Emg Mini çok iyi gidiyo maşallah ,istanbulun s2k larıda zehir gibi
s2k msc denemesine ışık vermez ama uzunda nerden sonra koptuğuna örnek açısından bi nostalji yapam
Benim eski araba ile alicancalis kardeşimin mcs ile denemelerimizden
Her iki arabadanda çekim var ,kadranlarda aşşa yukarı aynı anda çekilmiş(5.vites Kesici sesi
)
Mini(Cooper S %17 pulley,yazılım,headers vs)
Typer kpro+rbc+headers+cai
Sağolasın kardeşim benim burdan birçok kişiye izlemek keyifli geliyo ama emek var bu aracın üzerinde etrafımdakiler bilir çok zaman ve emek var parayı bir kenara bırakın , paradan çok piskoloji çoküyo demoralize oluyosunuz uğraş veriyosunuz ve emeğin karşılığını alıyosunuz gerçekten paha biçilemez bir duygu sağol kankacım iyi dileklerin için
Kankacım ben o gece 230 dan önce ayağımı hiç gazdan almadım bu 200 polemikleri yüzündenyüklenen videoda ilerde sinyal verip önüne geçtim tır çıktığı için
herneyse 2 arabada bizim aracımız maşallah BA ya her zaman deneriz kanka oturur muhabbette ederiz dostluğumuz araba denemekten ibaret değil sadece
![]()
[QUOTE=chiefkadir;5970733]Emg Mini çok iyi gidiyo maşallah ,istanbulun s2k larıda zehir gibi
s2k msc denemesine ışık vermez ama uzunda nerden sonra koptuğuna örnek açısından bi nostalji yapam
Benim eski araba ile alicancalis kardeşimin mcs ile denemelerimizden
Her iki arabadanda çekim var ,kadranlarda aşşa yukarı aynı anda çekilmiş(5.vites Kesici sesi
)
Mini(Cooper S %17 pulley,yazılım,headers vs)
Typer kpro+rbc+headers+cai
Kadir abi iyi dileklerin için çok teşekkür ederim denediğim S2K lar şu anda hep en iyileri olarak gösterilen S2K lar BKM FOG ve BA benim için tatminkar sonuçlar daha giderimiz var kısmet acelemiz yok![]()
ama ben şunu söyliyim o gece orada en az 15 tane adam şahit yan arabamda Muharrem şahit 230 da gaz kestik 6 vitese atıp gittik benim için iyi sonuçsaygılar abi
Yaw emg ye bak ortaligi karistirdimasallah araclariniza ba s2000 cok begeniyorum gercekten hem durus hem gidis
Emg cooper faniyim kucuk ama etkili![]()
Kerem adamsin kanka sen![]()
heriki aracada maşallah sahipleri de 10 numara insanlar o akşam bende ordaydım gerçekten güzel denemeler oldu ayrıca 200 de gaz kesme yoktu olduysa bile yollar çok kalabalıktı ve gerçekten bende arenle denerken 200 bile göremedik,yani aren gaz kestiyse eminim ki yolun kalabalıklığından kesmiştir...
maşallah iki aracada
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)