Denemeler 2 ye 2 olmuştur 106 140hp civarı rocco 225hp arkadaş arkadaşa denedik.
106 gti 140hp civarı rocco 225hp.MOV - YouTube
Denemeler 2 ye 2 olmuştur 106 140hp civarı rocco 225hp arkadaş arkadaşa denedik.
106 gti 140hp civarı rocco 225hp.MOV - YouTube
Elimde bitane video yok zaman yetmedi rocconun doldurarak yanima gelirkende caldigimiz kornalar var,zaten konuyu kornaya vermek sacma beni gecmis olsa gecerdi zaten veye kafa burun giderdik ..
o kornayı duyduktan sonra ben de basmazdım. Geçecek olsamda basmazdım. 2. ile 3. korna arasına 1 saniye koymak neden bu kadar zor. İlla önde basmak peşinde misiniz? Önde basiim avantajlı oliim. Ben denerken karşı tarafa veriyorum korna önceliğini laf olmasın diye. Böyle korna duyduğum zamanda basmıyorum bir daha da denemiyorum.
IN BOOST WE TRUST
106 cılar aceleciler hepama bencede hoş olmamış. ztn sen arkadanda bassan geçiceğin belli ve bu sitedekiler nasıl basarsan bas neyin ne olduğunu anlarlar
beygirler yerine iki aracın da speclerini yazsan daha aydınlatıcı olur![]()
Suan tek bi video oldugu icin sadece ona gore yorum yapiyosunuz haklisiniz kusursuz guzel olmaz illa bisey bulunur,fakat ogece 12 tane rolden sonra okadar bitkinlik geldiki roccoyu suren kardesimde enaz sizin kadar anliyo nerede basildigini sonuc hep belli oldugundan biyerden sonra makaraya vurduk isi,ayrica sen bas dedim kabul etmedidoldurayim hesabi !!
225 lik rocco 140 lık gti a ancak bu kadar tutunabilmiş.
20 hp lik upgrade 0-100 u 6 sn son suratide 250 filan yaptı galiba. ara hızlanma zaten ölüm olmuş..
225 hp bir rocco zaten en az f/e/ç olması lazım ...140 hp 106 da f/e/ç olması lazım...bence bu speclerde 106 nın geçmesi çok zor..zaten erken basmışsınız..videoda değerlendirilecek bir durum yok...her 2 aracada maşallah..
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
bunada erken diyenlere birtane daha yollicam![]()
3846332990434_32739.mp4 - YouTube
buda rocconun benim demem üzere doldurarak gelip denediğimiz
3846463193689 28635 - YouTube
o rocco 225 hp degil kardeşim. korna calarken ilk 2 kornayı biraz uzun cal 3. korna nın uzunlugu kısalıgı önemli degil . duyulur duyulmaz basılır. aracların tam olarak speclerini yazarsanız ona göre yorum yapsak cok iyi olur. maşallah kazasız belasız
Kardesim yalan konusmayi sevmem bu videoyu senin izledigin gibi sahibide bizim arkadaslarimizda izliyor boyle seylere gerek yok cok inanmak istiyosan sana dyno ciktisi fakslayak veya 34 ks 014 diye biraz arastir sana gereken bilgileri mutlaka verirler,korna muhabbeti oluyoda neden rocconun doldurarak gelmesine izin veriyosun muhabbeti olmuyo sonucta sabitleyip sıkmak lazim dimi kardesim,ayrica suda bilinsin rocconun sahibi kardesimdir kendisi bu muhabbetlere dahi girmez isteyene roccoyu yuruturuz.
Benim aracim filtre chip egzos timing kisa hafif volant conta,keske fazlasi olsada onlarida yazsak saklayanlari anlamam niye,sipeklerimde herkezi bekler kornayi ona bastiririm![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)