İnş ümit bakalım bende öyle düşünüyorum ama önceden yapan arkdaşlarımız güray ve canın tecrübelerinide görmezden gelemiyorum ama dediğim gibi insan arabasını bilir bende öle bekliyorum.Quattro meselesine gelince bu zamana kadar hep bunu savundum ewt quattro araçların uzunda nkdr dezavantajı varsa ilk gazlamalardada bir okadar avantajı var rollingde hani diyorlar ya rollingfde 1 sn bile çok önemli boy açısından![]()
Maşallah iki araçada, birkanın yolu çok uzun, yolunda başında daha motor 400hp dayanıyosa bence 400hp olur![]()
Abi Aslinda ilk amacim 100-200 de gurayin yakaladigi degere yakin bir deger yapmak ki eger bende bu isi biraz biliyorsam gurayin arabasini kotulemek icin demiyorum kesinlikle yanlis anlasilmasin ve benim aracimin quattro oldugunu dusunursek,gurayinda 9.36 lik setup unda da 4 e kadar sardigini sende bende biliyorsak bu araba en kotu eksikleri tamamlandiktan sonra 9.36 ya yakin yada en kotu 9.36 cikaracaktir ins
Umarim yakalar cunku gurayin degeri o basinca gore cok iyi bir degerdi senin aracin 4 ceker ve otomatik oldugunuda dusunursek o degerde olmasi imkansiz degil ama daha fazla parca kullanman gerekicek bu ep3 typer ile fn2 gibi ama dedigim gibi azimle olur dogru parcalarla mumkun