ben senden adamım yasın hayırdır gucunemı gıttı yazılanlar? kıngsınya? yok tam 5 e attın yol ıcın uyardın felan. ah bıde 5 te yol alıp 6 ceksen gecersın dımı....
Printable View
Yasin Metin ikinizinde arabasina kocaman masallah ikiside iyi yuruyen Type R larda pazartesi aksam zaten sampiyonlar ligi gibiydi shell :) DBS uzerindeki parcalarin hakkini vermis YGZ gitmesi gittigi gibi stage 2 egzantrikleri takmanin zamani gelmis kornalar cok adaletli temiz deneme olmus elinize ayaginiza saglik
Bence yeni bir konu acilsin DBS ve YGZ icin
Aren Zubeyir yarin goruselim canlarim.. Klavyede kalp kiriyorsunuz bence.. İkinizinde birsey ispatlamaya ihtiyaci yok ;)
Efendi olun, adam olun lan :D seviyorum sizi...
selçuk sacma yorumların sende kalsın ben suna attımmı uzaycam gecicem ucucam diye bişi demedim. polemk yapma,
adamlık konusu tartışılır selçuk yüzyüze tereyağı gibi adamsın net üzerinde aslan parcası, kişilik olarak kalbinde art niyet yok araba konusunda seytansın.
biz güzel güzel yürüdük gecdim gecildim mevzum 5 e attım gecicem değil, her beni gectiğinde arkadan metine sellektör yaptım birinde fena patlıyacaktı neredeyse, aramızda metinle sorun yokken su gereksiz yorumlarınla insanları germek hoş değil...
engin bilgilerini klavyene değil insanlığına yansıt şu araba konusunda;)
yuzyuze neysem burdada oyum sıkıntı yok... polemıklık durumda yok. gecen bı konuda 5 ım fenadır gerıden gelırım yakalarım dıyodun bs ıle vıdeonu ekledın,burdada tam 5 e attım yol kapandı seklı.. ben baskası gıbı yuzeysel okumuyorum yazıları detaylı bakarım ne anlam cıkıyorsa tam anlarım yasın... ortalıklarda dbs yle yuruyorum dıye konusuyodun arabanın bakımları yapılı olunca adamın ne yaptıgı ortaya cıktı masallah DBS ye. araba konsuunda seytan deıl ısın ******suyum acık ve net. ben senı ıyı bılırım yasın o yuzden bana kendını anlatma ...
ıyı geceler
iki aracada maşallah.
selçuk seni dünya alem tanıyo nerde nasıl bir insan olduğunu bende iyi biirim seni bende iyi tanıyorum merak etme;)
bunlar yalan yanlış yorumlarım değil koyulan videolar var, yanlış birsey söylemedim benim dbs ile ilk yürüdüğüm gece metine sor bakiym ben ne demişim kendisine;) göz var nizam var parca listesi var, ben yalan bişi demiyorum, araba konusunda ******musun seytanmısın herneysen nesin, ne lursan ol konu ne olursa olsun ilk önce şu gereksiz sivri dilini sok içeriye, sana kendimi anlatmak gibi bi derdim yok ;) yarın birgün hergün yüzyüze gelen ortak arkadasları ortak çevresi olan insanlarız... sanada iyi geceler
maşallah araçlara
Alper basta sunu soyleyim benle lanli lunlu konusma 10 sene onceki samimiyetimiz yok ayrica yeni yetmede degilim ;) hicbi forumda sevilme derdimde olmadi bu saatten sonrada hic olmaz... Dogru olan ne varsa yazarim bu kimin isine geliosa beni sever gelmeyen sevmez... Dogruyu soyleyen her koyden kovulur misali ... Ayrica bana burda yorum yapiyosun heryerde kavga gurultu vs diye sen kankalarinin her konusunda atar tutar yapmiyomusun karsi taraftakilere ? Neyse sana yada senle ilgili bi konuya yazmadan bana alinti vs yapip bana yazma lanli lunlu konusma...
İyi gunler