:D:D 106'da yarısı bile yoktur ben söyliyim abi. 170Hp is egzantirikli 106'yi geçeçek Vti stock 106yi geçemicek? Tüm dengeleri alt üst eden bir durum bu adamım :D
Printable View
senin zoruna giden ney bi anlat merak ettim
neymiş alt üst dengeler senin araban iyi yürüyo herhalde gerçi görmüştüm yürürünü de neyse egz falan var mı bi deneyelim bende de i es motoru var nerdeyse aynı setup getir kötfeze mesela
başkasının arabasına neye dayanarak *** atıyosun bi anlatsana
yaa beyler burda yarışan 2 araçta bırısı amca oğlum gs 444 birisi de sevdiğim kardeşim emrah..aralarında problem olacak bişey soz konusu değil.. BİRDE 106 NIN EKSOZU TAKILIP BENZIN POMPASI FELAN DEĞİŞİNCE BİZ YİNE DENER VİDEOSUNU ATARIZ FAZLA TAKILMAYIN...
MKT nicki arkadaş emrahın arabası maşallah çok güzel yürüyor türkiyede sayılılardan.. bizim antalyada bır direk mesafesi 50 metre sen şimdi bir tımıngle bır avansla 50 m nasıl hızlandırcan bu arabayı... sen bunu yaparsan eğer bileğini öperim kardeşşş..
iesin 1 direk hızlanması demek 220 km hıza kadar rbc lı k-prolu filtreli eksozlu type-r laa yürümesi demek inşallah başarırsınızz... ben bır hondacı olarak bu speclerde bunun çok zor olduğunu düşünüyorum... haa adanada direk mesafesi kaç metre onuda yazarsan çok sevinirim....
[QUOTE=ERDINC-VTI07;6186149]yaa beyler burda yarışan 2 araçta bırısı amca oğlum gs 444 birisi de sevdiğim kardeşim emrah..aralarında problem olacak bişey soz konusu değil.. BİRDE 106 NIN EKSOZU TAKILIP BENZIN POMPASI FELAN DEĞİŞİNCE BİZ YİNE DENER VİDEOSUNU ATARIZ FAZLA TAKILMAYIN...
MKT nicki arkadaş emrahın arabası maşallah çok güzel yürüyor türkiyede sayılılardan.. bizim antalyada bır direk mesafesi 50 metre sen şimdi bir tımıngle bır avansla 50 m nasıl hızlandırcan bu arabayı... sen bunu yaparsan eğer bileğini öperim kardeşşş..
iesin 1 direk hızlanması demek 220 km hıza kadar rbc lı k-prolu filtreli eksozlu type-r laa yürümesi demek inşallah başarırsınızz... ben bır hondacı olarak bu speclerde bunun çok zor olduğunu düşünüyorum... haa adanada direk mesafesi kaç metre onuda yazarsan çok sevinirim....[/QUOT
işte yıktın beni gene abi :D filitreli eksozlu typr da yabana atılcak araç değil ama bi ies gitmeside buyuk başarı ortada emek var bravo :icon_tup: çılgın ies:D:D:D:D:D
..........................
maşallahı var ies in çok güzel yürütüyor emrah onu
Erkut abi ayni setup ile daha once ciddi yuruyen ep3 ile denedigi videolarida atti.subatu ile de denedi white rs ile denedi ve neler oldugunu gorduk.bizim burda otobanda olan direkler 23-25 mt arasi olmasi lazim 7-8 araba kadar.varda antalyada filtre headers egzozlu ep3 denesinler.1.vitrste hareket halinde basilsin 200 e kadar denensin.bakalim sonuc ne olacak.yabana atiyosunuz ama hakikatten daha gideri var.illaki gececek diye idda etmiyorum ama birakmayacaktir ep3 ü
şimdi erkut ustanın arabadan bahsetmıyoruz oo türkiyede sınıfının en ıyısı en hafifi.. Biz iesden bahsedıyoruzz.. Ies hem ağır hemde si ye göre specleri farklı bu demek oluyokı erkut usta type-r la yürüyosa ies de yürüyecek anlamına gelmıyor... Ama birazcık daha gideri var iesin ama 1 direk felan değill.. 1 direk bu speclerle rüya olur bıladerimm saygılarr...
Ben erkut abinin eski speclerinden yani emrahin simdiki speclerinden bahsediyorum.neyse ayalari biter arabanin ozaman goruruz.
Yok abi bizim garajımız falan yok öyle ayak üstü bırak timing yapmayı araba benzinlimi diyen ustalarımız var burda. Arabamin yurununu gördüysen 200hp'lik senin typr'la nasil yürüdüğünü gördün ben arabamın yürürüne harcadıysam 1000 lira harcamısımdır sen 10 binlara gömdün motora ne oldu gördük. Ben sana vti nasil yürüdüğümü bi gösteriyim. Ondan sonra dengelerin niye bozuk olduğunu düşünüyorum anlarsın.
Chip filtre egzoz kısa var bende.
ITR Egz. Chip filtre egzoz VTI.
arkadaslar ben ies in gitmedigini kastetmedim
ies in suresi zaten belli arti rolling ile dragida karistirmayin
rollingde ies daha hizlidir heleki ust suratlerde;)
ben sadece 106 da sadece egzantirikmi oldugunu sordum
yani piston egzoz timming yazilim olmadan ies ile cok iyi yurumus kastim oydu
ies zaten belli hizli amac o sorumda yanlis degerlendirmeyin sorumu;)
eeeee buradan ne anlamam gerekiyo bu sana başka bi 106ya ya da i es e *** atma hakkı mı veriyo bi de 10 lira gömdün gördük derken evet gördük trde daha hızlısı yok d serisi benim aracımdan değiştirir değiştirir gazlarım sen burda yazmak yerine bigün emrahla denk gelsene benim zaten sınıfım değilsin orda oturup 106 gitmiyodur ies zaten geçemez gti dünyanın en hızlı arabasıdır triplerini bırak ister 20 tl harca ister 50000 bu bizi bağlamaz harcayan adama saygılı ol anladın
arkadaşım bak 106 ya *** atamazsın antaLya bilir o 106nın nasıl gittiğini. Ayrıca Baska bir deneme koymuşsun imkanın olursa bu taraflara gel Seni burda benim denediğim 106 ile de denettiririm benimlede denersin baska vteclerle de denersin. Senin denemenin ben sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.
Ben kimseye saygısızlık etmiyorum sınıkıntı yok...
Arkadaşın arabasında *** atmıyorum maşallah dedim zaten ilk msjimda. Bu speclerde 106 bu arabayla böyle yürümemeli diyorum. Sen yapamamışsın demiyorum zaten 106'da sıkıntı var diyorum. Tek başına egz. arabayı ne kadar hızlandırır? Hatta geri bile düşürebilir bunu herkez bilir. Neyse eline sağlık bi gün yürürünü bildiğimiz bi arabayla videosunu koyarsiniz bizde görürüz ne kadar hızlı is...
Edit: Emrah kardeş imzanın hakkını ver ne lazim sağlıklı deneme için :D:D
Arkadaşım imzanın hakkını verecek bir durum yok. Tamam imzamda erkut abi yazıyor Ama o adam olmasa bu proje bu kadar olmazdı. Ayrıca filtre egzos chip kısa lı bir 106 nın bu şekilde vti ın yanında kopup gitmesi gibi bir durum olamaz benim gözümde. Ama sen bu sekilde yürüdüğünüze inanıyorsan diyebileceğim bir şey yok. Ama imkanın olurda buralara gelirsen mutlaka beklerim seni. vti ile 106 ile benimle deneriz. Arkadasca dostca.
sen doktor raporundan bahsetmişsin sanırım gülerek :) ama o vti da doktor raporu istiyor kesinlikle
Honda konuşturuyo yanlız :)
Bak şimdi aynısı sen söyledin VTİ sağlıklı olmadığını bi sıkıtıntı olduğunu düşünüyorsun bende 106 için aynı şeyi düşünebilirim demekki bunda kızacak bi durum yok piston garaj'dan öğreneceğimiz çok şey var...
Biz her zaman dostça deneriz zaten. Arabaların hepsi bizim. Vti sahibine haber verdim zaten nasip olursa bu gün aynı araçla tekrar deniycez ''sağlık bir şekilde'' bende öğrenmiş olurum....
Peki bakalım bekliyoruz video yu.