[QUOTE=Kekuti*;5862585]Bende öyle düşünüyorum. Son susturucu stok tutuyordur. İkiye iki denemeyeceğim ama bundan sonrakilom meydana çıkıyor, butun haftasonu dalga konusu yaptılar
en yakın zamanda tekrar denemeler yaparız, Kazasız belasız kullanın..
buhafta müsait olursak eon susturucuyuda halletmeyi düşünüyoruz. onuda hallettikten sonra tekrar dener farkı görürüz. ama 2 şer kişide cok kg hesabına girdiğimize çok ince hesaplar cıkıyo ortaya. runflat bizdede var. eyw siz ağırsınız o aşikar zaten. ama specler eşit değil bide o var. dosthane bi şekilde denendiği için 1 kişi 3 5 kişi denenir sıkıntı yok![]()
34 DF 2123 MEGGY COUPE
34 BK 690 VTİ
34 UHC 22 FİESTA S
34 YM 0023 E46 3.18İ
34 ECN 72 E36 3.16İ
kekut kardeşim gerçek ismin ne abi senin komiğime gidiyo sana böyle hitap etmek yada kekutinin anlamını söölede bileyim enazından![]()
tebrikler aracına videolardan çok bişey anlamasamda öndesin sanırım, biara Aren falan hep birlikte toplanalım görüşelim sizin grubun muhabbeti özellikle Arenin ince esprileri hoş oluyor. hadi eyvallah..
TeamPASAOGLU
İskender abiyle görüşün o zamanellerinde hazırda SS olabilir, öyle bişey söylemişti sanırım..
bana sıkıntı yok fakat 2 kişi çıkmayacağım tekrar, öncesi ve sonrası olarak baktığımda beni hiç tatmin etmiyor. Birde sonuçta risk, trafikte deniyoruz. Allah korusun bir sıkıntı olsa yanımdaki kişiye kafama sıkarım.sonuçta araba deniyorsak teke tek daha sağlıklı görülür diye düşünüyorum. başkasının sorumluluğu olayı var..
Daha iyi olacak arabanız, hayırlısıyla kullanın ama filtre işini nasıl çözmeyi planlıyorsun ?
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Kerem abi isimvalla bi anlamı yok, bi arkadaşım öyle deyip duruyordu. Nick'i önceleri OptimusPrime yapayım gireyim dedim.
Tech yönetimi bana mail attı "Bot oldugunuz için üyeliğiniz kabul görmedi" diye
sonra aklıma geleni yazdım bende
görüşelim, bakalım Aren'in araba bu hafta çıkacak heralde. Haftasonu da sanayideyseniz görüşürüz![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
sorumluluk işi apayrı bişeyy tabi onda hemfikirizöğlen gibi arıcam zaten iskenderi
inş. elinde hazır birşey vardırda gidip direk takarız
![]()
filtre için de henüz detaylı bi araştırma yapmadık ama içimize sinen ve performans kaybı yaşatmayacak iyi bişey yapma yolunu izleyeceğiz. bunun içinde ilk önce kendi ustamızla görüşücez![]()
34 DF 2123 MEGGY COUPE
34 BK 690 VTİ
34 UHC 22 FİESTA S
34 YM 0023 E46 3.18İ
34 ECN 72 E36 3.16İ
adım SERCAN fahri kardeşimin sayfasında giriyorum techte üyeliğim yok video yüklerken sıkıntı oldu baya neyse ki kekuti kardeşim imdadıma yetişti bir daha ki sefere avrupa yakasında bekliyoruz sizleri he bide zayıflamak gerek çok ağırız)
Şafaka abi lütfen gergin mergin Y mcs olmuyo lütfen o sadece emg cooper için geçerli gerginY mcs EMG gelince çok gerilicek çok sivilceler çıkıcak
Kerem benmim kardeşim ya şaka yapıyorum
![]()
NOT: şaka maka iyi çakıyorum koyuyorumhahahaha
abi tek kalemde 2500 TL vermek zor oluyo r56 ya iyi bir cooler 2500 turkish lira![]()
Abi en yakın zamanda görüşüyoruz çok açtık arayı sen ben kekuti otobana çıkıyoruz kekutiye yüklenicez afişleri seçtim bastırtıyorum filmin adı gurup indirimi![]()
kankam benim ya sana çok takılıyorum ama emeğinin karşılığını aldın otomoatik bi R56 mcs beni bu kadar şaşaırtır allah gönlüne göre versin kazasız belasız şaka maka takılıyorum kızma![]()
Not: şaka maka yinede iyi çakıyorum hahaha
ya abi sensiz olmaz olamaz ya![]()
bende gelimmi diye sorunca aklıma kemal sunalın bir repliği vardı
sen
ben
sen
ben
sen
e beeeen
sen gelme ulan ayışaka yapıyorum abi hafta sonu bi organizasyon ayarlayalım
![]()
DP yazılım hayat kurtarır mesela DP yazılımsız bir R56 MCS talihi yoldan ana yola dua ile bağlanıyo araba gitmiyo 2 küüllüm 1 elham okuyosun anca o şeklde bağlanıyo![]()
Valla arabasını seviyo gidişini tarzını satmazsa var güzel planları görücez napıcak ne edicek (SERCAN)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)