ilan bu herhalde son oluru nedır başkan anlaşalım senle :)
Suzuki GSX-R 1300 Hayabusa 1999 Model Super Sport Motor Sahibinden ikinci el 12.500 TL - 91839189
Printable View
ilan bu herhalde son oluru nedır başkan anlaşalım senle :)
Suzuki GSX-R 1300 Hayabusa 1999 Model Super Sport Motor Sahibinden ikinci el 12.500 TL - 91839189
birinin araba birinin motor olusununa bakılırsa integra cok güzel yürümüş bence iki aracada masallah
eray motorcu bi arkadaşımla oturuyoduk senın ilanı gosterdım bu leş sana ewlat olur dedi:D moruk bu yorum motorcu gözuyle yapıldı:D
Maşallah da gercekten Eray mı gecti :) Facede de yorumumu Cem'den yana yapmıştım şaşırdım gercekten.Benle denediğinden farkı var mı Eray motorun ?
Hahaha bende gordum eray hilmi hep kafasina gore basti... Duz 15 almasi sart
ulen nıye aramıyon deli ara benı mutlaka bekliyorum
adamsın gardaş plakaların hazır geçicem bugün maslağa :D
abi para soran oldugumu mal sende ne zaman iistiyosan al :D
ciddi diyosan ara görüşelim kardeşim :)
illaki kardeşim de işin içine 700hp ler falan girince ortam değişiyo biraz :)
kanka hilmi de dün motoru gördü bu ne ya leş bu dedi 9 veriyim dedi gitsin 9 a scooter alsın senın elemanada aynını söle :)
maşallah beyler.
eray başgan senin motor üstündeki bi hareketin vardı kendi ileri doğru atıyodun :D işin sırrı o harekettemi.
Çok iyi ama Cem'de ki videolarida görmek lazım.Peki cemin basıncı ne idi kacta bastınız vs. Basta yazmissin ama...
ıkısınede masallah eraycım senıde tebrık ederım motruna toplamda 2500 tl daha deger kattın :)
hacı motoru 80 kilobiri kullansa neolurdu
hee ben biliyim ahuasdhauhfalkjdaf
maşşallah iki aracada eray başkana ayrıca maşşallah :D
gelmiyomusun hiç ankara taraflarına bi deniyelim :D
eray aksam gelımde alıyım motoruu babaannemı bındırıcem gezdırıcem :D
eyv fatii kankacım motorla uzun yola gitmeye uzun bir süre ara verdim en son 2 sene önce 600rr la geldim 4 gün evden cıkamadım döndüğümde ağrıdan :D hayabusa biraz daha kolay ama yok arkadaş zor ya :D
iboo muharrem ve bilal aktepe de video çekti onlarda şahit delikanlı gibi yazsınlar buraya gördükleri sonucu cem abi hala biz geçtik diyo :)