User Tag List

Sayfa 12/18 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
330 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: Magic's GS 206GTi vs Red S2000

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polemiğe bah beeee

maşallah araçlara
    ECUTECH İstanbul

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam da o zaman yarış arabası gitsin yarış arabası ile denesin. Burada olay road legal olmak doğrumudur. O zaman bende gideyim Clio cup aliim önüme gelene yaslarım kim denemek ister. Bi tane araba çıkmaz denemeye. Yaw koltuk sökmek hadi neyse ama Camları pleksi yapiim sunroofu sökiim komple saydam ince fiber yapiim. Arabanın içerisinde ne varsa dışarı atiim bir tek yarış koltuğu kalsın dediğin zaman denemenin mantığı yok. Motorsikletle araba denemek gibi oluyor. O zaman bende motorsikletle geliim yanına iki tane denge lastiği koyayim 4 lastik gözüksün. Hemde 600 cc hacimide düşük. 1000 cc bile demiyorum.
    Haa şu demek değil ki GS nin sahiplerini suçluyorum adamlar diyor zaten biz yarış arabası yaptık diye. Ama bişeyde var yarış arabasının yeri yarış pistidir.
    Pistede gidiyor tabiki ama modifiyeli aracın yeride karayolları değildir ona bakarsan. Egzozlu arabanın yolda ne işi var ona bakarsan ? Araç yarış arabası evet. Pistede gidiyor. Ama bu bizim için aracı yola çıkartmaya engel değil. Arzu eden denemek isteyen varsa arabanın durumunu açıkladık. Herkes kabul etti aracın durumunu gördüğüm kadarı ile. Denemek isteyenler ve istemeyenler bu şartlar altında niyetlerini belli ettiler konu kapandı. Fikir değiştirenlerde haber verir olur biter.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araclara..

konunun tamamını okumadım ama 206 enfesmiş..

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç sahiplerinin emeklerine sağlık, fakat bu tarz denemelerde bana göre her türlü hafifletme serbesttir, eğer iki tarafın da bu durum işine gelmiyorsa denemezler olur biter.

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam da o zaman yarış arabası gitsin yarış arabası ile denesin. Burada olay road legal olmak doğrumudur. O zaman bende gideyim Clio cup aliim önüme gelene yaslarım kim denemek ister. Bi tane araba çıkmaz denemeye. Yaw koltuk sökmek hadi neyse ama Camları pleksi yapiim sunroofu sökiim komple saydam ince fiber yapiim. Arabanın içerisinde ne varsa dışarı atiim bir tek yarış koltuğu kalsın dediğin zaman denemenin mantığı yok. Motorsikletle araba denemek gibi oluyor. O zaman bende motorsikletle geliim yanına iki tane denge lastiği koyayim 4 lastik gözüksün. Hemde 600 cc hacimide düşük. 1000 cc bile demiyorum.
    Haa şu demek değil ki GS nin sahiplerini suçluyorum adamlar diyor zaten biz yarış arabası yaptık diye. Ama bişeyde var yarış arabasının yeri yarış pistidir.
    Yarış arabası gibi kelimelere pek takılmayın ya, ne denmek istendiğini biliyosunuz uzattıkça uzatıyosunuz.. Sanki adamlar ilk araç sökenler.. Daha sökülecek varsa sökün şayiippp dibine kadar.. İsteyen dener isteyen denemez..
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yarış arabası gibi kelimelere pek takılmayın ya, ne denmek istendiğini biliyosunuz uzattıkça uzatıyosunuz.. Sanki adamlar ilk araç sökenler.. Daha sökülecek varsa sökün şayiippp dibine kadar.. İsteyen dener isteyen denemez..
    bizde bundan bahsediyoruz. sanki insanlara bizimle denemek zorundasınız diye, buna mecbursunuz diye diretiliyor arkadaşlar araba budur. toplanmayacaktır. denemek isteyen dener, sökük diye denemek istemeyen denemez. ötesi varmı Allah aşkına?

yarış arabası dediğimiz lisans almış pistten piste ulusal kovalıyor demiyoruz. roll ve çıtırdan pist için yapılan, haftada bir kez garajdan çıkan, sadece bu iş için yapılmış bir araç. bunda anlaşılmayan ne var
    MagicPerformance
    MegaSquirt Engine Management Systems Technician

Ne kingler gördük güle güle öldük...

Ek.Civic_Spoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CLIORS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç sahiplerinin emeklerine sağlık, fakat bu tarz denemelerde bana göre her türlü hafifletme serbesttir, eğer iki tarafın da bu durum işine gelmiyorsa denemezler olur biter.

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya hastayim bende o zaman soyle yapiim bole yapiyim ya abi al yap sana bi rakip cikar merak etme sende soktun sende agarsin diye mami abiye verdin arabayi allah askina su olayin mokunu cikartmayalim ya herkez herseyi yapmakta ozgur degilmi begenmeyen denemez yada dener boylede gectim der

TUGCA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sword Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senınkı nıye böle gitmiyor kaptan.. yansanayımı yoksa
    iki tane bu kadar hızlı giden 206 fazla diye, benimkini daha soft yaptık. Sonra deneyecek araba kalmayacak baksana duruma bu bile fazla

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burda yazanların bu kadar yazanların kac tanesi sökmedi arabasını cok merak ediyorum yazmiyim yazmiyim diyorum okuyorum konuyu kimler sökmedi abi ?
    C R M performance

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34tb9544 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burda yazanların bu kadar yazanların kac tanesi sökmedi arabasını cok merak ediyorum yazmiyim yazmiyim diyorum okuyorum konuyu kimler sökmedi abi ?
    Oyle biri yok kanka

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben söktüm 3 senedir toplayamadım mk
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34tb9544 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oyle biri yok kanka

dahada konuşmaya gerek yok bence sökme konusunda
    MagicPerformance

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne konu olmuş yav maşallah 206'ya da s2k ya da zaten bu 206'dan böyle bişeyler bekliyordum
    uzun yıllar süren çalışma sonucunun karşılığı mükemmel olmuş elinize sağlık

nissansunnygti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    206 güzel olmuş gercekten istanbulda olsaydım keyifle denerdim sonucunuda görmüş olurdum ne kadar iyi olduğunu.

dolu bi typrla denedinizmi??
    CM MOTORSPORT..

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masallah araçlara

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nissansunnygti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    206 güzel olmuş gercekten istanbulda olsaydım keyifle denerdim gercekten sonucunuda görmüş olurdum ne kadar iyi olduğunun.

dolu bi typrla denedinizmi??
    sağolasın.

herhangi bir typr ile henüz denk gelemedik.
    MagicPerformance

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sok sokme demem. Benim derdim sokmek sokmemek degil. Cok hizlandi ayirdi nokta yapti gibi laflar edilirse gelin hizliyi takiliyken gorelim derim. Hayir Turkce de yaziyorum ama acaba bi de Ugandaca filan mi yazsam?

Bu arada biz Umut Rizayla anlastik. Kiloyu esitleyip tekrar denicez. Ha komple takmis ha yanina kilo almis. Ne farkeder dimi ugrasmaz iste komple takmakla. O zaman anlariz ayirma kelimesinin gercek anlamini.

UmutRıza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sok sokme demem. Benim derdim sokmek sokmemek degil. Cok hizlandi ayirdi nokta yapti gibi laflar edilirse gelin hizliyi takiliyken gorelim derim. Hayir Turkce de yaziyorum ama acaba bi de Ugandaca filan mi yazsam?

Bu arada biz Umut Rizayla anlastik. Kiloyu esitleyip tekrar denicez. Ha komple takmis ha yanina kilo almis. Ne farkeder dimi ugrasmaz iste komple takmakla. O zaman anlariz ayirma kelimesinin gercek anlamini.
    Aynen öyle 100 kg (2 çimento çuvalı ) koyacağım arabaya maksat gönüller bir olsun

Önceki denemeye göre 100 kg çimento çuvalları + 30 kg da benle muratın arasındaki kg farkı = 130 kg
    Gs 206 GTI, SE ALFA 159,HZK 206 GTİ, KF OUTLANDER

MagicPerformance

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)