biri bana su 106 nin specklerini bi yazssin yaf kafam karisti
iyice egzantirik yokmu 106 da
Printable View
http://www.techturkey.com/forum/sohb...z-antalya.html
Burda Kardeşim sPecleri sadece bu yarışta egzos yok 106 da
Orada 52 yazıyordu yanlıs hatırlamıyorsam
pardon yaaa 52 yi atlamisim
oem pistona 52 buyuk gelmezmi timmingi nasil yatirdiniz acaba
arti sunuda ekleyim egzantirikli bir araca susturucu 3 vitesin sonlarina kadar silinti etmez
yanli arac 4 le 5 vitesi istedigi gibi ceviremez cunki yanmis gazlari disari atmak isticek atamiyacak
arac sikisacak ama 2-3 fena olur:D
Egzos taktığı zaman tekrar denicez zaten sıkıntı yok geçme geçilme gibi bir derdimiz yok aramızda. yani en azından sağolsun benimle denedi. VTi lar denemiyor benimle.
Ayrıca oem pistona 52 büyük mü gelir küçük miü hiç bilmem mekanikten pek anlamam ben. :)
52 takarsin da tmming yatiramassin tepelerini traslarsin oem in
ozaman olur ama fazla uzun omirlu olmaz
aklimizda proje var tura cikicaz kismet olursa 5 araba iclerinde 2- 106-1- vtsbenimli pd130-cpuraR ile bakalom kafamiza dae hayata gecirxe oraya gelirsekte konu acicam tech e zaten;)
Mutlaka beklerim deneriz eğleniriz. Elbet dengin araçlar çıkacaktır buradanda. Geleceğiniz zaman haberleşelim.
tmm kardesim zaten gelecek araclar hepsi farkli spec te hicbiri birbirinin dengi degil
e.n yavasi benim
ZP vts: chip.flitre.egzoz.polis.kisa
UE 106: pt52.egzantirik.piston.kisa.flitre.egzoz.yazilim.+ Nos
UM 106: pt53.egzamtirik.piston.kisa.flitre.egzoz.yazilim
pd130: 2260turbo.coller.vasegete.yazilim.egzoz
cupRa: stage2+plus
her specte arac var:)
ali kardeşim 106 GS444 MAVİ FULL OLAN ARAÇ.
SPECLERİ: ORJINAL PİSTON SUBAP YUVALARI ALINMIŞ+PT52+7600 DEV CHARE MUSTİ YAZILIM+ FİLTRE+DÜZ BORU+ EKSOZSUZ VE İÇİ SÖKÜLMEDEN DENEDIK OGÜN...
SENI SİTEDEN BILIRIM 106 VE SAXOLARLA YAKINDAN İLGİLİSİN.. KAFANI TAKMA 106 HER TÜRLÜ GEÇER AMA ESKSIKLER OLUNCA EMRAH KARDEŞİMİN İESİ YANIDA GAYET GÜZEL GELDI.. BİZ EKSOZUNU VE BENZIN POMPASINI FELAN TAKALIM TEKRAR DENER VİDEO ATARIZZ... SENIN KAFANI KARIŞTIRAN ŞEYLER 2, DENEMEMİZDE TAMAMEN ÇÖZÜLECEK BILADERİMM :) :icon_tup:
2 aracada maşallah fakat hacı senin araba cok hızlı tam benim dişime göre :D :D çatır çatır ezmek istiyorum onu :D :D :D
Maşallah
ilk defa bi ies konusunda tartısma cıktı :D haha emrah bunuda başardıysan seviliyosun ..