Söktün sökmedinlerin mukayesesi yapilacaksa o zaman bu arabalarin stock haldeki hp 'lerinin de mukayesesi yapilmali bence
Printable View
Söktün sökmedinlerin mukayesesi yapilacaksa o zaman bu arabalarin stock haldeki hp 'lerinin de mukayesesi yapilmali bence
oha GS nin yanında benim araba sökükse ne diim. Mami bile söyledi bana sen arabayı sökmemişsin ki koltukları çıkarmışsın sadece diye. Arabanın altındaki karter koruma saçına kadar üstündeydi ki ben egzost falan komple girişecektim Ufuk durdurdu. Akşam eve geldim yattım 9 da kalktım 9:30 da araba eskisi gibiydi. 10 da 4 kişi kahvaltıya gittik. Ben ağır değil miyim olm. 100 kilo olsam inan kendim denerim ama 150 kilo az mı Selçuk. +70 kilo demek normal insana göre. Haaa keşke ben deneseydim. Çıkan Dumpvalve hortumunu fark ederdim. Mami araba iştahsız hızlanıo dediğinde de uyanamadım. Gene deneriz sıkıntı olmaz yani. GS bu haliyle hızlı bahane de aramıyorum.
Ya senin gibi insan nasil takiliyor soyle anlamiyorum abi en keyfinde en makarasinda adamsin neye takilmissin:) dibine kadar sokuk s2k ilede denedin gectin senin arabanin gideri zaten belli en hizli s2k suan RED zaten neyi ispatliycan abi yani kendi egonumu tatmin edicen adama kilo koyup?
Maşallah iki aracada..
Ya abi o zaman komple sokseydin ne diyim yani konu nereye gidiyo sokme isine karsi olan herkez arabasini sokmus oyle yada boyle yalanmi degil he sen az ben cok oyle bisey yok o zaman sokuk damgasi yiyceksen dibine kadar sokucen ya hep ya hic ben bi tek kesme bicme isine karsiyim yoksa yukarda yazdigim gibi on arka koltuk bana lazim degil tekim ben 30 kg tabandada haliya gerek yok 11 kg yere basarim ben klima calistirmam sokerim herhalde 5 6 kg emin degilim totelde 50 kg veya fiberede girerim eski reg zamani gibi emin ol oda ayri bi zorluk ve ayri hissiyat sonuc olarak isteyen istedigini yapsin ama gecince veya gecilince lafi olmasin sokuktun takiliydin diye bence bu yanlis sonucta goz gore gore deniyosun yani kimse kimseyi zorla denetmiyo abi
Ya Selcugum isin makarasindayiz be kardesim :) tabii ki de cuval filan isin girgiri. İlerde bigun takarlarsa arabayi beni de kirmazlarsa deneriz. Takmazlarsa da canlari sagolsun. GS yi konunun en basinda tebrik ettim. Bana da bu yakisir :) Yeter ki insanlar abidik gubidik yorumlar yapmasinlar.
Araçların bole yürümesı cok guzel yurt dısındakı araçlardan bişey eksik yok
Bosver kardesim bende ekran goruntusu var hepsinin. Aldim kaydettim. Umut zaten gerekeni yapicam dedi benim icin olay bitmistir. Butun bu hafifletme muhabbetini ona istinaden yaptim zaten. Ayirabiliyosa gelsin iki araba da orjinal agirliginda ayirsin gorelim demek icin.
Yoksa soken istedigi gibi soker. problem yapsam neden deniyim kamera oldugunu bile bile :)
Araçlarınızın şekli ve gidişi yeter beni ayar etmeyin yoksa hepinizi geçerim :hahaha:
Ahaha olaya bak. :D sokuk 206 s2k ile deneyecek diye cimento mu koyulacak simdi.:D alemsiniz yilin olayi olur bende soylemesi. :D
Gokhanin dedigi gibi bir ekran goruntusu fln varmi bu muhabbetlerin?
Bir de abi hatirlarsan ilk denemede ben 3 de sen 2 de bastiginda 2 3 boy olmustu ve uzadim gittim gibi seyler soylemistin :) bende bunu hos gormemistim. Benim dusunceme gore bu soylem de kucuk dusurucu. Demek istedigim kendimiz bile bu sekil yorumlar yapabiliyorken face gibi bi yerde millete nasil engel olunacak. Arkadasinin arkadasinin bilmem nesi yaziyor. Kim bilir kim. Yanlismiyim?
Murat. Uzamak? Ayirmak?
Ayrica o ilk konuyu hic acma istersen. Kardesin yine damarima basti o gun. Ben seninle denemeden once aksam sana cay soyleyip masada sana soylediklerimi hatirliyosan hic acmazsin. Konuyu acan sizsiniz. Muhabbetini yapan sizsiniz. Yok arkadan basmis yakalamis muhabbeti yapan da sizsiniz. Aracimi gormek icin geldim diyip farkli acilardan kamera takan da sizsiniz. Hic acma o konuyu haksiz cikarsin kardesim.
Bu arada bak ben seni kac defa tebrik ettim. Eski konuda beni tebrik ettin mi? Adam beni gectiMasallah dedin mi? Cok mu zor geliyor sana gecilmek? O yuzden o konuyu hic acma istersen :)
Ayrica o konuda hatirlarsan bende videosu da var hala durur. 2 de basmamla cikiyorum arada net 2 boy oluyordu daha 4 u bitirmeden. Kalktin devirlerimiz uymuyor dedin yok 5 e atamiyorum sanzumanda sikinti var dedin bin tane bahane. Abi Masallah gectin demek nekadar zormus.
Simdi ben sen cok hafifsin dedigimde mi sasiriyorsun anlamadim? Yani size bahane cok da bize yok mu?
Bak ben konuyu kapadim. Eger arabani bu sekilde toplarsan veya illa benim gibi orj agirliginda denemek istersen sizi asla kirmam :)