masallah kardesım 3 te böleyse bide 2 de görmek lazım :)
Printable View
masallah kardesım 3 te böleyse bide 2 de görmek lazım :)
sizin kadranlar top speedde 20-30 km falan fazla gösteriyo . ben 200 olduğumda yanımda kimse yoktu ve 95 veya 90 da basmadık 2.vites 75-76- o sıralarda bastım.
UM frene basmadada rahat rahat girecek yer vardı orada.
3 de bastıysanız daha avantajlı olduğunuzdan basmışsınızdır o sizin seçiminiz birşey diyemem .
Yanında kımse yokmuydu biz yanlış gördük heralde senın devrın 75 76 iken bızımkı 85 86 ya gelıo olabılırmı ? 3 de basmak cok avantajlı haklısın 106 2.viteste öle zaten bi işe yaramıo , gerek yok böle şeylere 2 de basılsa daha farklı olucanı bılıosunuz sız 80 den baska basmam dedınız bızde ona uyduk bızım devremızde basalım muhabbetı olmadı olsa zaten nolcanı sızde bılıosunuz
106:reg um ng arnavut cigeri dd
ep3:dbs ygz bk
s2k:cuk fog
306 gti :ss gfj
klansmanlarındaki isim yapmıs akla ilk gelen araçlar hangisi diğerinden hızlı konusulur ama isimleri efsane olmus forumda
Maşallah Muharrem güzel yürütüyosun:) 106da başarılı olmuş
UM 106'ya kocaman maşaallah...
um 106 maşallah böyle yürüyen bir s2000 ile 200üstü yanyana yürümek bile çok güzel maşallah kardeşim allah kaza bela göstermesin.
bak 1.si ben seninle veya um ile deneme gibi bi durumumuz sözleşmemiz ,yoktu otobanda geldiniz yanıma deneyelim dedi ustanız sizde ne var ne yok bilmeden etmeden kırmadım denedim sorun değil , kendi devrime aldım normalde 80 dir 75-76 falan o civarlarda bekledim bastık.
Kendi kadranıma göre konuşuyorum.
170 e kadar hemen hemen yan yana yürüdük sonrasında ben ufak ufak çıkmaya başladım kadranımda 190 ı gördüğümde 1 boy arkamdaydı UM siz kadranda 220 yi görmüş olabilirsiniz onu ben bilmem.
s2k nin kadranı yüzde 0.8 hata ile çalışıyor sizin kadranlar orjinalden fabrikasyon yüzde 8 ve 10 sapma ile çalışır üstüne fd takıyorsunu lastik ebatları falan derken kadranın gerçekliği iyice şaşırıyor o yüzden benim kadranımdaki hız reel yani gerçek km yi gösterir.
benim 200 dediğim sizin kadranda 220 olabilir onu bilemem ama gerçek olanı s2k nin kadranıdır.
Alaycı tavırla konuşmayınki deneyecek araba bulabilesiniz , seviyeyi bozmayın . zaten video koyuyoruz diyede bana sormadınız hertürlü konuyu kaldırtmak hakkım ona göre yorumlara dikkat edelim.
Bu şekilde anlatırsanız zaten bı problem olmaz bizde bizim kadranımıza göre konsuyoruz bence fazla irdelemek yerıne vıdeolar ortada ıkı aracta guzel gıdıyor bızım ıcın bı sıkıntı yok maşallah dıyıp gecelım ıkı aracta gerektıgı gıbı yurumus uzatmanın manası yok ben aracımdan fazlasıyla memnunum bi 106 nın en ıyı gıtmesı gerektıgı buysa benım aracımda öle gıdıyo ben memnunum gerısı cok onemlı degıl
ilk olarak 2 aracada maaşallah diyorum.aracın gerçekten güzel gidiyor allah nazardan saklasın.benim anlamadığım cupra ve 106 nın kadranları yanlış gösteriyorda sadece seninkimi doğru gösteriyor.cuprayı kullanan benim.benim kadranım tam 220 gösteriyordu.hadi hata payı var diyelim 10 km olsun.bastığınza ise benim araç 85,86.87 hadi 90 olsun.şunu söylim 3 vitesde denemesine rağmen yanyana gidebilen bu 106 ya bence kimse laf atmasın.:icon_tup:
Deneyen iki aracada maşallah.. Fog izlemesi keyifli..