Ellerinize emeğinize sağlık ortada sıkıntı olmamasıda ayrı sevindirici bir durum , iki tarafıda tebrik ediyorum...
Printable View
Ellerinize emeğinize sağlık ortada sıkıntı olmamasıda ayrı sevindirici bir durum , iki tarafıda tebrik ediyorum...
fark etmezzzz yusunun k20 ghostunLa benımde ej38 ghost boxer 8 im var gider yaparım hahahahahahaha
o gece güzel bir yarıs seyrettik haftaya aynı güzellikte seyretmek dileğiyle
arabayı kullanan arkadaş daha güzel vites atabilirmiş....ama genede güzel..masallah..
maşallah fark çok cabuk acılmış ama arabalar güzel yürüyor . Kazasız belasız nice bol keyifli sürüşler
özgün kardeşim vtec i sürüo alemi bozar...
Oyyy oyyy güzel video maşallah yüzünün akı ile çıkmışsınız başarılarınız devamını dilerim.
güzel bir deneme olmuş tebrikler :)
Cumartesi Rollingin Iyi Haberlerini Bekliyorum. Abdule :)
maşallah güzell yürüo...
Aldiğim Haberlere Göre Ab Gerçekten Tamam Olmuş Bu Sefer Sonuç çok Değişik Olacakgibi Görünüyo Hayirlisi.
inşallah ole olur kardeşim sen anlamadın galiba benim yazdıklarımı iyicene okurmusun
biz iddia yapmıyoruz hırs yapmıyoruz cagırdılar 3 saatte hazırladık gertirdik sırf denemek için okadar
küçük kafana sok artık !!!!
Ya Delimisin Abi Bişi Demedimki Hirsda Yok Toparlamişlar Araci Bu Defa Farkli Olucak Gibi Hayirlisi Dedim Her Söleneni Kötüye çekmeyin Yav.
araba en son bugun baktıgımda araba leg oluyodu. doldurmuyodu tam turboyu.hala da doldurmuyo dıye bılıyorum.nerden duyuyosunuz ab nın halloldugunu ben hergun ordayım ugrasıyolar hala hallolmadı suanda.tabı yarım saat once halletmemıs lerse.
her ikisine de maşallah diyelim.Büyük zaman,emek ve para harcanmış makinalar.MRT ye gelişmelerde başarılar.AB ye de iyi çalışmalar...
onun kafasına leyve sokuyum kanka her lafında bi incelık var hep alengelli konusuyo..
bu arada yunus k20 hala beklıom garajda araba kalkık hahahhaah
Her iki araçta da emeği geçen arkadaşarın ellerine sağlık. Zevkle takip ediyor, sonucu merakla bekliyoruz. Araçların motorları hakk biraz daha bilgi alabilirmiyiz kaç cc ler?
sülü yegenim yine pusuda gördüm senii:):)