adını bile çakal kasa koydular zavallının en kralınada binsen kesin bi it çakal gözüyle bakılıyor.
adını bile çakal kasa koydular zavallının en kralınada binsen kesin bi it çakal gözüyle bakılıyor.
bence normal halk için biraz yapılı limitörde giden e30 yada e92 nin hiçbir farkı yok.
yine bence e30 a biner şarkısındaki e30 lar yurtdışındaki o siyah e30 dan çok daha güzeller.
drift me ve V10 a diyecek laf yok tabi ama o kat. RUF 50 var![]()
Sadece imkanlar diyorum. Bizim ülkemizde imkanlar ulaşılabilir seviyede olsaydı kimse bu şekillere girmezdi.
Kimse üzerine alınmasın ama durum bundan ibaret. Bu arada Video Macaristan'dan.
New Toy! - 41 AJV 325
yaa lanet olsun 2-3 gündür dilime dolandı "E30'a binen yanyan gider" diye dolanıyorum etrafta![]()
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
ahh ahh nerde o eski e30 lar
ne yazıkki e36 da değil artık e46 larda apaçilerin eline geçti.. e90 a kadar yolu var
Çakma hellanın, çakma borbetin, çakma alpina stickerların olmadığı, only flying is better lafının, ortada tek sileceğin, kamei böbreğin, mor stobun yeni yeni duyulduğu yılları istiyoruz![]()
OTOBULL GARAGE
varda bizde birde şu sıkıntı var bugün varlar yarın yoklar![]()
her geçen saniyede bir jilet e30 daha duvarlarla öpüşmekte, kaldırımlarla tanışmakta, genç yaşta zorla sanayicilerle evlendirilmekte. gelin buna bir dur diyelim.
OTOBULL GARAGE
diğer iller neyse de bizim angaramızda bmw nin apaciliği 5 yılda bir sınıf atlar taakii e 21 den başladı şimdi 36 larda kol gezio bu olayı değiştirmek mümkün değil....
ama yanımızdan kesiciyle dumanla karışık bi e 30 gecince de insan bi ah cekmio değil...![]()
EVOLUTİON
Ben şunu açık söyleyeyim burada araba fiyatları çok düşük olduğu için kimse E30 la ilgilenmiyor, hatta E36 bile burada şahinden beter durumda. bu işlerle ilgilenenler genelde seat ibiza, leon, subaru, honda civic, integra, nissan 200sx tarzı araçlarla uğraşıyorlar.. yada daha yeni kasa bmw lerle. daha hiç modifiye edilmiş bir E30 görmedim piyasada.
Bu arada görünce yine içim gitti... bu araç sağdan direksiyon olmasaydı çoktan almıştım !!! birisi E30 mu dedi ?
Nissan Silvia
yanlışsınız beyler tr dede çok kaliteli arabalar var bizim kötümüz onların iyisi diye video koyarsanız sadece memleketimizi küçükdüşürürsünüz angaralı abilerin kardeşlerin yaptığı arabaları beyenmeyen abiler daha iyisiniyapsın adımız yürüsün
AS GARAGE
Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.
Bizim daha iyisini yapmak gibi vazifemiz neden olsun. Ben piyasada gördüğüm e30 ların tamamına yakını apaçilerin elinde diye gidip neden e30 alayım.
geçen otoparkta bi e30 geldi yanaştı. kullanan tipler pek tekin tiplere benzemiyordu araba iyidi yannız.
birde bi kaç kişi var ki onları ayrı yere koymak lazım. istanbulda bordo renkli e30 cabrio var. sahibi de öyle apaçilik yapıp gezdiğini hiç görmedim. araba da son derece kalite duruyor. eskiden aynı otoparka bırakırdık. bi gün apaçilik yaptığını görmedim.
Varmı Böyle E30..? (34 NHT 22)
Türkiye'de kaliteli araba yok demiyoruzonların kötüsü bizim iyimizde demiyoruz. paylaştığım videoda gösterdiğim şey kültürel farklar. Avrupa ekolünde yırtık kot giyip gömleği göbeğe kadar açıp elde tesbihle kirli sakal bilekte künye sağa sola tüküren adamlar göremiyorsun. Bahsettiğim bu. Bende isterim sabancı koç E30'a binsina ama yok işte binen kişiler genellikle sıkıntı
Adamlarla karşı karşıya geliyorsun yol vermez üstüne kırar, yanlamaya çalışır yanlayamaz sağa sola patlar suçsuz günahsızların canını yakar. Piyasada Bmwciden bol ne var ?
Herkes anlıyor arkadaş bu meretten biz niye uğraşıyorsak
![]()
OTOBULL GARAGE
git bi rusları incele sonra gel ankaralılara laf söyle
AS GARAGE
Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)