he son olarak eger hıc bırseyıne ellemeden BK yı gecmek ıstıyorsan esıt kıloda ben sana bı tuyo vereyım ayarını YUREGIRe yaptır kardesım... dırek gecersın...
Printable View
ya ozgun ALLAH askına tanımasam senı cocugun bırı derım..ne anlattıgından bırsey anlıyorum ne anlatmaya calıstıgın seylerı.. kardesım sen ayarını yap bırak arabalar kostursun taraf olma kotu duruyor benden sana tavsıye.. benım butun araclarım bugune kdr kosturdu akranlarının hep onunde oldu.. gonul ısterdı tt gallardom olsun ama butce bu kdr.. ben yaptıgım ıslerı cok sukur bugune kdr elıme yuzume bulastırmadım:icon_tup:
ben sıgaramı yaktım sodamı ıcıyorum sanada tavsıye ederım.. tek rıcam var ALLAH askına alıntı yapma yeter hava sıcak bunalıyorum.. ben araba ısı benım hobım eglenmeye calısıyorum stres ıstemıorum bırak benı gozunu seveyım..:icon_tup:
yuzyuze konusuruz ne zmn elıne klavye alsan sacma sapan yazıosun.. yazdıklarına kızmıyorum,senıde kırmadan yazmaya calısıyorum.. bırak oyle kalsın
kardeş vahi gelmedi didindim çabaladım yaptım 1 kişi yardım etmedi kaan +cenk sayesinde aldım parçalartı fullraceide kendim buldum günlerce araştırdım çok ciddi salak paralar harcadım mal gibi kaa n Aem ems almama neden olan insandir engin ile ve ozan ile beraber ama ne ayarını yapmayı öğrettti kimse nede bişi sik gibi ortada kaldğm zamanları biliyorum neysem hepsini atlattım onlar benim meselelerim :)
Vth turbboyken siz nerdeydiniz dememmi Gerkeiyor ben sana bunu senler öncede söyledim TT ye giren göttü r deyip kendisitende bizi silmeye kalkanda sendin kusura bakma ozaman da 20 yaşında deildin 29 yaşındaydın coluğun cocuğun beni ilgilendirmez bağlmazda 45 50 yaşında adamlarda var bu alemde kusura bakmcaksın kaldıramıyıcağın seyleri yapma ozaman alınma gücenme..
benim kanka abi baskan gibi cümleler sokaktan geçtiğim adamlara söylediğim seyler benim için gayet basit sik sok cümleler ne var bunda kardeş beni görmek istemiyorsan gelme banane gelirsin yersin yemeğimi içersin bizde adabı muaseretttir kardeş geleni ağırlarım ısmarlarım yersin içersin güle güle gidersin allahın selamini alırımda veriririmde sıkıntı yok....
Konuyu toplam 93 uye okuyor :D vay be ne konuymus :D
en bastan ben techte gıren gottur dedıysem got degıl dınsız ımansız olayım ozgun herzaman dedıgıms ey ben o kelımelerı kullanmadım dıye. banlayan benım alenende soyledım sıkıntı etmedım hep senmı ucurcan :)
senın yaptıgın ıslerı herzaman takdır ettık zaten vth ılk turbo vtectır dıye herzaman soyledık su dur budur dıye sezaın hakkını sezara verdık. ha bı tek senmı arastırıyosun? bız hıc okumuyomuyuz arastırmıyomuyuz? sonuc olarak yabancı gforumlardakı paylasılmıslar olmasa yuzde 99.9 kısı hıc bısı yapamaz ezbere. bızde cok para doktuk dokmedıkmı? hıc tanımıosun sankı benım ılk paracalarımı getıren zaten sensın... neyse polemık yapmıycam....
benım arabam bu kadar yuruyo bu kadar becerebıldım ok.. hadı ALLAH herkesın carsısına pazar versın.
pıston egzantrıklı arabayla denemeye elınden gelenı ardına koymaytarak gelırsın. ha sen mamıye dua et kankacım. ben daha beter sokuyodumda on arka sıleceklerım motorları. on kapı cam motorlarım on konsol parcalarım bı dunya daha seyı sokucektım. anladınmı_? olayın dıbını gormnekse mevzu sen benle basedemezsın kanka kusura bakma. heryerını dekopajla keserım o arabanın acırsam namerdım. bır **** boklu vtece 120 bın lırayı askın para harcamıs adamım pıre ıcın BK yıda yakarım donup bakarsam serefsızım...
ben dun gece arabamı gordum herkese ıyı gunler....
olayların arabası DBS bune ya oku oku gözlerim acıdı arada kilo hesapları bilgiler hava da uçusuyor:)
o nasıl bı hesap ya :D tekrarmı yazayım :)
metın 95 kılosun hakan 85 kılo sen 10 kılo avantajlısın bızım koltuklar ve kemerler 3 kılo cıvarında 26 eder. 10-26 16 kılo daha hafıf oluyor hakan senden... ben bınınce ne oluyor?
128-95?33 kılo ben agırım -26 dıyoruz yıne hesaplayınca ben 7 kılo agır oluyorum senden. ama sendede hafıf jant farkı var tanesınde 9,3 - 7,6 1,7 kılodan 4 le carp 6.8 kıloda oyle 13 kusur kılo daha agır oluyorum ben denerken az evel bırı yazdı aradakı net fark 10 kılo cıvarıdır dıye.. hersey ortada...
hadi kardeş sana ii günler hani yazmıyordun daaahaa
maşallah iki aracada keyifli denemeler olmuş BK typerin ön kaput u çok hoşuma gitti :)