digital kadranda hata payı her zaman daha azdır. Analog kadranlarda hata payı her zaman daha yüksektir. Bunun 106 ya ya da cupraya özgü bir hata değil. Analog kadrana bağlıdır. S2000 lerde tempra tipo Fn2 de durum farklı.
Printable View
digital kadranda hata payı her zaman daha azdır. Analog kadranlarda hata payı her zaman daha yüksektir. Bunun 106 ya ya da cupraya özgü bir hata değil. Analog kadrana bağlıdır. S2000 lerde tempra tipo Fn2 de durum farklı.
Taktiri bırakıcak durum yok denenmedı ortada kaldı bencede en mantıklısı maşallah dıyıp gecmek yapılan işe saygı gostreılmesınden baska derdım yok benım , zaten bız burda fog u 5 boy da gecseydık ben bılıorum bır grup ınsanın maşallah fog guzel yurumus dıyecegını ;) Sıkıntı yok denemelere devam
Ben denemeden gormeden o daha hızlıdır dıyemem kusura bakmayın deneseydık gecseydı seve seve vıdeoyu ben koyardım bırı benı gectı dıye arabamı silip atıcak halım yok benım arabamı yapanlar heralde bu işi bilmio olsa gerek onlar anlayamıolar sanırım , ben gidipte o fog la denedı dıye denemıyorum ben odaklanmadım yanı ondan hızlıyım o benden hızlı vs aracımızı yaptık denıoruz ısteyenle bunu herkes anlamak ıstemedıgı ıcın hep kıyas soz konusu
bak ben uzamasın diyorum sen saygı sevgiden bahs ediyosun boş konuşmaya gerek yok ben sana gel dediğim postları atmıştım alt alta yaklaşık 5 tane fln sen gelmedin hatta o gece gittin dieselle denedin ölçü mölçü aldın ben sadece o gün için sadece çok sinir oldum gel deneyeceğim dedim denemiyeceğim dediğim garjın arabası ile deniycem dedim gel dedim yağmurda olsa karda olsa gel dedim ayarım kayarım yok dedin neyse inanıyorum ama ne diesel okan la ne fog s2000 muharremle le ne white rs kadir abi ile senin denemelerin gibi değil bnmkiler az çok mevzu belli hee sen değil diyorsun ben hızlımıyım diyorsun senin görüşün saygı duyuyorum onun için ben taktiri herkeze açık diyorum ben çok koştum REG le sen daha dün bir bugun 2 yanlış anlama az daha koştur arabanı yap denemelerini hak ettiği yere gelicektir inş araban denemelerdede belki kendin kullanıp o hazzı yaşarsın sana tavsiyem kesinlikle daha keyifli ben seni anlıyorum sende beni anla yazışmayalım daha fazla sonra ben farklı şeyler düşünüp kendimi kuruyorum iş keyif aldığımız bir şeyi yapalım derken tatsız yerlere gidicek onun için son postum bu konuya eyv:icon_tup:
Herkes takmış yok REG mı hızlı UM mı nedır yanı arac sahıbı sattım dedı REG konusu kapandı ben deneme konusu acmısım 1 hafta boyunca guncellemısım keske klasmanımızdakı araclar denemek ıstıyoruz deseydıde bazı ınsanlar boş konusmasaydı benım yapabılcem daha bısey yok yanı konumu actım beklıyorum
Deneyelim dediği akşam sen çıkmadın şimdi de satılmış araba ile deneyelim diyorsun. Mamiye bişey demem ama senin ustaların daha önce yaptı gördü ne olduğunu.
Eyvallah tesekur ederım bende onu dıyorum zaten bı kıyaslama soz konusu degıl senle benden baskası anlamıyo bunu ben keyıf alıorum aracımdan yapılanlar ortada gerek REG gerek UM varsa benım ısytedıgım gıbı gıdıyo o konuda kapandı dedıgın gıbı 106 olayı boleymıs bbende yenı oldugum ıcın yenı anladım ınsanların cekememezlıklerı benı sıkıo maşallah demek varken sırf dıger tarafa yorum yapmak ıcın yazıyorlar neyse selcuk kardesım yazdıkların ıcıntesekur ederım UM koşturmaya devam edıcek ;)
.................................................. .................................................. .................................................. ....
Fog sikibine kocaman MaşAllah..
Dun aksam ki denemeler mi bunlar?
Hepsine masallah,arac sahiplerine tebrikler...