Gecen Ankarada birinden abi Devo Astra seni 5 lik yapmis video attilar diye birsey duydum guldum gectim. Ertesi gun baska bir arkadasim Devo seni 5 boy gecmis video var dedi yine guldum gectim. Ama evelsi gun ayni seyi ucuncu kere baska kelalaka birinden tekrar duyunca ve videoyu da gorunce cinlerim tepeme cikti. Demek ben video cekmesem birileri benim arabamin benzini bitip gaz kestigi videoyu herkese utanmadan servis yapacak. O gece de Devrana ozellikle sordum videolari foruma atayim mi diye bosver abi dedi. Ben de atmadim. Ama youtube'a yuklerim oradan indirirsin dedim. Ama ben daha youtube' a yuklemeden benim gaz kestigim videolar tum Turkiyeye servis edilmis bile.
Devran kardesimizle konustum sordum ne is bu video diye abi ben paylasmadim kimseyle dedi. Peki diyip konuyu kapadim. Ama gaz kestigim Videoyu ortaliga servis yapan yavşağı bulursam ümüğünü kopartacam haberiniz olsun.
Denemelere gelince, Devran kardesimizin israrlarini daha fazla kirmayip gecenin bi vakti tek basima atladim Şekerpinara gittim. Devranin arabasinin ici sökük. Basinci eskisine gore acik. AFR ayari da yapili haldeydi. Normalde sokuk arabalarla artik denemedigimi heryerde soylemistim ama taa Sekerpinara gittim bos bos donmeyelim Devrani da kirmayalim diye denedim.
Denemeler ikiye tek ve teke tek seklinde yapildi. Denemeleri otoban cok dolu oldugu icin mecburen E5 te yaptik. E5 in yollari da ya cok bozuktu ya da kaymak gibiydi. Birkac kere arabamin kici atip az daha Devrana vuracaktim Allah korudu. Dolayisi ile 10 kere denediysek bunun anca 3-4 tanesinde sonuna kadar gazi birakmadim. Digerlerinin hepsinde ya asiri cukurdan veya bozuk yoldan gaz kestimya da frene bastim cunku tirstim. Riske gerek yok diye. Denemelerde Devran kardesim ilk basista 2 boy one firliyor fakat 5 ve 6 da ya farki kapatip yakaliyorum ya da korkmadan gazi birakmadigim zamanlarda da onune geciyorum. Yakaladigim suratlerde yaklasik 225km civari. Bu arada kadranimda kisadan dolayi %10 hata var.
Netice itibari ile RED s2000 hicbir Astraya 5 boy gecilmemistir. Yine tahmin ettigim gibi gazi birakmadigimiz muddetce 5 ve 6 da yakalayip one gecmistir. Bu yazdiklarimda en ufak bir Yalan dolan abartma vey fazlam varsa Devran kardesimiz beni yalanlasin.
Bunlar da gazi birakmadan devam ettigimiz videolar;
Burada Devran iki kisi ben tek kisi. Devranin yanindaki arkadas 85kg oldugunu soyledi. Devran da yaklasik 35kg sokukmus.
Link 1
RED vs Astra Turbo 3 - YouTube
Link 2
YouTube
Link 3
YouTube
Kıssadan hisse; 85kg agirlik Devranin Astrayi yaklasik 5 boy geriye atti. Devran sokulu degilken benimle deneseydi o zaman 200km gibi yakalardim diye dusunuyorum. Denemeler onu gosterdi.
Ben yalani dolani üçkağıdı sevmem. Devran kardesimiz sagolsun beni agirladi sicak cayini esirgemedi. Ona ve Orcun kardesime de ilgilerinden ve efendiliklerinden oturu tesekkur ederim.
Her iki araca da Maşallah.