nerdeee o bızım eskı arac içi çekimler nedir bu tek deneyelım olayı kardeşim :) yancı alında bızde ızleyelım vıdeolu olsun:)
Printable View
nerdeee o bızım eskı arac içi çekimler nedir bu tek deneyelım olayı kardeşim :) yancı alında bızde ızleyelım vıdeolu olsun:)
:D sorun yok Muharrem bana Engin abi 2 boy açıyosa sanada 1 boy 1.5 boy kadar açıyo demek oluyo zaten 5 e kadar bizde bir kopma var mı yok olayımız 5 ortası 6 arası oluyo seninle o yüzden hiç gelme ben cumartesi gelicem Engin abi ayarını ister boz ister bozma ben sana bırakıyorum :D
Arenin 2 boy önünde giden S2000 şu anda bütün Atmosferik S2000lerden hızlıdır.DBS YGSden de hızlıdır Açık ve net. Dikiz aynası diye ön cama bakıyor olmayasın Engin. Hız biraz yanıltır *****.
o değilde en hızlı s2k atmosferik kim hakikaten?
Bitane turbo altyapili olan 2007 var ama ne rollu var ne baska biseyi :)
Muhtemelen BKM'dir. birde ... var t1r varken fena değildi. hatta iyiydi, ancak dual'e döndü falan son durumu nedir bilmiyoruz.
BKM nin 5 le 6 beton gibi ama denemeden yine bilemeyiz bi geçe Emreye söylerim çıkartır Emre de temiz çocuktur hile hurdası yokturda bu ara işleri yoğun yeni bir iş kurdular ona biraz zaman ayırması gerekiyo gecesi gündüzü yoğun çocuğun
Ya abilerim uzatmayalım CUK EMG konusu kapandı cumartesi akşam çıkıcaz ben pazar konuşucam , sevmiyorum bu ön sevişme muhabbetini:D dün Muharremede dedim yanlış anlamış
yarın konuşucam demiştim ben stres oluyorum burda konuşulunca denemeden önce o yuzden ctesi deneriz kim hızlıysa tebrik eder saygılar