Benim bildiğim Urfa ayağını gazdan çekmez
Printable View
:D haklısın abi yürüyemez saygım var benim arabam 168 HP fabrika verisi 1.6 litre SC 1235 KG bırak geçmeyi birçok kişi mini ile S2Knın 2. viteste yanında durmazsın derdi
bak ne oldu şimdi?:D geçtimde yürüdümde bu iş günün sonuna kim nederse desin ciğer yürek ekmek arası yalan bu iş günün sonunda nakite bakıyo motor içine girmeden şu halimle ayar meth yapsam 230 a kadar yürümeyi bırak geçerimde ben arabamın ne kadar yürüdüğünü gördüm Muharremin arbasını yabana atmayın ben başka S2K larlada denedim kimi nerde nasıl geçtiğimi biliyorum benim gördüğüm bana yeter abi :D
Araba satılık mı ?
doğru çekmez, Haklısın..
bi gariplik var bu işte ?
Bana mı bu laf abi?
banaysa beni en iyi sen anlarsın abi arabaya harcadığın para 100000 TL+ dır belki usd ama satmaya kalksan ki denedin yazık paralar yazdık sonra için el vermedi haklı olarak bende yaptım kendim için abi biniciem aklımda satmak gibi bir durum yok ticaretinde olmadım hiç bi zaman:D
Ama abimsin sende saygı duyarım fikirerine görüşlerine benim tecrubem bilgim seninki yanında esamesi okunmaz ne desen haklısın:D
Hulk satılık mı ;)
edit : :D
Satilik 1.4 hdi :D ama emg le yuruyemez :D
yaw acaba FN2 lerdeki gibi beyinden dolayı kadranda bir yanlışlık olabilir mi. FN2 lerde de kadran için bir ayar mı ne gerekiyormuş sanırım beyinden sonra. Yanlışta biliyor olabilirik.
Ben daha ziyade yüz, yüze bitirmeyi yeğlerim cünki buradan hoş değil.
Seninle denediğimiz de ben her viteste öndeyim ok mi ben 5 e atınca sen yarım boy cıktın ok kabulum ama 5 saniye sürdü ve seni rahat 2 boy geçtim ve açmaya devam adiyordum ki sen bıraktın.
Şimdi bırakmak ne demek? abicim bana izah edermisin önümüz boş ben 6 ya atmam ne demek? senin 6. vitesin yokmu 106 lar 220-230km kadar basıyor adamda kısavar kesiciye giriyor.
Ozaman ben çok rahat bir çok m3 geçtim derim ama 220km önünde kalıyorum yada yanında sonra beni geçiyor:icon_tup:
Sen de hiç sorun yok ben seni çok rahat geçiyorum ama ben gaz kestim oluyor :D enteresan. Ben seni geçtikten sonra gaz kesmen farkın açılmasını önler.
Yani sende benim yenımda tutunuyorsun sonra ben seni geçiyorum:icon_tup:
Bu arada yazdıklarım biraz sert olabilir ama bu gerçek.
Bir de Aren yazdıkların tutarsız beni 80km getiryorlar diye şikayet ediyorsun gelin 65km basalım diyorsun 70km basınca laf ediyorsun bu da enteresan :)
bazı arabalar vardır 5. vitesin sonunda 210'ları görürsün 6 ya atıcam ibre kırılacak 300 görücem dersin, eco mode'a geçer ;)
mesela eski civicler varmıs :D 6 vites 5 vites 210 6 vites 190 görürmüş :D
muhalefet olmak istemem çıkarsınız birdaha denersiniz sizde CUK vs EMG olur, o zaman konusulur ;)
birde 6. vites öndeyken ben değil sen bıraktın rüyadan uyan
mini 230 yapamaz mı ?