Dediklerinde haklısın levent K03s te 1.50 basınç bastığımızda ilk aşamada tork ve manifold içi fazla basınçtan arıza veriyordu ve nedenini bulmak için nekadar uğraştığımızı hatırlamak bile istemiyorum tam 2 hafta sürmüştü sonra sorunun nedenini bulduk ve şanzıman yazılımı ile yeni tork,launch control ve DSG olmasından dolayı 6400 devirden sonra da devir dönme gibi olaylara müdahale edebildik(şanzıman yazılımından önce şanzıman 6400 devirde otomatik olarak atıyordu) şuan ise 7100 devir de kesiciye kalıyorum ve dynoda gördük 6900 devire kadar araçta güç var intercoolerdan sonra biraz daha basınç açmayı istiyorum baktımki böle bir sorunla tekrar karşılaştım artık melih abinin modeli uygulayacaz yeni bir beyin:d Ama dediğim gibi daha eksiğim var intercooler hafif kasnak gbi aklıma gelen şuan bunlar bunları tamamladıktan sonra nekadar çıkcak hpbirlikte görcez peşin konuşmayı sevmiyorum hayırlısı:)Ayrıca şuan biliyor musun bilmiyorum yani kestiremedim yorumdan:) aracımda K04 turbo var k03s değil:)