gelme gitttt :D gelmeeeeee
Printable View
Maşallah iki aracada DBS vitesler çok iyimiş :) Diğer videolarıda bekliyoruz =)
kankacım ben foruma elındne gelenı ardına koymasın kımse dıye yazdım foruma, ben arabamı herseyıyle hakana gore tune ettım ve o kullandı. ben sımdı ADAMlık yaptımda orda oylesıne bındım dıye bu halemı geldık? sen bana ne dedın? koymayalım sonra herkes bana yuklencek noldu dbs ye dıye demedınmı? bende sana ıster koy ıster koyma demedımmı? sen hangılerını koyalım dıye mesaj attın mamıye bende senı aradım son 3 luyu koy ondan once denedıgınız 3 4 taneyı koy ıstersende benle denedıkleırnı koy kılo farkı derız demedımmı :) kanka sen BK dan cekılenlerı koy baska bısı ıstemıyorum ben senden, LUTFEN O VIDEOLARI DUN GECE SENDEN ALMADIGIMADA KENDI TELIMI BK YA TAKMADIGIMA PISMAN ETME BIZI :)
geçene geçilene değilde dbs nin viteslere takıldım ben,o nasıl bir bilektir arkadaşım tebrik ettim
Videoların tamamını Metin zaten yukleyecegini soyluyor tum videolar yuklenince zaten herkes denemenin gercek sonucunu anlayacaktir bosu bosuna kimse gerilmesin kirici sozler sarfedilmesin dun aksam Metinlede tanistik oturduk sohbet ettik art niyetli tavir sergileyecegini aklimdan bile gecirmiyorum acikcasi
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Ayrıca denemeden önce selcuk arac benim haktanın fark etmez ikimizin aracı dendi..şimdi sonuç böyle olunca neden jokey haktan oldu:beuj: atar gider yapılırken neden ben kiloluyum denmedi de şimdi benim kilo dezavantajım var deniyor?
[IMG]http://g1207.hizliresim.com/z/2/94y59.jpg[/IMG]
delikanlılık..?? az bı bekleyın aynı seyımı yazıyım
bılader, bu arabanın bastan berı denemesınde hakanın kullanacagı aracı benım hazırladıgım yazıldı cızıldı. ben kılo dezavantajımdan ddolayı kullanmıyacagımı zatenn onceden soyledım. dun gece tum denemeler bıttıkten sonra mamı abı hadı bıde sen kullansana dedı bende ıyı pekı ama farklı olucak dedım ve dedıgımde oldu. bundan oncekı toplam 20 ye yakın denemenın vıdeosu yok ama sadece benım surduklerım var . bızde boyle bı olay yok kımse kusura bakmasın. ben orda ya salla mamı abı bınemem sımdı deseydım suan bu konu cok farklı yerlerdeydı ama metın vıdeoları ekleyıncede zaten farkklı yere gelıcek
hakan kullanınca BK geçiyormu ?
Yonetimden rica etsem Metin tum videolari ekleyene kadar konu kilitlense videolar tamamlandiktan sonra konu tekrar acilsa cok ii olur.Gercekten ortaligi karistiran gercekleri bildigi halde burda garip yorum yapan arkadaslari boylelikle engellemis oluruz.
Adam video koyuyo bekleyin ,, millette az sabretsin .. Selcuk sana gonderdigim 3 . Video var atsana
piranha gibi bekliyo millet aşşada :D:D:D
Penaltı atışlarındaki gerginlik çöktü konuya,sessizce bekleniyo videolar.