Maşallah Naptıysanız ıı olmus devam![]()
Maşallah Naptıysanız ıı olmus devam![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
BEN 2. yarışı merak ediyorum nezaman olucak sonucunuda..
ellerinize sağlık hem videolar güzel deneyim olmuş beyendim doğrusu bu akşamda var sanırım gene bi deneme doğrumu?
evet var galiba bende duydum o sekilde.iki aracıda tebrık ederım bende beklıyorum 2. vıdeoyuguzel olur yıne baksana ucuyolar sankı
hehe
bu aksam deneme yok maalesef. bız mantar rıca ettıgı ıcın aracı hazırlayıp geldık. bu hafta ıcı aracın ıslerı var on tamponu yapılacak. cooler boruıları deısecek egzostu deısecek. falan fılan cok ısımız var.
enjektorlerımızı 750cc yapıp arp saplamalarımızı takıcaz. bu haftasonuna yetısecez ınsallah. basıncı bıraz acmayı dusunuyoruz...
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
ctesi gecesi 2 den sora ben dukkanı kapatıncaya kadar beklersenız ben gelirim abi yoksa cıkamıom iş yerınde..
nasıl yani 1.7 den 2 bar a mı çıkıcaksınız.
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Call for prayer
Instagram hesabımız
hem ayrıca burda bişey belirtmek istiyorum iki adet yarışan arac var kimin kaç barda oldugu hiç önemli degildir !!!!
kimse yarıştıgı rakibine kaç bar bastıgını sölemek zorunda degil biz o gece söledik zaten kaç bar bastıgımızı alp2 da söledi yalan yok burda biz gidip GT35 R la 2.0 basıolar demedik farkındaysanız kaç bar basılıyor bilmiyoruz dendi
kimin kaç bar bastıgı hiç önemli degildir eger gecmek istiyorsan 3.0 bar bile basarsın bukadar basit bir olay ama o gece basınc 1.12 idi
hafta sonu bi aksilik olmassa basınc acık her iki aracı da görücez biz hep sölüyoruz GT30R hiç bir zaman GT35 R dan büyük olamaz verdigi güc te aynı degildir mantık olarak o aracın gecmesi gerekirdi eger gecemiyorsa ustune basarak sölüyorum PROBLEM harici her bahaneyi kabul ederiz ama bahane olarak arcta problem vardı yı asla kabuıl etmiyoruz cünkü ALP2 da yazsın o gece telefonda neler söledigimizi eger hazır degilse daha sonra denensin dedik ayrıca biz aramadık Alp2 aradı herkes bilsin bunları
burda yarışan vteclerdi
miniks racing performance & equipments Mantar tuning yarışı degildi
tekrar hatırlatır yazdıgınız yazıların buna göre yazılmasını rica ederim
Call for prayer
Instagram hesabımız
gerçekden başarılı ıkı araç yapılmış emek harcaynaları uğraşanları tebrık etmek lazım geçilip geçilmemek onemli değil araçlar guzel yurumuş daha ıyıde olur umarım maşallah
utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa
kırmızı vtec bnm herkeze yorumları için tesekkurler,bi kaç kucuk degişiklikler yaptık tekrar denenecek zaten,gerekli insanların gerekince haberi ve bilgisi var, bilmeyenler boş boş yorum yapmasınlar polemige gerek yok.dostca bi deneme, sonucta düşman deiliz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)