User Tag List

Sayfa 4/12 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
214 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Revo İbiza Cupra vs Evotech Polo GTI son Final @ Kayseri

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zafa38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Murat bey araclar stock olarak denendi hemde defalarca polo gti beni 4 e attiginda 2 boy civari geciyordu izmirde bocanegra ile denedigndede ayni sonuc oluyordu cem ozer zaten kendisi yazar polo stocktan hizli bir arac bende hep diorm yine diyorum motor olarak cupradan ustun yanlari var sanziman oranlari zaten daha avantajli onu herkes biliyor vw bir tik onde olmak zorunda zaten seattan.
    Burda yaptgniz beyaz ibiza cupra ismailden 1.5 direk geride kaliyor ayni specler olmasina ragmen bu fark neyden oluyor o aracin sorunu falan yok bildgm kadari ile
    Beyaz ibizada filtre kiti olmadığından hava alamıyor. Ve ön amortisörleri patlak patiden kurtulamıyor. Coilover takılsında filtreyle beraber, denersiniz. Sanırım düzlükte 2-3 boy felan arkanda kalır. arabana maşallah kardeşim..
    Vw Cc & Mk 5 Gti

zafa38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende onu dıyorum,4. vıtesde fark olucak. Her aracın durumu bır deıl ancak Auto Motor und Sport'u okursanız,Skoda-Seat ve VW karsılastırması var. Orada da polo 1 boy onde...
    Tabı aksesuarlar aynı olursa...
    Sanızrım yılda,gıttı,bır kez yazılımı yaptı ve dondu,ugrasılmadı Polo ıle,ancak polonun sahıbının yaptırdıgı yada eksık kalan ıslerı varsa,bu baska...
    Sonucta bu arac bıze hıc bır seyıyle oynanmamıs halde gelseydı,DP-Fıltre ve yazılımın toplam suresı max 6 saat. Benım buradakı sozum Cooler ve meth kıt'ın faydası... Yanı bu polo 70kılo fazla ıse,senın adına knusuyorum,yapılanların gozden gecmesı gerekır...
    Ikı aracada masallah,denemeler acıkca ortaya cıkmıs...
    Bende diyorumki aracim her basista ayni cooler ve meth 1,4tsi larda asiri guc veren parcalar degil arabamda 35 derecede bile ard arda gazlasam herzaman ayni guc ayagimin altinda fakat cooler ve methsiz 1 yada 2 basis hakkiniz var sonra illaki dinlendirmeniz lazim neden polo her denemede benle yan yana gidemiyor dengesiz gidiyor iste bu parcalarin farki burda cikiyor. 10 tane 1.4 tsi in coolerli coolersiz methli methsiz dynosunu inceledim alinan buyuk bariz bir guc yok bu parcalar daha fazla sismemesi ve uzun soluklu stabil guc icin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyaz ibizada filtre kiti olmadığından hava alamıyor. Ve ön amortisörleri patlak patiden kurtulamıyor. Coilover takılsında filtreyle beraber, denersiniz. Sanırım düzlükte 2-3 boy felan arkanda kalır. arabana maşallah kardeşim..
    Deneriz tabi ya sikinti yok ama sen cok emek harcadin cok ugrastin kafana taktin suan aracin en ust duzeyinde gule gule gazla kardesim kazasiz belasiz...

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dengesızlık bırazda DV den kaynaklanmıs olmasın....
    Fıltre cok onemlı ve dogru montaj...

Rabbit33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cem maşallah aracına ,aynı sekilde safa ya da. 1 boy farkı var , oda gayet normal baya emek harcamış safa ,eksiği yok. Cooler, methanolu ve DV i tak bakalim ağirliğina rağmen en kötü kafa kafaya gideceğine eminim .2 araçta güzel yürüyor kafa kafaya nazar değmesin

TYPERHAKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende onu dıyorum,4. vıtesde fark olucak. Her aracın durumu bır deıl ancak Auto Motor und Sport'u okursanız,Skoda-Seat ve VW karsılastırması var. Orada da polo 1 boy onde...
    Tabı aksesuarlar aynı olursa...
    Sanızrım yılda,gıttı,bır kez yazılımı yaptı ve dondu,ugrasılmadı Polo ıle,ancak polonun sahıbının yaptırdıgı yada eksık kalan ıslerı varsa,bu baska...
    Sonucta bu arac bıze hıc bır seyıyle oynanmamıs halde gelseydı,DP-Fıltre ve yazılımın toplam suresı max 6 saat. Benım buradakı sozum Cooler ve meth kıt'ın faydası... Yanı bu polo 70kılo fazla ıse,senın adına knusuyorum,yapılanların gozden gecmesı gerekır...
    Ikı aracada masallah,denemeler acıkca ortaya cıkmıs...
    murat sana şaşırıyorum maşaallah hiç usanmıyosun illa bişeyler buluyosun,,vag grubunda revo evotech ten daha iyi niye kabul etmiyosun niye herseferinde mücadele veriyosun,polo ibizadan daha başarılı stock olarak buna rağmen modlandığında ibiza polo yu geçiyorsa kusura bakma da evotech ibiza ya revolu ibiza nın baya fark atacağı kesin bunu sende biliyosun çünki burdaki çoğu kişiden daha bilgilisin,onun için fazla uzatmaya gerek yok adam geçmiş işte 2 araç sahibide mutlu sonuçta,herkesin emeğine saygı diyorum,evotech te ciddi bir firma saygı duyuyorum ama gözümün gördüğünü de değiştiremezsin,sonra evotech 2.0 tfsi ları yapmıyormu niye deneyemiyoruz nerde bu arkadaşlar sence sonuç ne olur ozaman ne gibi şeyler anlatırsın ,belki bana kızıcan ama ,gerçekler bunlar ..
    zd9000 cupra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neden halen olayı markalaştırmaya çalışıyorsunuz abi anlamıyorum. 2 farklı araba iki arkadaşız. İkimizde kendimizce para harcadık az veya çok. Safa daha fazla emek ve zaman harcadı. Halen marka diyorsunuz. Bende o zaman şunu diyim. Tek kapı cam tavansız polo gti olsa çok farklı olurdu. Farklı yönlere çekmeyelim konuyu. Benim aynı speclerimde ibiza cuprada var. Bizzat ilgilenip bitmesine yardımcı olacağım. Bakalım nasıl olacak. O zaman karşılaştırırsınız.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

meh66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    guzel denemeler olmus deneyen araclara masallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ibıza poloyu cooler methanol dv ve hafif olmasına karsın çok değil 1 boy önde gidebiliyor, yani adil bı sekilde gecmis mı oluyor Polo süper gitmiş bence,revo nasıl iyi oluyor anlamadim gene olayi burada marka çekişmesine dönüştürmek yanlış olur,Safa'nın speclerini tek kapı tavanız benim araca uygulasak sonuc eminim farklı olur ,cem in aracini örnek vererek yazıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neden halen olayı markalaştırmaya çalışıyorsunuz abi anlamıyorum. 2 farklı araba iki arkadaşız. İkimizde kendimizce para harcadık az veya çok. Safa daha fazla emek ve zaman harcadı. Halen marka diyorsunuz. Bende o zaman şunu diyim. Tek kapı cam tavansız polo gti olsa çok farklı olurdu. Farklı yönlere çekmeyelim konuyu. Benim aynı speclerimde ibiza cuprada var. Bizzat ilgilenip bitmesine yardımcı olacağım. Bakalım nasıl olacak. O zaman karşılaştırırsınız.
    100 oktani unutuyorsunuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    100 oktani unutuyorsunuz
    İstediğin oktanı aç dedim aga ben denemeden önce kaç defa dedim Araban desteklemiyorsa yapacak bişey yok.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evotechli pololar icin konusuyorum beyaz olan polo GTI ve buyuk cooler ve DV li stg2 yazilimli itg filtre ve komple egsozlu (sonda supersprintli) yani specleri ismailden daha iyi olan polo neden cem ozerin arabasiyla esit yuruyor bunu cevaplayin istiyorum ismail cemde videolari var zaten bizzzat izledm hemde cooleri Murat abinin savundugu hni cift degil buyuk ve tek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nihayet dogrular dokuldu. Neden yolu bir sekilde revo ile kesisen arkadaslar diger yazilimlari kullananlar ile didisiyor?yani diger marka kullanicilari birbiriyle pek itismiyorlar.
    Simdi konu niye evo vs revo meselesine geldi,niye getirildi?
    Yani biri digerini uckur boy gecince iyi/kotu mu olucak?
    Yahu birakin sempatizanligi,hep ayni corba isitiliyor. Hizini alamadin 2.0 tfsi diyorsun. Yahu bana ne evo revo mevo dan. Ben isim zikrettim mi? Uzerindeki revo tshirtunu cikar oyle oku
    İlla ispat icinde olmaya gerek yokki. İyi olana iyi,kotu olana kotu demesini bilirim,marka irkciligi yapmadan...
    Ben seat'in fazlaligina ragmen daha iyi yurumesi gerektigini soyledim,burada ecufast/superchip yada baskasi,farketmez. Ne ise onu konusmak gerek. Asik olmayin markalara,arabamiza asik olalim...
    İnan sasiyorum su post'una ama isin dogrusuda yazdigin satirlarda gizli...
    Tekrar ediyorum;seat daha iyi yurumeli.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstediğin oktanı aç dedim aga ben denemeden önce kaç defa dedim Araban desteklemiyorsa yapacak bişey yok.
    Alkol yoktu yaa sartlar esit olsun dedim busefer 100 oktanin ayari ugrastiyo eger etil bulursam o sekildede deneriz ama ozaman deponda yaris yakiti vardi dersen dinlemem dayi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim savundugum tipi,her TEK cooler iyi olmak zorunda degil.
    Twin cooler kesinlikle parasini hak etmiyor...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nihayet dogrular dokuldu. Neden yolu bir sekilde revo ile kesisen arkadaslar diger yazilimlari kullananlar ile didisiyor?yani diger marka kullanicilari birbiriyle pek itismiyorlar.
    Simdi konu niye evo vs revo meselesine geldi,niye getirildi?
    Yani biri digerini uckur boy gecince iyi/kotu mu olucak?
    Yahu birakin sempatizanligi,hep ayni corba isitiliyor. Hizini alamadin 2.0 tfsi diyorsun. Yahu bana ne evo revo mevo dan. Ben isim zikrettim mi? Uzerindeki revo tshirtunu cikar oyle oku
    İlla ispat icinde olmaya gerek yokki. İyi olana iyi,kotu olana kotu demesini bilirim,marka irkciligi yapmadan...
    Ben seat'in fazlaligina ragmen daha iyi yurumesi gerektigini soyledim,burada ecufast/superchip yada baskasi,farketmez. Ne ise onu konusmak gerek. Asik olmayin markalara,arabamiza asik olalim...
    İnan sasiyorum su post'una ama isin dogrusuda yazdigin satirlarda gizli...
    Tekrar ediyorum;seat daha iyi yurumeli.
    Abi sirf senin icin bi ust modda denicem araci daha iyi yurutebilirim map im mevcut bide koltuk sirtino sokcem tam olsun ama dedgm gbi beyaz coolerli polo cemle esit yuruuo dv de var ve araca orda bayagi ugrasildi biliyorum cemin arabasi eskiye gore 2 boy daha hizli suan beyaz poloyu rahat gecicektir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evotechli pololar icin konusuyorum beyaz olan polo GTI ve buyuk cooler ve DV li stg2 yazilimli itg filtre ve komple egsozlu (sonda supersprintli) yani specleri ismailden daha iyi olan polo neden cem ozerin arabasiyla esit yuruyor bunu cevaplayin istiyorum ismail cemde videolari var zaten bizzzat izledm hemde cooleri Murat abinin savundugu hni cift degil buyuk ve tek
    işin sırrı 70 lik full milltek ve methanolde gizli olmasın safa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gelsin de onunla da deneyeceğim. cooler hortumunun biri gevşekmiş o denediğim zaman. Onu da yükleyeceğiz siteye. Aceleci davranmayın. Hangi arabada hangi parça ne kadar işe yarıyor belli olacak
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gelsin de onunla da deneyeceğim. cooler hortumunun biri gevşekmiş o denediğim zaman. Onu da yükleyeceğiz siteye. Aceleci davranmayın. Hangi arabada hangi parça ne kadar işe yarıyor belli olacak
    Ulan ne adamsin tsilari yaslandirdin amk

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)