User Tag List

Sayfa 5/8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
138 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Jap Typer - Tay Cupra 2. deneme

KIVANÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 sene sonra ilk defa arabamla enkaya geldim beni tanıyan az çok bilir zaten denemelere öle çok gitmem hatta neredeyse hiç gitmem czt varkende kadir abinin ısrarlarıyla geliyordum hep enkaya denemenin olduğu gün bir arkadaşımın ısrarı üzerine gittim yine yoksa yine gitmeyi çok düşünmüyordum açıkcası hatta casabancanın oooo kıvanç seni buralarda görecekmiydik tepkisiylede karşılaştım köprüye girer girmez zaten anılla karşılaştık anıl deneyelim dedi çıktık denemeye araç denemeleri ile ilgi hiç bir zaman içimde bir hırs kin olmadı onu geçicem bunu geçicem diye anılla denemeye çıktğımızda anıl beni 3-4 boy değil 4-5 boy geçti denemeden hemen sonra zaten anıl bana abi arabada sıkıntımı var dedı bende yok dedım bisey yaptınmı diye sordu bende kn kutu içi taktım başka hıc bır sey yapmadım dedım bana onun arabanın gidişini dusurdugunu soyledı olabir diye düşündum cunki aynı 320d aracın bırıne kn kutu ıcı taktıgımızda bırısı 2 boy gerıde kalıyordu fılıtreyı sokup dıger 320d ye taktıgımızda bu sefer dıger arac 2 boy gerıde kalıyordu filitre etkilesin etkilesin ozamn 2 boy etkilesin anıl beni yine 3 boy geçmiş oluyor yıne sonuc olarak stock 2 cupra kafa burun yürüyecek veya diğerinde egsoz var diye illa 1-2 boy etkileyecek diye bir sey yok aynı olan 2 araç hiç bir zaman kafa kafaya da yürümez saygılar diğer cupra diye söylenen cupranın sahibi Kıvanç
    R-Turbo Arif Gökdemir

RsErdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    metal parçası ve 2 3 boy geçilip geçme meselesinden dolayı kalp kırıp bunları gördügüm iiçin üzülüyorum gerçekten. hiç gerek yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RsErdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    metal parçası ve 2 3 boy geçilip geçme meselesinden dolayı kalp kırıp bunları gördügüm iiçin üzülüyorum gerçekten. hiç gerek yok
    R-Turbo Arif Gökdemir

JapanVsGermany - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kalp kirici sozleri yazarken yeniden yuzyuze geleceginizo unutmayin, zira baska enka yok...

JAP 01i alan arkadasa hayirli olsun gule gule kullansin insallah...
    anılın bilmem kac yuz hp BMWsi varken cupraya stock binmesi gayet normal bir durum. zira yazilimdan gelecek 30-40 hp yerine 180hp lik cupradan 300-400hp daha hizli arabasina biner dewam eder.
    babasi alir yapar ogluna verir, bunu dile getirmenin geregi nedir? oglundan esirgrmemis adam yapmis, allah herkese oyle baba versin demek gerekir

yanlis anlama yazdiklarimi, anlarsam da yas olayina takilmissin, yasıma saygı gosterir eywallah dersin...

ama adam kac tane drag yarisinda kac tane kypa almis, baska derdi kalmamis gizlice modifiye edip tayyar gecip saklicak mi yapilan islemleri?

yuzyuze iken agzimizdan cikmayacak kelimeleri klavyede salmayalim meydana, gereksiz husumetler yasanmasin...
    M.Resat Simsek

JapanVsGermany - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RsErdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu lafi diyeek en dogru insansın, adamsın erdi
    kimle denese geciliyosun ama efendiliginden taviz vermiyosun, gecilme nedeninin farkindasin, daha yuklu olan gecer diyorsun, %100 haklisin

araban zaten boncuk, otobanda daha yuklu vti lar gecebilir ama yanyana park edin, bir adim onde olur VIN vti
    M.Resat Simsek

ANIL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanVsGermany Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kalp kirici sozleri yazarken yeniden yuzyuze geleceginizo unutmayin, zira baska enka yok...

anılın bilmem kac yuz hp BMWsi varken cupraya stock binmesi gayet normal bir durum. zira yazilimdan gelecek 30-40 hp yerine 180hp lik cupradan 300-400hp daha hizli arabasina biner dewam eder.
    babasi alir yapar ogluna verir, bunu dile getirmenin geregi nedir? oglundan esirgrmemis adam yapmis, allah herkese oyle baba versin demek gerekir

yanlis anlama yazdiklarimi, anlarsam da yas olayina takilmissin, yasıma saygı gosterir eywallah dersin...

ama adam kac tane drag yarisinda kac tane kypa almis, baska derdi kalmamis gizlice modifiye edip tayyar gecip saklicak mi yapilan islemleri?

yuzyuze iken agzimizdan cikmayacak kelimeleri klavyede salmayalim meydana, gereksiz husumetler yasanmasin...
    Bazi seyleri herkes senin gibi kolay anliyamiyo abicim. Akil yasta mi basta mi bilemedim
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet Olasıca Sokak Yarışçıları...

BahattinS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı japanvsgermany Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Jap 01i alan arkadasa hayirli olsun gule gule kullansin insallah...
    Anılın bilmem kac yuz hp bmwsi varken cupraya stock binmesi gayet normal bir durum. Zira yazilimdan gelecek 30-40 hp yerine 180hp lik cupradan 300-400hp daha hizli arabasina biner dewam eder.
    Babasi alir yapar ogluna verir, bunu dile getirmenin geregi nedir? Oglundan esirgrmemis adam yapmis, allah herkese oyle baba versin demek gerekir

Ama adam kac tane drag yarisinda kac tane kypa almis, baska derdi kalmamis gizlice modifiye edip tayyar gecip saklicak mi yapilan islemleri?

Yuzyuze iken agzimizdan cikmayacak kelimeleri klavyede salmayalim meydana, gereksiz husumetler yasanmasin...
    +999999999
    Passat B5 TDI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KIVANÇ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 sene sonra ilk defa arabamla enkaya geldim beni tanıyan az çok bilir zaten denemelere öle çok gitmem hatta neredeyse hiç gitmem czt varkende kadir abinin ısrarlarıyla geliyordum hep enkaya denemenin olduğu gün bir arkadaşımın ısrarı üzerine gittim yine yoksa yine gitmeyi çok düşünmüyordum açıkcası hatta casabancanın oooo kıvanç seni buralarda görecekmiydik tepkisiylede karşılaştım köprüye girer girmez zaten anılla karşılaştık anıl deneyelim dedi çıktık denemeye araç denemeleri ile ilgi hiç bir zaman içimde bir hırs kin olmadı onu geçicem bunu geçicem diye anılla denemeye çıktğımızda anıl beni 3-4 boy değil 4-5 boy geçti denemeden hemen sonra zaten anıl bana abi arabada sıkıntımı var dedı bende yok dedım bisey yaptınmı diye sordu bende kn kutu içi taktım başka hıc bır sey yapmadım dedım bana onun arabanın gidişini dusurdugunu soyledı olabir diye düşündum cunki aynı 320d aracın bırıne kn kutu ıcı taktıgımızda bırısı 2 boy gerıde kalıyordu fılıtreyı sokup dıger 320d ye taktıgımızda bu sefer dıger arac 2 boy gerıde kalıyordu filitre etkilesin etkilesin ozamn 2 boy etkilesin anıl beni yine 3 boy geçmiş oluyor yıne sonuc olarak stock 2 cupra kafa burun yürüyecek veya diğerinde egsoz var diye illa 1-2 boy etkileyecek diye bir sey yok aynı olan 2 araç hiç bir zaman kafa kafaya da yürümez saygılar diğer cupra diye söylenen cupranın sahibi Kıvanç
    Abi sen arabani orjinale cevir o gunde soyledigim gibi ne zaman istersen ara hatta benim arabami sen sur senin arabani ben suruyum oyle deneyelim hic sikinti yok.

Anti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanVsGermany Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Kelimesi kelimesine katılıyorum yanlış bir ifade yok yazdığınızda.

Yalnız benim açıklama gelsin maksadıyla yazdığım "TAY cupra oynanmış olmalı böyle gidiyor olamaz" imalı yazıya gelip de benim arabamın paspasıyla bilmemnesiyle çocukca bir cevap verilirse iş bu hale geliyor istemeden de olsa.

Anıl çıkıp yazsaydı "Benim arabamda yazılım yoktur" diye ben eyvallah diyip geçecek yapıda bir insanım, ama yapılan hareket kışkırtıcı olunca insan dayanamıyor.

Neyse diyip önümüze bakalım.
    Alıntı JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
    Olm dayanamıyorum ya k20 olmadan hayatın tadı yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ANIL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi sen arabani orjinale cevir o gunde soyledigim gibi ne zaman istersen ara hatta benim arabami sen sur senin arabani ben suruyum oyle deneyelim hic sikinti yok.
    valla şimdi bişey yapınca arabaya geri sökesim hiç gelmiyo sana da bi kn takalım öle deneyelim saka bı yanada cidden sökünce bi deneyelim bende merak ettim
    R-Turbo Arif Gökdemir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _Anti_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kelimesi kelimesine katılıyorum yanlış bir ifade yok yazdığınızda.

Yalnız benim açıklama gelsin maksadıyla yazdığım "TAY cupra oynanmış olmalı böyle gidiyor olamaz" imalı yazıya gelip de benim arabamın paspasıyla bilmemnesiyle çocukca bir cevap verilirse iş bu hale geliyor istemeden de olsa.

Anıl çıkıp yazsaydı "Benim arabamda yazılım yoktur" diye ben eyvallah diyip geçecek yapıda bir insanım, ama yapılan hareket kışkırtıcı olunca insan dayanamıyor.

Neyse diyip önümüze bakalım.

Ben arabamda yazilim olmadigini zaten defalarca soyledim sen hala ne diyosun
    Su an evde degilim telefondan giriyorum eger evde olsaydim "arabamda yazilim yok" yazdiklarimin hepsini buraya atardim. Hatta seninlede daha onceden bu muhabbet gecti yazilim olmadigini enkada yine soylemistim. Sen geldin burda tekrar usteledin. Simdi kiskirtici olan kim?
    Neyse kimseye arabamda yazilim olmadigini kanitlamak zorunda degilim ama bigun yaparasam o zaman forumun her yerine konu acicam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben arabamda yazilim olmadigini zaten defalarca soyledim sen hala ne diyosun
    Neyse kimseye arabamda yazilim olmadigini kanitlamak zorunda degilim ama bigun yaparasam o zaman forumun her yerine konu acicam
    ben yazılım var demedımkı sende anıl yanlış anladın heralde :S
    R-Turbo Arif Gökdemir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KIVANÇ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben yazılım var demedımkı sende anıl yanlış anladın heralde :S
    Abicim onu sana yazmadim ki duzelttim simdi kusura bakma.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abicim onu sana yazmadim ki duzelttim simdi kusura bakma.
    hahah estafurullah
    R-Turbo Arif Gökdemir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı classic0606 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benzin bitti die bşy denmedi kulaktan dolmalarla emin olmadıgınz cümleleri insanlara yapıştırmayalım bekledıgımz araclar vardı onlara ayrılmıştı benzın,anıl kardsımlede kalktıgımızda vıtes kaçırdıgım ve geçıldıgım halde bıdaha kalkmadım farkındaysa.ANIL kardsm stock olmasına ragmen çok ii gıden bı aracı var ağız tadıyla kazasız belasız bınsınanıl yınede ufak tefek oynamalısın bence
    kardeş kimse kulaktan dolma sözlerle konuşmuyor burda sen rahat ol.burada konusan insanlarda ilk defa konusan bos adamlar değil.deneme yapıldıktan sonra ben sana erken bastığını söyledim ve tekrar deneyelim dedim,senin cevabın "evet kardeş önden bastım ama benzinim yok arkadaşlar bekliyor" oldu.benim seninle denememin sebebi şudurki ; ben anıl kardeşimle denedim daha önce araçlarımız beraber yürüyor kendisinede sorabiliriz.burda arabalarımızı 500 hp miş gibi göstermenın bi manası yok.kimse kimsenin keyfini kaçırmasın bostan yere.insanlar kör değil bilgin olsun.

Burhan Type R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah kaza bela vermesin her 2 aracada
    01 BR 993 106 Gtı
    01 B 3483 106 Gtı
    01 PB 799 Audi A3 1.8T
    01 DA 964 Vtı
    01 TT 883 Leon 1.8 T FR
    01 PA 258 Type R
    01 FR 143 Leon 1.8 T FR
    01 FR 252 Vtec2
    01 UT 324 Golf Gtı

AvcI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Grashopper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş kimse kulaktan dolma sözlerle konuşmuyor burda sen rahat ol.burada konusan insanlarda ilk defa konusan bos adamlar değil.deneme yapıldıktan sonra ben sana erken bastığını söyledim ve tekrar deneyelim dedim,senin cevabın "evet kardeş önden bastım ama benzinim yok arkadaşlar bekliyor" oldu.benim seninle denememin sebebi şudurki ; ben anıl kardeşimle denedim daha önce araçlarımız beraber yürüyor kendisinede sorabiliriz.burda arabalarımızı 500 hp miş gibi göstermenın bi manası yok.kimse kimsenin keyfini kaçırmasın bostan yere.insanlar kör değil bilgin olsun.
    hacım bu enkada kronik olmaya başladı aynı gece bende bi e30 m3 ile basdım hatta kendi dedi basalım diye iii dedik çocuk 1. kornada basdı bende basmadım döndü geldi abi özür dilerim bilmemne dövecekdim vaz geçdim,
    new project GTR 280SX

https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AvcI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu benzin bitti olayıda yeni çıktı, geçen cuma Mehmet başkanla deneyen taypar 1 kez geçdi ve benzinim bitti dedi ama gecenin geç saatlerine kadar bereketli benzin bitmedi...
    öyle olur zaten başkan geçtinmi bitirecen benzini

zafa38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _Anti_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyi yürüyor denilen ince contalı vs.li Ep3 ile stock ibiza cupra'nın böyle gitmesi olanaksız geliyor bana. Objektif bir yorum alabilir miyim?
    Facebook

Arac specleri
    ep3 typer
    dc hedars
    araboru
    ınjen caı
    otto son susturucu

cupra
    stok..
    Techturkey.com Post 3

http://www.techturkey.com/forum/vide...ep3-typer.html

Maşallah Cupraya stock u bile nerdeyse kafa kafaya gidiyor artık son denemelere dogru ardarda basıldıgından 30 deerece sıcaklıkta 1.4tsi bitiyor typer dahada acmaya baslıyor,
    Not Denemeler tamamen typerın devrinde yapılmıstır

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)