Neden 2-1 yaw daha once 1 kere deneme oldu 2 kere mi oldu. Gectik bi daha denemeyiz ne demek. Hem arkadasiz diosunuz hem de gectik bitti gitti ne demek adam daha once gectiginde size aynisini yapsaydi ne yapacaktiniz.
IN BOOST WE TRUST
cecodaykende denendi cvk geçti Alper abi bu 1. 2. si iboda geçseydi aynı şeyler yaşanıcaktı kendi ağzıyla bana telde dedi ataşhirdede dedi geçmiyim olm yandınız vs parmak boyu bile geçsem bittiniz filantabi bunlar makara eğlencesine konuşmalara ama aynı şeyler olucaktı ondan kimse kimseyi yormasın .. iboya techte bi ton şey yazdık nie denemiosun geçtiğim araçla denemem dedi bin kere yazdıklarımıza cevap vermedi filan .. arabasına güvendiki 15 gün sonra denemek istedi ama sonuç nafile ondan uzatılcak birşey yok ondan abi hamitin seçimi denemiosa denemio zorla değil
![]()
34EV4212
Powered by AHM PERFORMANCE
PPR MOTORSPORTS
Mapped by Ecufast
alayınız gelsin kralınız bir adım öne çıksın
EV 206 RC ROLL HATTI: 555 980 ONYEDİ ONYEDİ
hee ibo RR dediğin gibi allam ya bide konuşuyormusun ? sana 20 gün boyunce techten neler dedik birimizi alıntı yapıp cvp vermedin yalan mı ? kaç kere deneyelim dedik yok dedin geçtiğim araba ile denemem gibi laflar sarfettin ee 20 tgün sonra nie denedin ? demekki güvendin aracına bişiler yaptın geldin ama hesap tutmadı ibocum . şimdi aynısını diyorum geçtiğim araçla denemiyorum ok mu ? park halinde duruyor araç o şekil geçebilirsen geçersin![]()
34EV4212
Powered by AHM PERFORMANCE
PPR MOTORSPORTS
Mapped by Ecufast
alayınız gelsin kralınız bir adım öne çıksın
EV 206 RC ROLL HATTI: 555 980 ONYEDİ ONYEDİ
senin lafların beni ilgilendirmiyor kanka ne dersen de birçok kişi o zamanı gördü yazdık yazdık cvp yok şimdi bulup göstertirme bana denedim diyosun 20 gün geçio aradan güveniosun ki aracına gelip deniyorsun neyse uzatmaya gerek yok cvk yı çıkarıp denemiyorumSenin yaptığının aynısı nasılmış anla .. bunları çok iyi biliyorsun beni konuşturtma ibo ..
Bosa uzatiyosun ibo sen yap arabani bitir kimse arabasini evine cikarip saklamiyo illaki denk gelicek zaten cvk da bu camianin icinden bi araba yanyana gelinir yine sen sabret yapicaklarini yap bu defa araban konussun kardesim
34EV4212