User Tag List

Sayfa 5/10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
178 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: miniks vtec turbo gt30r vs mantar civic turbo gt35r

BG_TYPER
    Misafir
    gürsel sen beni tanıyomusun kardeşimm neyin peşindesin ayrıcaa tanımadığın insanların arasına girme tost olursun sanane benim ne yazdığımdan kavgadan sen bu sitenin avukatımısınn

Grs91
    Misafir
    Alıntı BG_TYPER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gürsel sen beni tanıyomusun kardeşimm neyin peşindesin ayrıcaa tanımadığın insanların arasına girme tost olursun sanane benim ne yazdığımdan kavgadan sen bu sitenin avukatımısınn
    ne pesındesı kafan mı guzel bırader, kımın arasına gırmısım? kardes laflara dıkkat bence tost makınesı benım elımdedır.

sulhi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dayı uzatma ya bişey demedı cocuk..tamam sevıyosunuz birbirini laylay yapıoz şurda sansasyona gerek yok...

Grs91
    Misafir
    senın hıc bı postuna cvp bıle atmadım ne dıe sarıon bana onu cozemedm

BG_TYPER
    Misafir
    tabikii seviyoruz sülü yegenimm benn herkezii seviyorum kardeşizz burdada orda öyle manalı bi konuşma oldu gerek yok yanii

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler neyin sidik yarışındasınız? video yalanmı sölüo? pekiiiiiiiiiii h4epsini geçtim Ab ile o gece kaç bar bastığınızı sölermisiniZ ? Sabahtan beri 6yok öle yok böle ..... davası olmaz boşuna kavga etmeyin konuda konuyuı silmicem... sadece msg ları kaldırırım konu tekrar durur ayrıca gecenin 3 üne kadar biz kimi bekledik 2 kişi dediniz 150 kiloyum denemedikmi ? demedinizmi biz tek kişi basmayız felan 2 demedinizmi ? basmadıkmı 3 demedinizmi basmadıkmı ? neyin kavgasını yapıyorsunuz hala oonu anlayamadım bvvidahaki kalkışaa kadcar bence Herkez Bi susssUn salak salakta konuşmasın videoyu izleyin güzelmiş daha iyiyolabilirmis öleymiş kötüymüş böleymiş... Hala KAVGA EYME eyilimindesiniz ? AB kaç bar basıyordu birniz Doğruyu sölermi ? pls ?
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

team_k20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler neyin sidik yarışındasınız? video yalanmı sölüo? pekiiiiiiiiiii h4epsini geçtim Ab ile o gece kaç bar bastığınızı sölermisiniZ ? Sabahtan beri 6yok öle yok böle ..... davası olmaz boşuna kavga etmeyin konuda konuyuı silmicem... sadece msg ları kaldırırım konu tekrar durur ayrıca gecenin 3 üne kadar biz kimi bekledik 2 kişi dediniz 150 kiloyum denemedikmi ? demedinizmi biz tek kişi basmayız felan 2 demedinizmi ? basmadıkmı 3 demedinizmi basmadıkmı ? neyin kavgasını yapıyorsunuz hala oonu anlayamadım bvvidahaki kalkışaa kadcar bence Herkez Bi susssUn salak salakta konuşmasın videoyu izleyin güzelmiş daha iyiyolabilirmis öleymiş kötüymüş böleymiş... Hala KAVGA EYME eyilimindesiniz ? AB kaç bar basıyordu birniz Doğruyu sölermi ? pls ?
    kimsenin bi laf dediği yokki olum nie celallendin 0.8 bastı o akşam ab
    鉄の男 (ironman)

[SIGPIC][/SIGPIC]

私は車を買いたいとミラーで迷子に

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    02 basıodu kank 02 en atmnosfgeirk yarıştı salakmı sanıosunuz beni alp2 1.3 dio sen 08 nesiyalan
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    02 basıodu kank 02 en atmnosfgeirk yarıştı salakmı sanıosunuz beni alp2 1.3 dio sen 08 nesiyalan
    olum kimse bişey demedi bizim basınç hakkında karıştırıyosun galiba orjinal radyötör var araçta evc bile yok vasgate 1 barlık yay var gerisinide sen bul işte
    鉄の男 (ironman)

[SIGPIC][/SIGPIC]

私は車を買いたいとミラーで迷子に

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    si kasa k20 ile denemek istıyom

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bişi bulma peşinde değilimki umrumdamı arabada neolduğu ? hayırlısı neyse o olur buınları sömlerken daha sen gelmemiştinki sen nerden biliosun onu anlayamadım yunus bırak sidik yarışını
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bişi bulma peşinde değilimki umrumdamı arabada neolduğu ? hayırlısı neyse o olur buınları sömlerken daha sen gelmemiştinki sen nerden biliosun onu anlayamadım yunus bırak sidik yarışını

sidik yarştırmıyruz olum gereksiz mesajlar silinsin kanka kimsenin kalbi kırılmasın boşuna 2. rolde görüşürüz öopüyorum hepinizi
    鉄の男 (ironman)

[SIGPIC][/SIGPIC]

私は車を買いたいとミラーで迷子に

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gençler ben gene söliyim en baştan tekrar yazayım anlatayım anlayın

Akşam aradı Alp2 özgünü deneyelim diye özgün bize söledi aracı cagırdık hazırladık saat 1.00 de hazırdı arac
    bu arada telefon görüşmelerin de aracınız bitmediyse eger eksikleri varsa denemeyelim diye söledik art niyet hiç bir zaman yok arac tam olsun ozaman denensin ne olcak

neyse benzincide 1 saat bekledik dedikki yanlız siz gelin bu arabadaa gelsin denesin

baya bi kalabalık gelindi ve oraya gelen hiç bir araba birbirleri ile denemeye gelmedi sadece bu yarışı izlemeye geldi herkes cok emindi AB nin geciceginden kameralar hazırlanmıştı maşallah herkes cekiyordu filme

neyse giderken denemelerde hep MTR gecti

dönüş yolunda gene denenirdi dedik kendimizce fakat biz otobanda kimseye rastlayamadık

bende mesaj attım alp2 ya teşekkür ettim neden cünkü bizim hiç bir hırsımız yok kim kimi gecerse gecsin umrumuzda da degil ama neden siz hırs yaptınız anlamış degilim ?

tekrar sölüoyorum PROBLEM diye bir şey kabul etmiyorum cünkü problemin varsa gelmiceksin denemiceksin eger geliyor ve deniyorsan ben nasıl B20 mim subap yayım kırık gelip deneyip* te yasine gecilip sonra bahane uydurmadıysam sizde bahane uydurmucaksınız bu iş böledir

gece dönerken Gökmen usta arada teşekkür etti acele işim vardı ben gittim dedi eywallah abi bizde teşekkür ederiz dedik

güsel deneme oldu ama neden video konunca böle sıkıntılar cıkıyor ortaya Alp2 da video cekmiyormuydu herkes video cekiyordu AB gecseydi video koymucakmıydınız bu kadar basit video konur izlenilir

1 gece dükkanda Gökmen usta geldi bazı şeler konuştuk bizim aramızda bir problem yok kimse olayı dükkan kavgasına cekmesin burda miniks - GKM kavgası olmucak konuyu da buraya cekmeyin lütfen

her iki aracında makinalarını gökmen usta yaptı fakat MTR de daha sonra kapak ta ve elektronikde degişiklikler oldu okadar

GT35R her zaman GT30R dan büyüktür

ama herzaman GT35R lı arac GT30R lı aracı gecicek diye de birşey yoktur

ayrıca MTR nin cok işi var daha enjektorler 750 cc olucak ARP ler takılcak intercooler boruları degişicek en baştan map yapılcak
    aryıca biz bahane etmedik ama rolling öncesi söledik bu arac bazen 4 e girmiyor diye isterseniz sizde gelir kullanırsınız 4 e alabilirseniz ne mutlu aracı neden sahibi kullanmadı diyecekler olucak bu problem nedeni ile kullanmadı kendisi ya özgün kullanıcaktı yada ben ama özgün daha iyi kullandıgı için o kullandı

şanzuman da yapıldıktan sonra tamam olucak bu arac

ben TR de rolling lerin aracların kendilerini geliştirmesi için yapılması taraftarıyım tartışma kavga biz gectik siz gecemediniz şeklinde olmasını istemiyorum

Ki gökmen ustan ın da bunu istedigine 100 de 100 eminim

iyi geceler...

Hilmi Aynacı
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BG_TYPER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu yunusmuu sülüü
    efet dayı namı deer k20 yunus 10 bın rpm 17 cr li pıstonLu hahahahhahaa

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her zaman caddede büyük turbo geçicek diye bişi yok bunu bu konu için yazmıyorum lag denen bişi var eğer uygun devirlerde deneyemezsen ve basınç iyi değil ise tabiki küçük turbo geçicek yada büyük turbodan alınan performans iyi olmıcak

her zaman büyük iyidir olmuyo maalesef bi çok faktor var
    körler sağırlar

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gençler ben gene söliyim en baştan tekrar yazayım anlatayım anlayın

Akşam aradı Alp2 özgünü deneyelim diye özgün bize söledi aracı cagırdık hazırladık saat 1.00 de hazırdı arac
    bu arada telefon görüşmelerin de aracınız bitmediyse eger eksikleri varsa denemeyelim diye söledik art niyet hiç bir zaman yok arac tam olsun ozaman denensin ne olcak

neyse benzincide 1 saat bekledik dedikki yanlız siz gelin bu arabadaa gelsin denesin

baya bi kalabalık gelindi ve oraya gelen hiç bir araba birbirleri ile denemeye gelmedi sadece bu yarışı izlemeye geldi herkes cok emindi AB nin geciceginden kameralar hazırlanmıştı maşallah herkes cekiyordu filme

neyse giderken denemelerde hep MTR gecti

dönüş yolunda gene denenirdi dedik kendimizce fakat biz otobanda kimseye rastlayamadık

bende mesaj attım alp2 ya teşekkür ettim neden cünkü bizim hiç bir hırsımız yok kim kimi gecerse gecsin umrumuzda da degil ama neden siz hırs yaptınız anlamış degilim ?

tekrar sölüoyorum PROBLEM diye bir şey kabul etmiyorum cünkü problemin varsa gelmiceksin denemiceksin eger geliyor ve deniyorsan ben nasıl B20 mim subap yayım kırık gelip deneyip* te yasine gecilip sonra bahane uydurmadıysam sizde bahane uydurmucaksınız bu iş böledir

gece dönerken Gökmen usta arada teşekkür etti acele işim vardı ben gittim dedi eywallah abi bizde teşekkür ederiz dedik

güsel deneme oldu ama neden video konunca böle sıkıntılar cıkıyor ortaya Alp2 da video cekmiyormuydu herkes video cekiyordu AB gecseydi video koymucakmıydınız bu kadar basit video konur izlenilir

1 gece dükkanda Gökmen usta geldi bazı şeler konuştuk bizim aramızda bir problem yok kimse olayı dükkan kavgasına cekmesin burda miniks - GKM kavgası olmucak konuyu da buraya cekmeyin lütfen

her iki aracında makinalarını gökmen usta yaptı fakat MTR de daha sonra kapak ta ve elektronikde degişiklikler oldu okadar

GT35R her zaman GT30R dan büyüktür

ama herzaman GT35R lı arac GT30R lı aracı gecicek diye de birşey yoktur

ayrıca MTR nin cok işi var daha enjektorler 750 cc olucak ARP ler takılcak intercooler boruları degişicek en baştan map yapılcak
    aryıca biz bahane etmedik ama rolling öncesi söledik bu arac bazen 4 e girmiyor diye isterseniz sizde gelir kullanırsınız 4 e alabilirseniz ne mutlu aracı neden sahibi kullanmadı diyecekler olucak bu problem nedeni ile kullanmadı kendisi ya özgün kullanıcaktı yada ben ama özgün daha iyi kullandıgı için o kullandı

şanzuman da yapıldıktan sonra tamam olucak bu arac

ben TR de rolling lerin aracların kendilerini geliştirmesi için yapılması taraftarıyım tartışma kavga biz gectik siz gecemediniz şeklinde olmasını istemiyorum

Ki gökmen ustan ın da bunu istedigine 100 de 100 eminim

iyi geceler...

Hilmi Aynacı
    +186

Saçma sapan mesajlarla yok onunki bununkini yok seninki başkasınınkini muhabbetlerine gerek yok bırakın herkez denesin gorsun sonrada gitsin hepberaber yemek yesin sohbet etsin Arkadaş olsun Dost Kalabilsin .......

Kim Geçtiyse tebrikler Kim geçildiyse çalışmalarında başarılar Herkez bir emek vermış araç hazırlamış Azcık Ralli Camiyasını Ornek alın arkadaşlar Aynı kayıktayız Ama Sığ Sularda Boğuluyoruz ....

K.Buğra YILDIRIM
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ehehehehee yaw tam komedı vıdeoyu ızlıyorumda yuz ıfadesını merak ettıgım bı kışı var ahahah harbı yarıldım ya yuz ıfadesını dusununce msndekı gıderlerını cok ıyı hatırlıyorum sonuc fena olmush ama yaaaaa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok güzel bir şekilde yarışılmış biri geçmiş biri geçilmiş en doğal olay bu neden böyle muhabbetler dönüyor anlamıyorum. Miniklerin ve Özgünün elerine saglık süper olmuş gerçekten bir dahaki denemeyi dört gözle bekliyoruz.

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Minik abiler maşallah mantarada dostça olması cok güzel bişi. Yaşasın kavgasız denemeler.
    1.6tdi.
    Ecutech.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)