User Tag List

Sayfa 9/12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
214 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Revo İbiza Cupra vs Evotech Polo GTI son Final @ Kayseri

burak özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sorun yaşamadım yazmışsın ya zafacım bak bu video senin için Revo cupra 2 kişi STOCK İBİZA CUPRA 3 kişi

BORKED

zafa38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hay amk suc sana tekrar güvenip deneyende Ergenmisin nesin anlamadım yaa harbi özelliğinden hiç bişi kaybetmemişsin İsmail. Olay yine arızam wara döndü yaa böle bişi yok arızan varsa yürüme kardeşim çıkma meydana en hızlı tsi ım diye

Bak ne yazmışsın burda?
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sağolun arkadaşlar. Aracım son safhasındadır. En ufak bir degisiklik yapılmayacaktır. Şükür ki 3 ay önce manifold gevşeyince yanan downpipe contamı 2 hafta önce tesbit ettik ,değiştirdim ve arabam en hızlı halini aldı. Türkiye'nin en hızlı 1.4 tsi'ı olduğunu düşünüyorum şu an için. Son gunlerde yaptigim deneme sonuclari bunu gösteriyor bana. Şu andan itibaren tüm Denemelere açığım.
    Sonrada arızam var olmadı bidaha bidaha bidaha yenilen pehlivan gurese doymaz misali bırakın bu işleri artık bırakın hazmedememeyi

@ Burak özer evet esp nin açık olması bir arıza aynı yarısın 5 dk sonrasındaki videosunu koy bakalım cesaretin varsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bahanen esp mi
    Safa yazmıyım yazmıyım diyorum yazarsam rezil olucagını sende biliyosun yazdırma beni

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu videoda Hala Polo GTİ ile CUpra arasındaki farkı idrak edemeyenlere gelsin gaz tepkimesi cart curt diyenlere.
    Benim Cupra revo stg1

Beyaz cupra ve polo stock bakın poloyu nekadar gecebilmişsim cuprayı nekadar gecebilmişim
    Dahada bişi yazmam hadi ii bayramlar

BORKED

BORKED

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burak özer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bahanen esp mi
    Safa yazmıyım yazmıyım diyorum yazarsam rezil olucagını sende biliyosun yazdırma beni
    Sorma burak insan içine çıkamıyorum 10 dk sonrasındaki videoyu koysana hadi 3 deneme oldu orda Bekliyorum

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zafa38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hay amk suc sana tekrar güvenip deneyende Ergenmisin nesin anlamadım yaa harbi özelliğinden hiç bişi kaybetmemişsin İsmail. Olay yine arızam wara döndü yaa böle bişi yok arızan varsa yürüme kardeşim çıkma meydana en hızlı tsi ım diye

Bak ne yazmışsın burda?

Sonrada arızam var olmadı bidaha bidaha bidaha yenilen pehlivan gurese doymaz misali bırakın bu işleri artık bırakın hazmedememeyi

@ Burak özer evet esp nin açık olması bir arıza aynı yarısın 5 dk sonrasındaki videosunu koy bakalım cesaretin varsa
    Esp açık olunca 2-3 de bocalayıp 4-5 de toparlar farkı kapatır araba. Bizde de öyle oluyor bilmediğimiz şey mi?

Ben sana dedim şakayla karışık arızam var diye ama sen geri vites yaptı deme diye yine de denedim. Benim kadar delikanlı olsan arabamın problemli egsoz contası yanıkken denediğimizin videolarını silerdin. Hiç laf kıvırmaya gerek yok. Ayarını yap gel 500 oktan modunu aç istersen. Yine geçerim yine geçerim. Stockta da geçtim bu halde de geçerim..
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sorma burak insan içine çıkamıyorum 10 dk sonrasındaki videoyu koysana hadi 3 deneme oldu orda Bekliyorum
    Bakıyım video varsa yüklerim ben merak etme
    Sen şu bizim garajda revoya sövdüklerini burda bi açıklasana a... böyle revonun s.kicem yürümüyo niye yürümüyo diye zırlıyodun ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Esp açık olunca 2-3 de bocalayıp 4-5 de toparlar farkı kapatır araba. Bizde de öyle oluyor bilmediğimiz şey mi?

Ben sana dedim şakayla karışık arızam var diye ama sen geri vites yaptı deme diye yine de denedim. Benim kadar delikanlı olsan arabamın problemli egsoz contası yanıkken denediğimizin videolarını silerdin. Hiç laf kıvırmaya gerek yok. Ayarını yap gel 500 oktan modunu aç istersen. Yine geçerim yine geçerim. Stockta da geçtim bu halde de geçerim..
    Hayatın boyunca arabana arızalı bindin arızan hiç gitmediki araban be İsmail senle gecenki denemelerdede hatırlarmısın egsoztun saplamaları düşmüştü video koyuldu die sinirlendin sonra taktır vidalarını dedim taktırdın tekrar gectim seni ve daha koymadıgım senin hatrına birsürü video var birazdan onlarıda upload edip koycagım yine arızalı dedğin elinde nekadar koz varsa oyna ismail Rezil et kendini birazdaha üzülüyorum sana...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bakıyım video varsa yüklerim ben merak etme
    Sen şu bizim garajda revoya sövdüklerini burda bi açıklasana a... böyle revonun s.kicem yürümüyo niye yürümüyo diye zırlıyodun ?
    Evet bayagı bi sövdüm araba missfire ve şişme problemi vardı cooler önerildi ayarlar biraz kısıldı sorun düzeldi cooler taktık sorun ortadan kalktı zaten sonrada stg2 oldu. Ha birde sps cihazını adapte edememiştik laptoptan tekrar beyini ist e yollamam gerektiğinde sövmüştüm neoldu senimi gerdi Ne geçti eline çocukluk etme burak sürü psikolojisine sende kapıldın

Hadi ben sorunları çözdümde sen buraya yazana kadar abine yardım etsene adam arabasına arızasız binemedi eve Vas5051 alcak hale geldi artık kafayı kırdı her denemede adam Arıza/Eksik buluyor 2 kardeş bi arabayı yürütemediniz demekki neymiş ucuz etin yahnisi...
    Nasıl arıza ise araba kıçımdan ayrılmıyor basınc kacırıyormus basınc kacırmasa heralde b.ku yedik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet bayagı bi sövdüm araba missfire ve şişme problemi vardı cooler önerildi ayarlar biraz kısıldı sorun düzeldi cooler taktık sorun ortadan kalktı zaten sonrada stg2 oldu. Ha birde sps cihazını adapte edememiştik laptoptan tekrar beyini ist e yollamam gerektiğinde sövmüştüm neoldu senimi gerdi Ne geçti eline çocukluk etme burak sürü psikolojisine sende kapıldın
    stage 1 yazılım yapılınca illa intercooler mı istiyo ? bak bizde stage 2 yazılım var daha takmadık bile. Çocukluk eden sensin bebek malzemeleri sata sata sende bebekleşmeye başlamışsın benden sana tavsiye biraz büyü millete bilenme herkes senin çocukluklarından bahsediyo herkes cuprasını ferrarimi sanıyo diyo ben bunları çok kişiden duydum tavsiyem biraz büyü

Sen aradaki 7 mılyarlık farkla 1 boy geçebildim diyemi seviniyosun zafa ? 7 milyara 1 boy geçiyorum diye seviniyosan yak arabanı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayatın boyunca arabana arızalı bindin arızan hiç gitmediki araban be İsmail senle gecenki denemelerdede hatırlarmısın egsoztun saplamaları düşmüştü video koyuldu die sinirlendin sonra taktır vidalarını dedim taktırdın tekrar gectim seni ve daha koymadıgım senin hatrına birsürü video var birazdan onlarıda upload edip koycagım yine arızalı dedğin elinde nekadar koz varsa oyna ismail Rezil et kendini birazdaha üzülüyorum sana...
    Sen şizofrensin. Harbi şizofrensin. Lan contam yanıktı diyorum anlama kıtlığın mı var? Açtır bütün basıncını delip geçecem seni ZAFA. Sonunda beni ayara getirdin. Ayarı verecem sana..

Arıza diyorsun ya. Yetkili servis kaydını buraya koymazsam şerefsizim o zaman. Hadi görüyüm contam yanıkken geçtiğinin videolarını.. Arabana harcadığın para 10.000 tl yi geçti. Kendini avut sen. Bunu sen istedin..

Yanlış anlamada Pazar günü işyerini açıp senin arıza lamban yanıp moralin bozulduğunda ben vardım. Bu forumda ki kimse veya elini öptüğün revo değil ! Ben bugüne kadar arabamı 2 defa cihaza bağladım. Benim egzoz contam iyi sıkılmadığı için yanmıştı. İlgi gösterip downpipe'ın boğazını açıp kontrol etseydim bugüne kadar bunların hiç biri olmazdı. Yılda bana aylar önce söyledi eninde sonunda dump valve alacaksın diye. Bu halinle bu kadar yürüyebildin bu arabayla. Dump valve takıyorum hazır ol deneme içi haber bekle. Çakmak gazı,vodka,bira,rakı,uçak benzini istediğini kat depoya. Mağlupsun...
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    stage 1 yazılım yapılınca illa intercooler mı istiyo ? bak bizde stage 2 yazılım var daha takmadık bile. Çocukluk eden sensin bebek malzemeleri sata sata sende bebekleşmeye başlamışsın benden sana tavsiye biraz büyü millete bilenme herkes senin çocukluklarından bahsediyo herkes cuprasını ferrarimi sanıyo diyo ben bunları çok kişiden duydum tavsiyem biraz büyü

Sen aradaki 7 mılyarlık farkla 1 boy geçebildim diyemi seviniyosun zafa ? 7 milyara 1 boy geçiyorum diye seviniyosan yak arabanı
    Yok ben ASLAN GİBİ ÇIKIYORUM DENİYORUM HER DENEDİĞİMDE SİZİN GİBİ AGLAMIYORUM ARIZA VAR DİYE BAHANELERİN ARKASINA SIGINIP TEKRAR TEKRAR YARISALIM BU SAYILMAZ DEMİYORUM VARSIN 1 BOY GEÇSİN VARSIN 1 BOY GEÇİLSİN ARACIM PROBLEM DEĞİL SİZİN GİBİ ARIZALAR İÇİNDE KIVRANMIYORUM YA BU BANA YETER...
    tEŞEKKÜRLER POWERSHOP PARAM SONUNA KADAR HELAL OLSUN SİZE
    İYİ BAYRAMLAR BU LAF SİZE SONBAHARA KADAR YETER ŞİMDİ KUMDA OYNAMA VAKTİ....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok ben ASLAN GİBİ ÇIKIYORUM DENİYORUM HER DENEDİĞİMDE SİZİN GİBİ AGLAMIYORUM ARIZA VAR DİYE BAHANELERİN ARKASINA SIGINIP TEKRAR TEKRAR YARISALIM BU SAYILMAZ DEMİYORUM VARSIN 1 BOY GEÇSİN VARSIN 1 BOY GEÇİLSİN ARACIM PROBLEM DEĞİL SİZİN GİBİ ARIZALAR İÇİNDE KIVRANMIYORUM YA BU BANA YETER...
    tEŞEKKÜRLER POWERSHOP PARAM SONUNA KADAR HELAL OLSUN SİZE
    İYİ BAYRAMLAR BU LAF SİZE SONBAHARA KADAR YETER ŞİMDİ KUMDA OYNAMA VAKTİ....
    Seni herkesin içinde tekme tokat dövdüler haala akıllanmadın bir daha istersen numaramı biliyorsun gel seni bi oynatıyım ben kumda ZAFAMİNİCİKS BEBE MARKET

EfeTopcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu sabah, bahsedilen Evotech Stage2 Yazılımlı Beyaz Cupra'yı sanayiye getirdim, aracın Maşallah bahsettiğimiz ön takımdaki ufak masrafları haricinde herhangi bir masrafı-problemi yok. Araç Stage2 ama şuan oem filtre takılı olduğu için tam stage2 performansı alamıyoruz ancak ITG filtre geldiğinde çok çok daha iyi yürüyeceğine eminim.

Ayrıca bütün araçlara harcanan belli bi emek ve para var, bu kadar hırs yapmaya gerek yok herkes bu işi sonuçta zevk için yapıyor, kimsenin birbirinin aracına b*k atmasına gerek yok, herkesin kendi aracıyla ilgilenmesi gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca Revo-Evotech gibi marka fanatikliği de yapmaya gerek yok sonuçta söylediğim 2 firma da bu işten ekmek yiyor, insanların ekmeğine taş koymanın mânası yok.

Herkese iyi forumlar diliyorum.

EfeTopcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıca; Memlekette de kimin ne olduğunu herkes biliyor, uzatmaya gerek yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vaybe zafa kardesim kayseride 1tane arkadasin yokmus ne kadar cok revo dusmani varmis
    Türkler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Efendi olan insanlara her zaman saygmız vardır... Foruma yansıtmadıklarımız vardır. Ama herşeyde sabır zorlanmıştır. 9. sayfaya kadar ılımlı şekilde bişey yazmadan durduysam bir yerde artık olay haddini aşmış demektir.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu cosmussunuz yine. Cem,seni ilk kez bu sekilde gordum,sakin biraz. Dogrular elbet birgun kazanir ve ortaya cikar. Herkesin aracina yaptirdigi bellu. Kimi cok fazla kimi cok az ile mutlu oluyor. Sahsiyete indirmeyin... Ayrica marka fanatikligi yapilan yazilara cevap vermeyin. Birakin elin gavurlarini(evo/revo),altimizdaki oyuncaklarla mutlu olalim. Kimsenin karakterini kimse burada degistiremez...
    Bu mubarek gunde herkese iyi dilekler dusunmeye ve onyargardan arinmaya davet ediyorum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seni herkesin içinde tekme tokat dövdüler haala akıllanmadın bir daha istersen numaramı biliyorsun gel seni bi oynatıyım ben kumda ZAFAMİNİCİKS BEBE MARKET
    Sen o kapidaki guvenlige dua et yoksa seni orda elmden kimse alamazdi.yapma dedi karsindaki cocuk dedi aradim geldim dayak istiyorum dedim atamadin atmani bekliyorum yapamadin umarim az onceki olay akli i basina getirt ben senin cevrendeki gbi 2 ye. 5 dalan korkak gotlekleden deilim gelirsm meselemi tek hallederim karsima cikma burak bidaha

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)