Abi sen insan değilsin ya![]()
Farkı biliyorum emin olabilirsin.
Fakat araçların arasında ağırlık farkı + sorun olduğu söylenmiş yukarıda, siz iyi okuduğunuza emin misiniz?
Ayrıca ben 30 hp nin az bir fark olmadığının farkındayım, sadece arabasını yakması gerektiğini düşünmenize karşı çıktım. Konuyu saptırıp kendinizi haklı çıkarmaya çalışmanız da ayrı saçmalık. Neyse uzamasın yok yere, 2 araca da maşallah bu arada.
Instagram: mutusgarage
masallah 2 aracada
st uzerindeki turbo ile 300 hp motorda ya verir ya vermez, na olmanin avantaji +agirlik farkiyla s2knin gecmesi normal..
Evet Fılanş pıroda deviri rahatlikla 11.000 devire getirebiliyoruz. Böylelikle bir sonraki fitesi daha yukarida yakalama şansimiz oluyor. Hatta 11.000 donunce artik motosikletlerle de deneyecek güce ulaşmiş oluyoruz.
Eger bir s2000 sahibi iseniz getirin hemen acalim devri. Rahat rahat dönün 11-12.000 devir.
s2000 kocaman maşşallah aracınızı büyük bir beğeniyle takib ediyoruz .Bir gün müsayit olursanız benim arabayla yan yana resim çektirebilirmiyiz ?
Maşallah abi, Focus'a da S2000'e de..
Focus'un dyno çıktısı lazım özellikle whp görebilmek içinAma ben de krankta o güç (belki) olacağını düşünenlerdenim, S2000'in gidişini forum ailesinden bilmeyen yoktur zaten tekrar maşallah ama Focus'un oem turbosu limitlerinde krankta o güçleri ancak görebilir (290-310hp)
![]()
E tabi teknik olarak hacim kuculdukde devir donme sansiniz artiyor. Ornegin bikac sene once bende 1.2 Polo vardi 22.000 deviri sorunsuz dondumMotor ufak olunca devirde sikinti yok. No sikinti yani
Tabii çektirebilirsiniz. Yanliz resimleri yayinlamadan once benim gormem lazim. Bi de rica edicem arabanizi o gun yikatin siz de ustunuze guzel seyler giyin. Oyle pejmurde gibi gecmeyin arabamin yanina. Sonra sevgililerim kiziyo bana neden apaçilerle resim çektirdin diye.
Arabalari da resim cekicem diye birbirine cok yaklastirmayin. Cizilir mizilir nazar degdirirsiniz sonra papaz olmayalim. Ciziklere karsi hassasim.
Bora abi anlatımın süperİki araca da maşallah, Red'i iyi koşturmuşsun
![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
bu cevap bana bu vıdeoyu hatırlattı
Kızlar Verir Vermez - YouTube
he ben de onu dıyorum , ne zaman denıyoruzarada 4500dd cik fark kalmış, o da sana feda olsun
![]()
Sayın Bora bey. Bende sizin yaptırdığınız gibi araçıma tunink yaptırmak istiyorum nereyi tavsiye edersiniz.
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)