golf 2. yarışında güzel bir kalkış yapmıştı 1 de 2 de öndeydi ama 3. vitese geç girdi yoksa kazanabilirdi
golf 2. yarışında güzel bir kalkış yapmıştı 1 de 2 de öndeydi ama 3. vitese geç girdi yoksa kazanabilirdi
Yaris bu. Parayi harcayan **** yiyenin sporu.
alintıdır..
iki aracada maşallah ama videoyu buraya koymak saçma olmuş.çok kişinin aklina gelmiştir buraya koymak ama bi nedeni varmiş demekki koymamanin.bence golf iyice hazirlansaydi sonuç çok farkli olurdu.
Maşallah araçlara.Gönlüm hep golften yanaydı karşı tarafın tutumundan dolayı ama olmadı.inş
rövanşta alır.
izlerken gerilmek bir yana national geographic'de yasadışı sokak yarışları belgeseli izliyormuş gibi hissettim ve bundan zevk aldım türkiye'de olmasından dolayı
kocaman maşALLAH Araçlara..
///RENAULTsport
PPRMotorsport
bu konuyu adminlerden rica edinde bir an önce kaldırsınlar f.booktanda videoları silin yapmayın böyle şeyler .Hadi yapıyorsunuz sosyal paylaşım alanlarında paylaşmayın. Bütün camia etkileniyor bu tip olumsuzluklardan.
varsa iddalı araba profosyonel olarak draglara getirin araçlarınızı.
Dr.ECU
Faceden görmüştüm , yorumlardan anladığım kadarıyla çok fazla hırs vardı bu yarışta 2 tarafında kaybetmeye lüksü yok gibiydi..
rövanşta görürüz hangi taraf daha iyi![]()
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
maşallah araçlara kazasız belasız inşallah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)