Ooo cok sert
benim gs ile yaptığım denemeler gayet şeffaf oldu sende biliyorsun ki abi.kaldıki konu gs değil. izlediğim videolardan net sonuç çıkartamadım bir yorum yaptım. herşeyin altında birşeyler aramayalım artık
![]()
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
Devo Astra ile ilk denemelerimizde basinci acik degildi, 30 da olsa 40 da olsa sokuk degildi. Ben kisa taktim adam basinc acti AFR ayari yapti soktu. Ben bahane yapmadan soz verdim gittim denedim. Ortada 4 tane video var 3 unde top speedde ben geciyorum birinde gecemiyorum vardir elbet onun da bir sebebi simdi hatirlamiyorum. Ustte de bin satir aciklama yapmisim neden gaz kestigimi yol sartlari filan falan ama hala seffaf degil diyerek sen neyin altinda ne ariyosun ben de merak ettim.
Ayrica bak ben GS ile kacik debriyajla 120kg sokuk olmasina ragmen bahane etmeden denedim. NG ile kac defa denedim video bile gecildigim halde kendim koydumGariban rica etti onunla da bastim ama 170 te mecbur gaz kestigimiz icin o denemeyi kaale almadim videosunu da eklemedim. Konu o veya degil, ben merak ettim soruyorum. Cevaplayip cevaplamamak sana kalmis. Okadar gider yapildi cagirildi neden denemediniz şeffaf bir şekilde
Yoksa cok mu zor bi soru sordum
![]()
maşallah araclarınıza..
istanbulun gurur kaynakları diorum ben bu iki araç için..
uçana kaçana sıkıyosunuz , ayagınıza ve cebinize saglık..
vay arkadaş tamam sormadım varsay abi. bişe aradıım fln yok. sorry. yol dar falan demişsiniz ondan dedim. şeffafdan kastım daha düzenli elverişli şartlar.
ayrıca ng ile korktuğum için mi denemediğimi sanıyorsun? um denemesinden sonra o kadar insanın içinde (sen de dahil), ng sökerse çok yüksek ihtimal bizi geçer diye kendi azımızla dediğimizi unuttun sanırım abibunu bile bile zaten deneyecektik fakat olaylar farklı geliştiği için deneme gerçekleşmedi. bunu sende eminim çok iyi biliyorsundur. gelişen olayların sende içindeydin.
kısacası bile bile bu şekil mesajlara gerek yok
neyse tekrar sorry sormadım ben bişi![]()
MagicPerformance
neyse işte dediğim gibi zaten çekincem olsa yada hırslı olsam o akşam öyle konuşmazdım. fakat konu farklı gelişince olmadı. ayrıca bahsettiğim mevzu zatn forumda gelişmişti. afrika ispatına gerek yok.bu arada kedi iimiş. bir ara sıcak bir ataşehir akşamında konuşuruz, hatırlarız. ng konusunda bu çok zor soruya verdiğim cevap yeterli ise şeffaflık pardon daha elverişli şartlarda diyim
bir deneme olcakmı?
![]()
MagicPerformance
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
devran kac barda yuruyorsun ?
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Ikisinede masallah...
"FF VTI"TURBO
"RR Type R"
"JP egK20"
"DD TypeR" TURBO
"RED KA Turbo TypeR"
kanka sen su yaagurcaladık devranla araba nerden nereye geldı hemen hemen aynı basınçlarla adam f.e.h typerdan 2 boy yiyiordu şimdi 10 boy temiz geçer
afr 11.5 üzerinde olmaduğu sürece arac mermi oluyor valla suan ki halinde memnun devranda yeter diyor ama ben bi çıtır daha hızlansın istiyorum 0.9 pik cont 0.7 yürüsün o zaman baya güze olur![]()
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)