banane banane![]()
banane banane![]()
Maşallah cvkya gerçekten fazla atar batmış birazBen anlamıyorum milletin bu rs lerle derdi ne ama güzel gitmişin soluksuz devam etmişin bileğine sağlık kardeşim Allah white rs gibi yürümek nasip etsin
![]()
![]()
alican eski RS ci
gaza basıp basıp dip gaz gidipde arabayı bi anda boşa atmamayı öğrenemedin mi? kompresöre niye bırakmıyosun anlamadın ilginç
2 aracada maşallah vites konusunda RS de UTKU hocan sanırım![]()
![]()
Sizinkiler 19 Mayısta olsun 2-3 aydır sürekli gelicez herkezle tek tek deniycez diyip gelmedikleri için söylüyorum
Bizden hiç bir zaman kalkıp birisi gelicez edicez demedi bugüne kadar Ankaraya ...
Ama Ankarada kim varsa zaten her hafta geliyor İstanbuldaki araçları elek etmeye![]()
Evet bolu güzel olur herkese aynı mesafe bekleriz öyle bi RS day![]()
Selçuk telefonda konuştuğun,görüştüğün tanıştığın bi büyüğün olarak böyle resmi sizinki bizinki laflarını sana yakıştıramadım,sen karşı tarafa roll yapmaya gitmeye üşenirken biz akhisar senin konya benim arabayı koşturuyoruz,istanbulada gelecez elbet ama bu iş öyle zart diye olmuyo hergün yeni bişeyler çıkıyo karşımıza o yüzden böyle bol keseden hani geliyodunuz ediyodunuz demen yanlış..Gökhan sendende ricam adamların konusuna benim arabayı katma..
Haklısın abi ama yanılıyorsun bazı yerlerde
Karşıdaki polislik durumlar olsun çevre olsun yolu olsun bana çekici gelmiyor
Zaten en son gidişimde bağlanıyordum zar zor yırttım
O bölgenin bana mazisi çok kötü
Senin söylediklerinde var biliyorsun
Burda bekleyenlerde var seni
Bunlar benim uydurmalarım değil sizlerin cümleleri o yüzden benim bakımımdan problem yok abi ...
Sen buraya geldiğindede tanışma uğruna 3 saat yol çekip seninle canlı sohbet ettim
Umarım bunlarda unutulmamıştır
Saygılar emmi :![]()
cvk harika bi icat ..
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)