başroll Nickli Üyeden Alıntı
Oncelıkle herkese hayırlı aksamlar. Ben kayserıden Evotechlı beyaz ıbıza cupranın sahıbıyım foruma yenı uye oldum aracım hakkında olumsuz sekılde konusuldugu ıcın uye oldum soyle bı yorumları okudum ve sadece guldum:) Yılda kardesımın elıne saglık buralara geldı araclarımıza kendı keyfımıze gore bırseyler yapmaya calıstık.Suanda aracım on 2 amortısoru patlak ve fıltresız ve bır kac eksıgı ıle yurumekte suana kadar yazılımla ılgılı hıc bır sıkıntım yok cok sukur ıslerımden dolayı aracımla pek ılgılenemıyorum. Burda evo veya revonun fanatıklıgını yapmaya gerek yok cunku 2 fırmada bu ısten ekmek yıyor. Evotech hakkında sacma sapan yorumlar yapmaya gerek yok herkes sonucta kendı arabasına emek verıyo,para harcıyor. Ayrıca safacım benım aracım hakıında sana yorum yapmak sana dusmuyor masallah aracın guzel yuruyor Allah kaza bela vermesın bız bu işı yenı yapanlardan degılız zaten ben rollınge fazla cıkmıyorum senın gıbı.Aracıma zaten bundan sonra extra bırsey yapmayacagım(eksıklerı harıcınde)Benım kımseye karsı bır hırsım,alıp veremedıgım bırsey yok ben sadece aracımdan yaptıklarımın karsılıgını alarak karsılıgını caddelerde keyıf almaya bakarım.Herkese ıyı forumlar.
Ömer.