kanka evdeki hesap bazen çarşıya uymuyo biliyosun ;) 2010 DEJAVU
Printable View
Sende bir boku tahmin etmesen olmaz
Bu draglarda tellerin arkasindami olucaksin
Ordan cok daha gariban duruyorsun :D
En azindan gecilebiliyorum buda bir basaridir egzostcu
Zuhahahhaha titanyum degil abi cakmalarindan kacinin
Titanium :)
maşallah teg'e ve busaya.nedense Eray abi motora biniyor denilince aklıma göki abi ile bindikleri motor geliyor :D
Masallah yalniz 2 tekerden herzaman korkmsmdr hepde korkarim..
Aman dikkat edin Allahim kazadan beladan uzak eylesin ins..
8 sayfayıda full okudum kımın kımı gectıgı bellı degıl hala :) allah kaza bela vermssın makınalara massallah
Maşallah ikisinede :D
maşallah arac çok iyi yürümüşşşş .........
Eray bi ara götün tutuşuyodu o nasıl alev bee:D
arifin mençıstıra attığı golü arıyodum bunları buldum beyler :)
turbo intekra vol 2 :D | Facebook
Cem abinin beni geçtiği video | Facebook
http://www.facebook.com/video/video....58966151&saved
waşşşşş :)
vıdeonun olmasına gerek yok eray ın kurdugu cumlelerden gectıgını tarafsız olan herkez anlar
adam vıdeoları koysunlar demıs aksam bırdaha deneyelım demıs 2 teker 4 teker muhabettı degıl olay teg gecseydı ozamanda sonucta motorla kapıstıda gecti mi denılıcektı eray hll olsun tebrık ederım
eyv dostum :)
Videolara gelince bizim 3 ncu viteste senin tabirInle kendi kendine gazladigin videolar bunlar:)
4 te benim kendi kendime bastigim videolar daha guzel :):)
En azindan benim icin :)
terbiye bozulcak bisey yazmamis adam morukcum objektif yorum yazmis ve hakli video koy görelim :)
ben bu denemede 3 kornada basmadiysam su hafta dogacak cocugumu goremiyim kardesim dahada uzatma artik biktim valla diger turlu ordaki herkez gordu senin kendi kendine bastigini ama artik korktuklarindanmi yada seni bozmak istememelerinden mi bilmiyorum yazmiyolarburaya cozemedim neyse uzatmicam dedigim gibi konu finish benim icin
Eray başkan, ankara'dan donerken tmm demiştim, videoyu izleyemedim ama burada konusulduysa iyi kötü tutunmusundur, yapıli bi yeni kasa ile uzay fark var,
Sen şimdi ona kurulursun bence bu noktada bırak :)
Bizden bi bukadarda yerin altinda olum
Ahmet
Tegrahawk vs 99 Busa - YouTube
istanbula geldim vakit buldum ve yükledim
eray ilk mesaja koyarsın kardeşim videoyu
cemde başka video yok hepsi bunlar çektikleri
super deneme olmus