techte üyeliğim yok video yüklerken sıkıntı oldu baya neyse ki kekuti kardeşim imdadıma yetişti bir daha ki sefere avrupa yakasında bekliyoruz sizleri he bide zayıflamak gerek çok ağırız)
    Sercan fahriye soyle 1 yazilim 1 downpipe yapsın artık aracın dunyası degisicek
    C R M performance

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mody Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tüm araçlara maşallah

keremcim güsel yürüyor araban maşallah, Y cooper gergin
    Şafaka abi lütfen gergin mergin Y mcs olmuyo lütfen o sadece emg cooper için geçerli gergin Y mcs EMG gelince çok gerilicek çok sivilceler çıkıcak Kerem benmim kardeşim ya şaka yapıyorum
    NOT: şaka maka iyi çakıyorum koyuyorum hahahaha
    İntercooler neden hiç birinizin aklına gelmiyor acaba. Deli gibi ısınıosunuz küçücük cooler ile soğuk havada çekemiosunuz. Bi de turbonuz yukarılarda beslemiyorsa yavaşlamanız normal.
    abi tek kalemde 2500 TL vermek zor oluyo r56 ya iyi bir cooler 2500 turkish lira

Abi en yakın zamanda görüşüyoruz çok açtık arayı sen ben kekuti otobana çıkıyoruz kekutiye yüklenicez afişleri seçtim bastırtıyorum filmin adı gurup indirimi

Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kerem abi isim valla bi anlamı yok, bi arkadaşım öyle deyip duruyordu. Nick'i önceleri OptimusPrime yapayım gireyim dedim.
    Tech yönetimi bana mail attı "Bot oldugunuz için üyeliğiniz kabul görmedi" diye

sonra aklıma geleni yazdım bende

görüşelim, bakalım Aren'in araba bu hafta çıkacak heralde. Haftasonu da sanayideyseniz görüşürüz
    kankam benim ya sana çok takılıyorum ama emeğinin karşılığını aldın otomoatik bi R56 mcs beni bu kadar şaşaırtır allah gönlüne göre versin kazasız belasız şaka maka takılıyorum kızma

Not: şaka maka yinede iyi çakıyorum hahaha
    Serhat bende geliiim mi?
    ya abi sensiz olmaz olamaz ya

bende gelimmi diye sorunca aklıma kemal sunalın bir repliği vardı
    sen
    ben
    sen
    ben
    sen
    e beeeen

sen gelme ulan ayı şaka yapıyorum abi hafta sonu bi organizasyon ayarlayalım
    Alıntı 34tb9544 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sercan fahriye soyle 1 yazilim 1 downpipe yapsın artık aracın dunyası degisicek
    DP yazılım hayat kurtarır mesela DP yazılımsız bir R56 MCS talihi yoldan ana yola dua ile bağlanıyo araba gitmiyo 2 küüllüm 1 elham okuyosun anca o şeklde bağlanıyo

qwertynord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla arabasını seviyo gidişini tarzını satmazsa var güzel planları görücez napıcak ne edicek (SERCAN)

zekirdek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah keremcim arabalarınıza..Sorunsuz kazasız kullanın inş.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)