Arka koltukdan 1,5 boy hizlanmasi ivin koltugun cok agir olmasi gerekir.
Yanilmiyorsam zafa da birseyler sokukdu? On koltugu sokup tartin,orafan kazanc olabilir.
Ayrica cam tavan ve 4 kapi almayin,mumkunse guvenlik paketide olmasin.
Printable View
Arka koltukdan 1,5 boy hizlanmasi ivin koltugun cok agir olmasi gerekir.
Yanilmiyorsam zafa da birseyler sokukdu? On koltugu sokup tartin,orafan kazanc olabilir.
Ayrica cam tavan ve 4 kapi almayin,mumkunse guvenlik paketide olmasin.
Murat abi dediklerinin hepsi bende var. Perde hava yastıkları,4 kapı,cam tavan...
Arabam 1310 kilo. Kantara da çıkarım.. Bu ağırlıkla böyle yürüyor.
Arka koltuk sırt bölümü 20 kilo. 20 kilonun 1.5 boy farkettiği de Dünya üzerinde görülmemiştir sanırım..
İntercooler,dump valve sadece soğutmaya yarar diyenler aynı speclerimdeki coolerlı,dump valveli polo gti'ın nasıl yürüdüğünü görürler. Araç yine evotechli.. Biz en iyisini yaptık diyenlere 100 defa acaba daha iyisini yapabilir miyiz dedirtecek cinsten gidiyor.. :)
Sağolasın osman abi. Arka koltugum sokuk hiç denemedim sökecek kadar gözüm kararmadı :) fakat fark ediceginden en az bi yarım boyu olacagından hiçmi hiç süphem yok sökme takmaylada ugrasasım gelmiyor günlük biniyorum cunki arabama.
E46 M3 le denedim 220 ye kadar önde oluyorum tabi M tusu ve 6. kademe smg açılmamış halde ha birde araç cabrio. Her devirde denedik önünde gidiyorum fakat tekrar denemek lazım bnm deddigimde hassasiyeti 5. seviye ve M tusuna basılmamıstı sanırm...
Deneyin gorun ;)
Kayahanin gti fena degil ama dahada hizlanir,pek ilgilenmiyor.
Koltuk sirtligi ve minder kismi 20 kiloysa normal ama bunun yanina birseyleri daha sokup 50-60kg kazanmak gerek.
DV,eger oem bozulduysa onemli ayrinti...
al ozaman sen yürüt,gerçekler acı, pof pof tatlıdır,sen git işine gücüne bak bu çocuklar denemiş ibiza geçmiş daha neyin peşindesin,evet söylüyorum getir bana 2.0 tfsi evotechli görelim senin tüv onaylı evotech ini.senin yaptığın ibiza kayseride var basar basmaz revolu ibiza ile dağlar oluyor neden hiç ondan bahsetmiyorsun biraz objektif ol ,benim için hangi marka daha hızlı ise o makbul kusura bakma ben her markayı denedim rahal ol.revo benim babamın firması değil. ama evotech senin firman onun için objektif olamıyosun murat efendi.
Ben isim gucumdeyim kardesim,alakasiz laf kalabalagi yapma.
Cocuklar sabaha kadar denesin,ben fikrimi soyluyorun,senin gibi!
En azindan beni ilgilendiren durum var,araba baglantisi oldugum firmadan cikmis,senin ne baglantin var konuyla? Pardon,revo... İsi sidik yarina dokmek keyifli pardon tatli geliyor sana,anlamsiz yuklenmeler yapiyosun.zafada X marka yazilim olsa,salvolar/akillar-fikirler cikicakmiydi? En azindan fikir veriyorum! Bana ne Evotech'den? Yapilan arabasi gecince/gecilince ne olucak?youtube da/moskow unlim de yada ivir zivirda yuzlerce videolar/yarislar var,habire geciyorlar yada tokat yiyorlar. Neyapmam gerek? Adamlar cim bicme makinadindan Jet ski'ye kadar ugrasiyorlar,Bir iki markayla sabit kalmiyorlar.
Bende her markayi denedim ve kendimce iyi olani kullanirim hakanefendi,anca tavsiye ederim,dikte etmem! Ben Gforce'a ayda bir ugrarim,esnafla-cevredekilerle konusup,2 lafin belini kirip donerim. Orasi benim gecim kapim degil,hobby garajim! Turkiyede de bir cok markanin temsilciligi yapan bir yer,girince ruhum senleniyor,oyuncak dukkani gibi. Cikincada "isime gucume bakiyorum"
:D Fena değilmi :) Üzerinde çok övdüğünüz DV ve Tek büyük Cooler varken Gri olanla aynı yürüyordu ugrasıldı ugrasıldı yürüyemedi yarıstan kaçtı pislik çıkardı...
Asıl olan sudur benim arabam yaklaşık 1 yıla yakın dır aynı speclerde aynı sekilde sorunsuz hatasız yürüyor ama evotech sahipleri kıvranıyor sorunları ,farklı seyleri yeni yeni buluyorlar Arabalarının giderlerini hata/açıklarını yazılımlarını daha yeni tanıyıp keşfediyorlar. Ben gazlaya gazlaya arabamdan sıkılmışken Evotech sahipleri arabalarını yeni yürütüp bana bileniyorlar YAZIK...
Kivranmak? Ben bize kivranarak gelen polo gti sahibi hatirlamiyorum zafa?
Senin canin polemik istiyor.
Yilda yazar yada sahipleri. Cem in aracina 1(bir) kez yazilim atildi. Kayahanada oyle! Kivranmak deyimini sen acikla bana? Bu nasil kivranmak,cozemedim?
Kayahan cooler takti,nerden buldu takti bilmiyorum,ovmek dogru parcayi olur,her cooler is yapsaydi,marka farkliligi olmazdi! Sonra dv takmis,forge,sonra ayari yapildi,sanirim kivraniyordu ama sonra konustunuz kayahanla,ne gecti aranidfa bilmiyorum.
Sahipleri once yazilimin keyfini cikarip sonra senin gibi 40 turlu incik boncukla ugrasicaklar ama cem'in aracinda sadece yazilim ve kat iptali var. Pardon buji de onemli bir ayrintiydi ;)
Yilda insanlarla parca sarti kosmadan yazilimla,nekadar saglikli ve minimum maliyette yurur onu gostermeye calisiyor,basarilida oluyor. Ornekler hz. Google daki videolar. Sadece TSİ olarak degil,ufkunu genislet,diger markalarada bak.
Kivranmak,guzel deyim ;)
Valla ben tartışmanıza girmiyorum. Cooler ve dv ki polo Gti'ı hiç hafife almamanizi öneririm. Eksikler giderilmiş. Deyim yerindeyse şu an bagajdan girip kaputtan çıkar gider :)
Tartisma "suni". Yani yaratilmis gundem...
Cem; evotech gecince iyi olucaksa,birak gecmesin.
Kim nekadar az sanayiye gidiyor,ona bakmak gerek.
Su isi sidik yarisina degil,bilgi paylasimina dokun.
Neyse;ben haric herkese hak veriyorum....
bu konudaki hislerimi paylaşmak istiyorum (çünki motor modifiye vs tam anlamam)
iki aracıda gördüm ikiside dehşet görünüme sahip ama ibiza bence daha güzel bir tasarım
iki aracında yürürnü gördük hatta gti bizzat gördüm
burada şöle bir ayrım çıkıyor gözümde
iki aracıda sıfır almak için bayiye gittiğinizde cupra güzelliğiyle büyülüyor sizi lakin iç malzeme kalitesi oturuşuz pozisyonu pek tatmin etmiyor ayrıca stock halde bir miktar yavaş kalıyor stock gti dan.
gti ı almaya gittiğinizde gayet güzel duruyor ama polo gibi duruyor pek bir ahım şahım duruşu yok lakin malzeme kalitesi ve yürürü cupradan daha iyi olduğunu biliyorsunuz.
sonra aklınıza gti daki tsi sorunları geliyor
arkadaşlar bakın bence şu bir gerçek 2010 dan beri var sanırım ilk cupra çıktı zaten.o zamandan beri çok nadir cuprada tsi sorunu duydum.
ama gti da bir çok kişi söledi.doğrudur yalandır bilemem.
ve tekrar cupraya yöneliyorum.
daha sorunsuz bir makine gibi geliyor bana.
modifiyeye gelirsek
gti bence modifiyenin hakkını daha iyi veriyor(motor modifiyesi)
belkide sadece şanzımandan dolayıdır(aynı speclerdeki araçlar yürürse)
gti daha iyi yol tutuyor bu dergilerdede yazıyordu ben bindiğimdede bunu hissettim zaten ama cupraya hareket halinde binmedim.
bu videolardan sonra seçimim ibiza cupra duruş gidiş.
lakin ikinci el dersem az paraya daha iyi kaçıyor dersem gti.
bu kapışmadaki yorumum ise cupra gerçekten çok ciddi gidiyor eskiden öyle değildi safa aracı çok güzel yapmış anladığım.
konuda geçti cooler vs vs onları bilmediğim için bişe diyemem ama gti da harbi iyi tutunuyor hiç öle yenilir yutulur lokma değil ayrıca 4 kapı biraz daha ağır vs.
kim ne derse desin ben bu iki aracın kayseride olmasından son derecede memnunum çünki cupra bence gördğm türkiyedeki en güzel duran cupra:) Gti ise gördüğüm tükiyedeki en güzel duruşa basışa egzoz sesine ve karizmaya sahip gti:)
erkek evlat dediğim spor araçlar bu kadar güzel olduktan sonra kim geçmiş kim geçilmiş hiç önemi yok saygılar:)
Abi Ben polemik falan yapmıyorum ne alakası var. Yazılım zaten herkese 1 defa atılıyor sonra ayarları yapılıyor üzerindekilere göre...
İsmail cemin yüzü yeni güldü henüz şanssız bir problem yaşadı.
Buji demişsin önemli bir ayrıntı Revo mecburi buji güncellemesi çıkardı herkes karsı cıktı bu ne böle işmi olur diye sonra BKR buji satış patlaması oldu karşı çıkanlar alıp kullanıyorlar çılgın gibi... Hem minimum maliyet diyosunuz hem karsı firmanın çıkardıgı adımı atıyorsunuz ardından ufak tefek sorunlar çıkıyor ve ugrasılıyor.
Kıvranmak dediğime takılmayın lütfen ondan kastım sağlıgına geç kavuşan araçlarınız..
Suan görüş açım sadece TSİ değil vag grubu...
Eğer konu burda Revo-Evo muhabbetine getiriliyorsa hertürlü diğer Evotechli cupra ile denerim farkı ilan ederim
Biz buji onermiyoruz hala! Sartda kosmuyoruz,ancak timingler ile alakali.
Yazilim atildikdan sonra ayar yapiliyor,ne ayari bu?
Karsi firma? Evotech ile revo birbirini izlemez cunku revo nun ilgilendigi grup belli. Bujinin gerekli oldugu durum farkli. Vag grubunda yapilan yazilimlara buji satisi yapardi yilda,almazsak yapmam derdi ;) sanirim simdiye kadar 7-8 takim verilmistir ki yapilan yazilimlara gore golde damla...
Zafa,heyecanli cocuksun,cok degil 3-5 sene sonra geriye bakinca gulumsiyeceksin...
maşallah araçlara çok güzel denemeler olmuş
Yaw birakin surada revo saksakciligini. İki araba arasinda spec olarak fark var birinde cooler ve methanol var egzos farki var hala diosunuz revo farki. Gercekci olun biraz ayni parcalari polo taksin yazilimini ona gore guncellesin o zaman yazilim farkindan bahsedin. Su anda bu cupra bu polodan hizli revo ecufastten ya da evotechden hizli degil. Bunu kafaniza sokmayi deneyin rahatlayacaksiniz.
lafım evotech e değil de bu buji olayını herkes söylüyordu revo sorunlu şöyle böyle diye sonra herkes takmaya başladı zafa'nın dediği gibi
Bu buji efsane oldu. Zaten servisde takiliyor. Ngk nin bujilerini,oem eskiyipde degisicek olanlar takmaya baslayinca yayildi. Fakat bir cok aracda ise yaramadi,***** avans cok degisti.
Yanlisim varsa duzeltsin,ozgun(ecu) de buji sart kosmuyor,Yildada(evo).
Genelde bobinler yada oem dv lerde sorun cikiyor...
Ben bu bkr7 leri revo daha misfire nerden kaynaklandigini bulmaya calisirken 3 cu takimimi degistiriyordum bu revonun cikardigi bir guncelleme degilki .Revo'ya soylenilen sey yazilimlarinda karakteristigidir her firma elestirilebilir revo,evotech,abt vs kullanicilarin markaya fanatik bakmamasi gerek yani urun satin aliniyor firma degil .
Revo bende denedim vakti zamaninda kabus yasamistim Aldigim hatanin haddi hesabi yokdu stabil gitmiyordu bunu soylemek de ne kotuluk varki Her aracda basarili olucaklar diye bir kaidede yok kim neden memnunsa onu alsin kullansin ama fanatiklik insani koreltir ufkunu daraltir.