Aynen aynen :)
Printable View
her iki aracada masallah tt miz daha iyi olucak ins
maşallah araçlara , devran helal olsun valla haftada 3 koşturuyorsun arabayı Maşallah .
araçlar iyi gitmiş. devran senin basınç açman şart, aracın daha iyi gider 1 bar ile uçarsın. şanzımanına bişey olmaz.
Kadett_gsi
yakında benim c20xe sfi manta gtr'yide koşturacagız :D
maşallah iki aracada devranın astrayı zaten biliyorduk tt'de can yakan cinstenmiş:)
eyw kardesim saolasin:)
Masallah deneyen araclara birkanim tt de cok iyi gidiyor astrada hizli tekrardan masallah
eyw mehmetim ortami bos birakma bekliyoruz senide bitir artik su bitmez rodaji;)
maşşallah araçlara birkanım seni ayrı tebrik ediyorum çok ugraştın baya emek para zaman var ortada ben bundan çok daha hızlı olacagından hiç şüpem yok 400 bekliyorum senden :)
ayf tt görselini çok beğeniyorum maşallahı var , denemede eğlenceli olmuş.
Masallah guzel deneme olmus..
Devo buvdevran sursun:))) masallah...
Masallah guzel denemeydi.
Birkan tt beni cok sasirtan bi arac guzel setup gule gule kullan allah kaza bela vermesin.
Size takma isim taktim o aksam zaten fast and furious gibi 01...01 plaka arabalar esmer adamlar :D bundan sonra yakuza dicem size :icon_tup:
Massallah her iki aracada kazasiz belasiz
birkan maşallah kardeşim tt cok iyi gidiyor ve anlattığına göre daha da önü acık bir araba.umarım bizim 1 barlı astra cıkınca zevkli denemeler yaparız.
Maşallah araçlara ayf gerçekten çok hızlı :D devogsi da çok hızlı :)
Masallah araclara..
Birkan güle güle kullan yeni setup ını..
Bu arada wg ve evc ile desteklemeni öneririm dünyası değişir tt nin..
maaşallah iki araca ama audi de bir başkadır allah kaza bela vermesin ...
Maşallah kanka Allah kaza bela vermesin AYF'e :)
kardeşlerin güzeli sahneye çıkmış:) tebrik ediyorum ikinizide güzel deneme olmuş,
allah nazarlardan korusun kaza bela göstermesin, daha iyi olucak inşallah birkanım
Maşallah tt'ye
TT çok güzel gidiyo, eline sağlık birkan, bu arada araç quattro bunu da belirmekte fayda var. Ümit wastegate ve evc demişsin ama tt ler orjinalde k03 turbo lu olduğundan benim bildiğim bizim araçlar kadar yüksek basınçları kabul etmedikleri, ayrıca 375 hp ler den sonrası motor için risk...