bu kuralsız, çakal motorcular yok mu bu motorcular ...........
Printable View
bu kuralsız, çakal motorcular yok mu bu motorcular ...........
dediklerinin hepsi doğru ama uzun yolda motor sürmekle yada açık trafikde motor sürmekle şehir içi kapalı trafikde motor sürmek tam zıt şeyler.. uzun yolda açık trafikde zaten bir riskin yok araçlardan yana adamın lastik izini takip etmesine bile gerek kalmaz ama şehir içinde hiç bir araç seni şeritte tuturmaz sıkıştırırlar taciz ederler yoldan çıkartmaya çalışırlar v.b bir gün motorsikletle boğaz köprüsünden geçmeye çalış ne demek istediğimi anlarsın :) neyse konu özünden çok sapdı bende başka bir şey yazmıycam diyorum yazıyorum ama bu son yazım kimseyede kırgın kızgın değilim her kezin bir doğrusu var elbet saygı duyarım ama kitap üstünden hareket etmekle reel hayatta yolda gitmek arabadada olduğu gibi motordada çok farklı şeyler..
Ben de eskiden motor kullanırdım ama motorcuların alayına uyuzum.
Motorlu ters harket yaparsa bana tek hareketle kendi sonunu hazırlar motor üstünde isterse Obama olsun kaç yazar bana birşey olmaz kendisine olur olan sağdan soldan değişik hareketler yaparsa kuralar haricinde.
motorcu ne laa motorlu :D arabanin gittigi orta serit ne acaba tramvay yolu gibi birsey
bla bla bla bla :D
Mkt haksız :D
aynı olay 2 akşam önce kanlıcada bnmde başıma geliyordu sağımdan geçmeye çalıştı eleman allahdan fark ettim yoksa kötü bi kaza ile karşılaşıyoduk.
Motorculara hep dikkat etmişimdir.Ama bnce bir coğu bizim onlara dikkat ettiğimiz kadar kendilerine dikkat etmiyolar.Bence her önüne gelen motora binmemeli :)
Dün de kasise geldiğimde durdum çapraz geçicekken dibimde giden motorcu zımbalanıyodu arka camıma o geldi aklıma.
iyi dayak yememiş
2sinde de kusurlar var. Araç sahibi sarhoş gibi bi sag bi sol yapıo.