Vap Typer Dbs Polo Gti - YouTube specleri az cok herkez bılıyor... saygılar
Vap Typer Dbs Polo Gti - YouTube specleri az cok herkez bılıyor... saygılar
Egemenlik Verilmez, Alınır... K.ATATÜRK
Mapped By Chare - MSG Power Mustafa Genç
maşallah typera deneyen araçlarasakın kişişel anlamada şu rollinglerde şu kornalar niye bu kdr seri çalınır anlamam
![]()
karşındaki bi hazırlansın,nefes alsın
![]()
samsun,cihan,28
maşallah araçlara vap hızlı bir typer dı![]()
Crm performance
Evet oyleydi kardesim stp iken de oyleydi dd oldu simdi devler ligine hazirlaniyor.
özgür sen peşindesin evli barklı adamsın şu yaptığına bak cocuk gibi heryerin ayı oynuyor ..o günü tekrar hatırlatayım sana kemerde dedinki .....arabam evde..... sökükmü diye sorduk hayır kardeşim komple takılı dedin yarış yerine geldiğinde komple sökük geldin ...biz lb typar ile yarışırken sende arkadan video yaptın kac defa sonra yanıma geldin öylesine gazlayalım dedin zaten aracım ısınmış ve normal modda idi öylesine bastık ...şimdi gelin arabanız varsada görelim o kadar güclüydede niye sattın ..devler ringi imiş hahahahah hayal dünyasında yaşamaktan vazgecmiyorsunuz aracım o zaman stage 1 idi şimdi al eski arabanı görelim 284 hp iiiyiii he videomu görmek istiyorun al video
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
burdan gecerken 240 vardı sen iki kişi ben tek kişi idim niye biliyormusun araban sökük deyil deyipte söküp getirdiğin için şimdi sizin tarafla niye yarışmıyorum biliyormusunuz işte bu yüzden
maşallah her iki aracada.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
okadar iyi idi madem niye emirin 284 hp arkadan cekişli arabasını gecemediniz benim kuyruk acım yok ispatlayacak arabam yok sizin gibi al sana emirin video kendi girer yazar birazdan devler ringi aracına
Bov 74 200 Sx VAP Typer - YouTube
Ne oldu serdar video attik diye celallenme hemen gectim attim.. komple sokuk degildi arka koltuk sokuktu okadar.. uzun uzun uzun yazmaya polimige gerek yok gectimmi gectim okadar... bi kerede tebrik et be kpro yokkende hep onunde idim senin. Seni crx le gecicem serdar bak buraya yaziyorum projem bittsin seni herzamanki gibi bidaha gececem.. vallahi benimle herkez gazliyor senin bizlerle gazlamaya tecrubende yetmez kisiliginde.. kimin neresinin oynadigini herkez biliyor. Oyle cocuk gibi oynuyo gibi laflar konusma...
Hepiniz ayni tasa cisinizi yapiyorsun kardedim ne diyeyim. Adam gecti tebrik ettim kendine yalakami hazirliyosun ara herkezi buraya yorum yazsin birazdan. Bu ayaklardan paça olmaz serdar
olmazsa gel bi tuzlama içelim özgür görüşemiyoruz![]()
ben incik boncukla ugrasıyorum çıksın engn abinin haberi war bekliyorumm her türlü üçlü 5li
![]()
Senin crx ile arabamı yan yana getirip fotograf bile yapmam sen anca hayal kur bu video yuda beni kızdırmak crx ile ile yarışmam için yapıyorsun biliyorum hiç işim olmaz varsa tayyarınız en hızlınız getirin yoksa konuşmaya gerek yok ...
aga ebuk gubuk etme ıster yarıs ıster yarısma fotograf katolokların senın olsun ben typerla gectım crx ılede gececegımı ıddıa edıyorum yıyosa cıkarsın yemıyosa oturursun,,gecersen tebrık ederım gecılırsen kıvırma yeter
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)