golf 2. yarışında güzel bir kalkış yapmıştı 1 de 2 de öndeydi ama 3. vitese geç girdi yoksa kazanabilirdi
Printable View
golf 2. yarışında güzel bir kalkış yapmıştı 1 de 2 de öndeydi ama 3. vitese geç girdi yoksa kazanabilirdi
iki aracada maşallah ama videoyu buraya koymak saçma olmuş.çok kişinin aklina gelmiştir buraya koymak ama bi nedeni varmiş demekki koymamanin.bence golf iyice hazirlansaydi sonuç çok farkli olurdu.
Maşallah araçlara.Gönlüm hep golften yanaydı karşı tarafın tutumundan dolayı ama olmadı.inş
rövanşta alır.
Araçlara maşallah.Fakat o trafikte yolun ortasına çıkmak ne kadar doğru?
Baya ciddi bir mevzu vardı herhalde ortada. Yoksa kimsenin gözü bu kadar kararamaz.
izlerken gerilmek bir yana national geographic'de yasadışı sokak yarışları belgeseli izliyormuş gibi hissettim ve bundan zevk aldım türkiye'de olmasından dolayı :D
kocaman maşALLAH Araçlara..
bu konuyu adminlerden rica edinde bir an önce kaldırsınlar f.booktanda videoları silin yapmayın böyle şeyler .Hadi yapıyorsunuz sosyal paylaşım alanlarında paylaşmayın. Bütün camia etkileniyor bu tip olumsuzluklardan.
varsa iddalı araba profosyonel olarak draglara getirin araçlarınızı.
Iki kişi düşman miydi diye düşündüm ilk ama fox a düşer se adana da nefes aldırmazlar
Faceden görmüştüm , yorumlardan anladığım kadarıyla çok fazla hırs vardı bu yarışta 2 tarafında kaybetmeye lüksü yok gibiydi..
rövanşta görürüz hangi taraf daha iyi :)
saxo tek kelımeyle harıka fakat zaman we yer yanlıs masallah araclara
nefes almak mı imkansız öyle saçma sapan şeyler için polislerle birbirimize giriyoruz ki egsoz ucundan ceza yiğen gördüm ya bu fotoda son 5 ayda bana kesilenler
http://d1301.hizliresim.com/15/m/j3gxj.jpg
Allah korumuş bi tır vs sıkıntı olmamış
Araçlara maşallah ama koskoca adamlarsınız o yolda yapılacak işmi bu..
biriside yola çıkıyor trafiği durduralım diye...
sağlıklı bir deneme olmamış bence...
az kalsın trnin en hızlı golfünün içinden geçen kamyon videosu olcakmış
maşallah araçlara kazasız belasız inşallah