Bende diyorumki aracim her basista ayni cooler ve meth 1,4tsi larda asiri guc veren parcalar degil arabamda 35 derecede bile ard arda gazlasam herzaman ayni guc ayagimin altinda fakat cooler ve methsiz 1 yada 2 basis hakkiniz var sonra illaki dinlendirmeniz lazim neden polo her denemede benle yan yana gidemiyor dengesiz gidiyor iste bu parcalarin farki burda cikiyor. 10 tane 1.4 tsi in coolerli coolersiz methli methsiz dynosunu inceledim alinan buyuk bariz bir guc yok bu parcalar daha fazla sismemesi ve uzun soluklu stabil guc icin...
Cem maşallah aracına ,aynı sekilde safa ya da. 1 boy farkı var , oda gayet normal baya emek harcamış safa ,eksiği yok. Cooler, methanolu ve DV i tak bakalim ağirliğina rağmen en kötü kafa kafaya gideceğine eminim .2 araçta güzel yürüyor kafa kafaya nazar değmesin
murat sana şaşırıyorum maşaallah hiç usanmıyosun illa bişeyler buluyosun,,vag grubunda revo evotech ten daha iyi niye kabul etmiyosun niye herseferinde mücadele veriyosun,polo ibizadan daha başarılı stock olarak buna rağmen modlandığında ibiza polo yu geçiyorsa kusura bakma da evotech ibiza ya revolu ibiza nın baya fark atacağı kesin bunu sende biliyosun çünki burdaki çoğu kişiden daha bilgilisin,onun için fazla uzatmaya gerek yok adam geçmiş işte 2 araç sahibide mutlu sonuçta,herkesin emeğine saygı diyorum,evotech te ciddi bir firma saygı duyuyorum ama gözümün gördüğünü de değiştiremezsin,sonra evotech 2.0 tfsi ları yapmıyormu niye deneyemiyoruz nerde bu arkadaşlar sence sonuç ne olur ozaman ne gibi şeyler anlatırsın ,belki bana kızıcan ama ,gerçekler bunlar ..
zd9000 cupra
Neden halen olayı markalaştırmaya çalışıyorsunuz abi anlamıyorum. 2 farklı araba iki arkadaşız. İkimizde kendimizce para harcadık az veya çok. Safa daha fazla emek ve zaman harcadı. Halen marka diyorsunuz. Bende o zaman şunu diyim. Tek kapı cam tavansız polo gti olsa çok farklı olurdu. Farklı yönlere çekmeyelim konuyu. Benim aynı speclerimde ibiza cuprada var. Bizzat ilgilenip bitmesine yardımcı olacağım. Bakalım nasıl olacak. O zaman karşılaştırırsınız.
Vw Cc & Mk 5 Gti
Ibıza poloyu cooler methanol dv ve hafif olmasına karsın çok değil 1 boy önde gidebiliyor, yani adil bı sekilde gecmis mı oluyor Polo süper gitmiş bence,revo nasıl iyi oluyor anlamadim gene olayi burada marka çekişmesine dönüştürmek yanlış olur,Safa'nın speclerini tek kapı tavanız benim araca uygulasak sonuc eminim farklı olur ,cem in aracini örnek vererek yazıyorum
Evotechli pololar icin konusuyorum beyaz olan polo GTI ve buyuk cooler ve DV li stg2 yazilimli itg filtre ve komple egsozlu (sonda supersprintli) yani specleri ismailden daha iyi olan polo neden cem ozerin arabasiyla esit yuruyor bunu cevaplayin istiyorum ismail cemde videolari var zaten bizzzat izledm hemde cooleri Murat abinin savundugu hni cift degil buyuk ve tek
Nihayet dogrular dokuldu. Neden yolu bir sekilde revo ile kesisen arkadaslar diger yazilimlari kullananlar ile didisiyor?yani diger marka kullanicilari birbiriyle pek itismiyorlar.
Simdi konu niye evo vs revo meselesine geldi,niye getirildi?
Yani biri digerini uckur boy gecince iyi/kotu mu olucak?
Yahu birakin sempatizanligi,hep ayni corba isitiliyor. Hizini alamadin 2.0 tfsi diyorsun. Yahu bana ne evo revo mevo dan. Ben isim zikrettim mi? Uzerindeki revo tshirtunu cikar oyle oku
İlla ispat icinde olmaya gerek yokki. İyi olana iyi,kotu olana kotu demesini bilirim,marka irkciligi yapmadan...
Ben seat'in fazlaligina ragmen daha iyi yurumesi gerektigini soyledim,burada ecufast/superchip yada baskasi,farketmez. Ne ise onu konusmak gerek. Asik olmayin markalara,arabamiza asik olalim...
İnan sasiyorum su post'una ama isin dogrusuda yazdigin satirlarda gizli...
Tekrar ediyorum;seat daha iyi yurumeli.
Benim savundugum tipi,her TEK cooler iyi olmak zorunda degil.
Twin cooler kesinlikle parasini hak etmiyor...
Abi sirf senin icin bi ust modda denicem araci daha iyi yurutebilirim map im mevcut bide koltuk sirtino sokcem tam olsunama dedgm gbi beyaz coolerli polo cemle esit yuruuo dv de var ve araca orda bayagi ugrasildi biliyorum cemin arabasi eskiye gore 2 boy daha hizli suan beyaz poloyu rahat gecicektir
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)