yokmudur ygz&dbs görüntüsü koyulsada izlesek:rolleyes:
Printable View
yasın bugun percussionalıye bırakıcaktı ama ne oldu bılmıyorm..
ARkaadşlar FOG S2000 bu
BA değil Editledim videoyu
ben araç içi video ekledim sonunda ama nedendır normal ızlyorum bilgisayardan takılmadan ilerliyor ama yukleyınce sıkıntı oluyo..videonun sonuna dogru duzelıyo gibi. bendemı sadeece boyle çözemedım.
EMG & BA - Dailymotion video
Zubeyir hic bisey belli olmuyo ortasi yok videonun en iyisi bende 2 tane go pro var baglariz cekeriz bu sekilde bi yere varamicaz cunki
metin k20 ye yapılcaklar belli zaten aynı şeyler işte bi değişiklik yok.
Zubeyir neyin pesindesin ben anlamadim ?? Bu kadar mi agarina gitti gecilmek ? Ben gecmedigim hic kimseye gecmeim demedim hem cuma hem pazartesi onca insan gordu hala nedir muhabbet anlmadim ben o gece Muharremlede bastim ona sorarsin yada gorunce yazar ki yazmis 230 a kadar bastik diye !! Birkan TT si olan yazmis 230 kadar basildi diye ama hala uzatiyosun yeter artik hos olmuyo pazartesi aksam deneriz al go pronu gel madem farz oldu kinayeli konusuyosun al tak arabana hep beraber izleyelim ?? Uygun mudur?
Zübeyir tamam yeter deki Areni gectim yada yan yana yuruduk kabul edicem artik ugrasamicam yeter cunki pazartesi deniyoruz sende cek bende Urfayada soylerim gelir arkadanada net ceker yandanda simdi sen nasil gittiysek ole yaz kabulum
Neyin peşinde olucam kardeşim.bana açıkca 230 a kadar denedık yazıyosun.başkası ıle 300 bassan banane benle bastıgın neyse ben onu soyluyorum burda..benımle sen önceki günkü denememizde 215 e kadar bastın. vıdeodakı gunde 200.ağrıma gidicek birşey yok. öyle olsa senın camurlugunda gıttıgım vıdeo koymam. ama sen hala iki yüzlülük yapıyorum gibi konuşuyosun...go promu koyuyosun ne koyuyosan koy sorun degıl. 80 230 basıcam seninle sorun yok benım için.ister bu şekilde bas istersen mthanol koy 3 boy daha kazan yınede denıcem senınle..