polemiğe bah beeee![]()
maşallah araçlara![]()
![]()
Pistede gidiyor tabiki ama modifiyeli aracın yeride karayolları değildir ona bakarsan. Egzozlu arabanın yolda ne işi var ona bakarsan ? Araç yarış arabası evet. Pistede gidiyor. Ama bu bizim için aracı yola çıkartmaya engel değil. Arzu eden denemek isteyen varsa arabanın durumunu açıkladık. Herkes kabul etti aracın durumunu gördüğüm kadarı ile. Denemek isteyenler ve istemeyenler bu şartlar altında niyetlerini belli ettiler konu kapandı. Fikir değiştirenlerde haber verir olur biter.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
maşallah araclara..
konunun tamamını okumadım ama 206 enfesmiş..
Araç sahiplerinin emeklerine sağlık, fakat bu tarz denemelerde bana göre her türlü hafifletme serbesttir, eğer iki tarafın da bu durum işine gelmiyorsa denemezler olur biter.
bizde bundan bahsediyoruz. sanki insanlara bizimle denemek zorundasınız diye, buna mecbursunuz diye diretiliyorarkadaşlar araba budur. toplanmayacaktır. denemek isteyen dener, sökük diye denemek istemeyen denemez. ötesi varmı Allah aşkına?
yarış arabası dediğimiz lisans almış pistten piste ulusal kovalıyor demiyoruz. roll ve çıtırdan pist için yapılan, haftada bir kez garajdan çıkan, sadece bu iş için yapılmış bir araç. bunda anlaşılmayan ne var![]()
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
Ya hastayim bende o zaman soyle yapiim bole yapiyim ya abi al yap sana bi rakip cikar merak etme sende soktun sende agarsin diye mami abiye verdin arabayi allah askina su olayin mokunu cikartmayalim ya herkez herseyi yapmakta ozgur degilmi begenmeyen denemez yada dener boylede gectim der
Burda yazanların bu kadar yazanların kac tanesi sökmedi arabasını cok merak ediyorum yazmiyim yazmiyim diyorum okuyorum konuyu kimler sökmedi abi ?
C R M performance
MagicPerformance
ne konu olmuş yav maşallah 206'ya da s2k ya da zaten bu 206'dan böyle bişeyler bekliyordum
uzun yıllar süren çalışma sonucunun karşılığı mükemmel olmuş elinize sağlık
206 güzel olmuş gercekten istanbulda olsaydım keyifle denerdim sonucunuda görmüş olurdum ne kadar iyi olduğunu.
dolu bi typrla denedinizmi??
CM MOTORSPORT..
MagicPerformance
Sok sokme demem. Benim derdim sokmek sokmemek degil. Cok hizlandi ayirdi nokta yapti gibi laflar edilirse gelin hizliyi takiliyken gorelim derim. Hayir Turkce de yaziyorum ama acaba bi de Ugandaca filan mi yazsam?
Bu arada biz Umut Rizayla anlastik. Kiloyu esitleyip tekrar denicez. Ha komple takmis ha yanina kilo almis. Ne farkeder dimi ugrasmaz iste komple takmakla. O zaman anlariz ayirma kelimesinin gercek anlamini.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)