Selektör desen kolu yalama oldu, şeridinde giden adama niye selektör atıyo desen cevabı yok. Saçma sapan videolar çekip koymak marifet Türk insanı için.
Printable View
Selektör desen kolu yalama oldu, şeridinde giden adama niye selektör atıyo desen cevabı yok. Saçma sapan videolar çekip koymak marifet Türk insanı için.
o kadar selektör yaptı ki evin içi aydınlandı
Adamın açıklamasını yeni gördüm bu nedir yaa :D Sellektör yapmamın nedeni; Yerin de kal g.t ben geçerim bi şekil de. Sen yeter ki oynama yerinden.
Hadi makas filan bi yana koydum da sadece su 'yerınde kal g.t' terbiyesizligi icin sabahtan aksama dovulur...
offff diyorummm sadacee offffffffffff:D
neden her makas videosu ortalama aynı yerlerden başlıyor? Bkz. C180 makas... Merter'den M.köy'e kadar sıkıyorlar. cumartesi gecesi Merter MC'te gaza geliyorlar işte sora çık makasa. Sora bizi neden bağladılar? Ouuvv :D
bu heriflerin yüzünden kurunun yanında yaş ta yanıyor.
yazık ya la
youtube yorumları çok komik yalnız gün görmemiş laflar var okudukça tek başıma gülüyorum pc başında yalnız eleman araba sürüyor, video çekiyor, sellektöre zaten laf yok bide makas atıyo tez zamanda duvara patlar inşallah başkasını yakmadan
Bi-xenon la ilk defa tanışmış bu arkadaş boş yolda bile pat pat pat, ah denk gelmez ki .......... nasıl sövsem bilemedim .
Hayır şimdi bunun anasına sövsen kadının ne günahı var... Kondom hatası velet
Hasan Şaş'ın ouvv isyanı - YouTube asdahsuhduahd :D
Makas atıp boşalıyım deşarj oluyum dememiş direk dona boşalmış donu değiştirmeye eve gidiyo :D
keşke bi kamyon şuna brake check yaptırsaydı :D
Sanırım aynı kişinin başka bir videosu
Makas c180 " İstanbul " - YouTube
makas atmak marifet degil. görmemişin xenonu.
Zeusun kayıp evladı gibi oraya buraya şimşek fırlatırcasına bi xenonla sellektör atıyosun madem, kalem kutusuyla çekmeseydin bu kepazeliği be dürzü...