o değilde muharrem s1000RR la gelirim demiş kaçırmayın onu :) bende çok merak ettim s1000rr ı :)
Printable View
o değilde muharrem s1000RR la gelirim demiş kaçırmayın onu :) bende çok merak ettim s1000rr ı :)
olgarcım önce hayabusa geçilsin s1000rr için çok fırın ve ekmek lazım :)
video göremedik tam akıllı ama Integra'ya maşAllah diyorum Hayabusa ile çok güzel yürümüş acaba hayabusada mı bi sıkıntı var gitmiyor demeden edemiyor insan...:rolleyes:
yav eray şakamı yapıyorsunuz gerçekmi anlamadım :) videodan bişey anlaşılmıyor başka video varmı ?
Muharrem sen s1000rr mı aldın yoksa bi tanıdıgınmı ? Senmi kullanıcan kamera takıp Dikkat et 150 de üzerinden uçup gidersin motor bu s2k typer a benzemez :))
ikiside gayet iyi yürümüş bi aracın hayabusayla yürümesi bile başlı başına bişey :)
Eray sana bisi yazmiyorum artik cunku araba benim arabam degil
Ama sana soyledim 120 den assa basmam diye basiyorum 3 te arac 4 e gecmiyor
4 te basiyorum kafa cikartamiyosun
Koydugun videodada hersey acik ve net :)
Videoyu izleyip seni tebrik edenlerin gozluk takmasI lazim :D
eray abi motorcu oldun çıktın, bmw cisin sen unutma :D
video da kendi halllerinde peşpeşe sıkan 2 araçtan fazla bir şey yok,maşallah ikisine de. Bekliyoruz diğer videoları.
hastırlen :D hyrundai era dizelse gene geçilir cem abi bilgin olsun dizeli çok sever :D
bu arada koydugum video herşey açık diyosunda bu videoda sen kafana göre bastın ben geriden gelip seni geçtim kanka bilgin olsun asudhasudhasuhdas :D sendeki videoları hala bekliyorum koyda izleyek beeeeeeeeeee :D
Bende var video Eklerim birazdan :D
herkez birazdan ekliyoda kimsede tık yok :D
eray bekirin dizelle bi denesene:)
Bunlarda yaramaz asıl videolar cem abinin telefonda sabırsızlıkla onları bekliyorum ben :) de niye hala gelmedi onu anlayamadım oysaki hep geceden eklenirdi videolar geçtikleri zaman :D e bende geçildiğime göre niye haa video izleyemiyoz ağğğbeyyyyyyyy :D:D:D