senden az yiyorumdur ben insan azmanı. Cüsseye bakma len.
Printable View
velasilkelam ben arabami takip gelecem benle denemeyen yada arabasi sokuk olan prostat olsun apandisiti patlasin tmm mi :) bi bakamadim gerimi dustuk hizlandikmi niye verilen sozler tutulmuyooo madem gecme gecilme derdi yok kimsenin buda beni sasirtiyo
valla abi hiç mi hiç zoruma gitmez benim geçilmek. bunu zamanla sende beni tanırsan göreceksin dir :). ben sana aracın eksikleri var bu gün daha ilk günü yolda bakalım ne olacak diye gelmedim mi masana? oturduk konuştuk basıldı eksikleri gördük, devir tutmadı 3 de bastım, vites geçmedi bilmem ne vs. bak şu anki söylemlerin bile bunları bahane olarak adlandırıyorsun. demek istediğim bu ince çizgiyi görebilmek. oysa ki ben onu ciddi bir deneme olarak görseydim azımı açmazdım ve tebrik ederdim emin olabilirsin.
kamera olayıda yapma abi. aracı görmeye geldik diye kamera da mı takmayacağız :D
neyse kısacası aslında ben o muhabbeti açmıyorum. o olay kapandı bitti gitti dediğin gibi. videoda neler oldu, konuda neler oldu vs hiçbirini açmak istediğimden falan değil. :) ben sadece orada geçen bir lafından bahsettim. face deki yazılanlara istinaden. sen de kısa özet geçtin iki dk da konuyu :D
Neyse bosver cok bile uzadi. O gün de soyledim simdi de soyluyorum. Senin efendiligin yeter. Bi de su CRUEL nikli arkadasin oz kardesin oldugunu biraz daha erken soyleseydin daha da guzel olurdu :) Bilsem makaraya sarar guler gecerdim. Haybeye asabiyet yaptik gece gece :D
Devran reis Verilen sozu herzaman tutarim ama o sozu verdigimden bugune rahat durmadin ki. AFR ayari yaptin bi de basinc actin be kardesim otesi mi var :) Biz o 5 boyu alabilmek icin gozlerimiz kör oldu internette oku oku, tabanlarimiz sisti sanayilerde dikil dikil :D Oldugun yerde kalsaydin cok zevkli olurdu deneme başabaş. Şimdi anca kobay faresi oluruz rakipden ziyade :D
Haci adam da hakli simdi. O aksam devranla debriyaj yuzunden denemedim. Ama sonra sirf Yilmazi DF typeR kirmayayim diye oylesine ciktim. Bi baktim yanimda Murat bitti kornaya basiyor taciz ediyor ustume kiriyor tehtid ediyor :D tamam dedim hadi basalim :D
Debriyaj yurtdisinda anca bugun geldi sen de gordun. Yurtdisindan donunce taktiricam. Sonra Devran biraz daha basinc acip AFR yi yine gidiklayacak bi 4 boy daha koyacak sonra bi bakicaz Devran reis onumuzde nokta olmus :D O da rahatlayacak ben de forum da :D
atmosferik 206...
helal olsun valla,cok ıyı yurumüş.
*
bora , abı adama koltukları tak da dersen adam da egzantrık vs sok de gel stock s2k ıle deneyeyım derse napcan :) bence gs gti son halı bu, halı hazır sekılde kabul eden varsa dener dıye dusunuyorum.