s1000 rr dahamı hızlı busadan
Printable View
Eray gecilmis.cok net belli. O kadaRR:D
videonun sonunu kımse görmemiş bende görmedım ama zaten 4 biterke net belli kafa kafaya bunun 5ide var.. biri 2 teker biri 4 teker..
Cem abi ıntegra dragta önce antreman niyetine yarıştı galiba
Akşam tekrardan denicez gibi gözüküyo cüneyt abide suprayla gelicek bende kamera getiriyorum sonuc net belli olur
eray başkan Hulk'la denesen :D
maşallah araclara teg fenaa
maşallah araclara :icon_tup:
.................................. :)
Eray Gideroğlu :D
Maşallah hepinize :)
anlat sulhi derdin ne ? yazıp duruyosun
buyur.. iyide ben bişey demedimki :D ne derdım olcak :D
tmm ........................... noktalama koymana gerek yok ozaman anlatabildimmi varsa bişey söyle yoksa sessizçe terkedelim konuyu :)
bak şimdi 10 karakter sınırı var tek basına böle :) gülemıosun ondan dolayı uzattım nokta sonuna güldüm...işte burda ben yazarken baska düşünıyorum sen okurken baska düşünuyosun.
sora neden sarayım :D
tmm moruk haklısın :D bidakine 10 tane gülücük koy daha temiz olur :)
Eray gülücükte 2 adet karakter mevcut. 5 adet gülücükle iş kapanır pampa :D
Eray kardesim adamlar iki kisiymis hilmi ve cem abi oha bee ulan arabayla motoru deniyon bide adamlari iki kisi bindiriyon yok bide arkayi 4 leyip oyle deneseydiniz :)
eray allah aşkına bu ara çıkmayın daha yeni Mustafayı kaybettik . Abi gerçekten akşamda olsa yollar çok kalabalık rica ediyorum çıkmayın.
Bence kilolari esitleyin :D
EYUP'TE ASIRI HIZ VE DIKKATSIZLIK SONUCU MEYDANA GELEN TRAFIK KAZASINDA MOTOSIKLET SURUCUSU MUSTAFA ERTUGRUL (35) HAYATINI KAYBETTI.
EYÜP'te aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü Mustafa Ertuğrul (35) hayatını kaybetti.
Kaza Kemerburgaz Yolu üzerinde bugün 11.00 sıralarında görgü tanıklarının ifadesine göre şöyle gelişti:
Göktürk yönünden Hasdal yönüne doğru seyreden Mustafa Ertuğrul'un kullandığı 45 HB 6956 plakalı motosiklet, sürücünün taşıtın hakimiyetini yitirmesi sonucu kontrolden çıktı. Motosiklet aynı yöne giden Recai Fidan'ın kullandığı 34 08 5996 plakalı kamyona arkadan çarptı.
Çarpmanın şiddetiyle motosiklet devrildi, sürücü Mustafa Ertuğrul da yola savruldu. Ağır yaralanan sürücünün yardımına kazaya tanık olan vatandaşlar koştu.
AMBULANSA HABER VERİLDİ
Olayın ardından kısa süre içinde kaza yerine gelen Sağlık ekibi, ağır yaralanan Mustafa Ertuğrul'u hayata döndürmek için hayli uğraştı. Yaralı sürücü tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı yol süpürme taşıtının sürücüsü Recai Fidan, kazanın ardından emniyete götürüldü. Olayın üzüntüsünü yaşadığı gözlenen Recai Fidan, "Sağ şeritten yavaş gidiyordum. Birden büyük bir gürültü duydum. Aşağıya indiğimde yaralıyı ve motosikleti gördüm. Kullandığım kamyondaki uyarı lambaları ve işaretleri yanıyordu. Keşke bu kaza hiç olmasıydı" dedi.
Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı birimlerin incelemelerini tamamlamasının ardından Mustafa Ertuğrul'un cesedi, Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla morga gönderildi. Polis olayla ilgili araştırma başlattı.(DHA)
ALLAH rahmet eylesin, hepimizi kazalardan belalardan korusun...
maşallah :) videolar gelmemiş hala :)
Allah Rahmet Eylesin motorcuyada
Kenan ve umitle beraberlermis. 3 u beraber cikmislar 3 motor. Umitle konustum bugun konusamiyordu.
gelmez kardeşim daha beklemeye gerek yok çünkü benim geçildiğim bir video yok herneyse ben bu konuyu kapatıyorum cem abime saygım büyük denedik eğlendik yazdıklarımın çoğu geyik kimse yanlış anlamasın :)
mustafa için acımız büyük Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
Eray ne ayaksin sen
Bugun dukkana geldin demedin mi aman hilmi cikmiyal tekrar dun yeteri kadar rezil olduk diye
Sen ne yapmaya calisiyorsun
Ben saksi degilim :D
sen adamsın kanka emin ol :D benım motorunda 4 5 6. vitesleri bozuldu 1. 2. 3. viteslerde deniceksen cıkalım bidaha :hehe:
Ya su garIbanim uyeligini birI silain yada foruma uyelik parayla olsun:):):)
moruk ben hazırım bilginiz olsun haber bekliyorum ;) bizde R yok :) 100km de deniyceksek go pro m hazır 5 boy aşşası olursa geçildim sayıcam :D
bana değilde motora basabilirsin kanka :D
eraycım tebrik ederim bende ne yalan söliim çok geçileceğini tahmin ediyordum .
enteresan olmuş tekrar tebrikler.