User Tag List

Sayfa 7/22 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
415 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: NG 106 vs DB sti 35R ---percussionali---

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=fatiii;6943292]30 lu iyi ayarlı sti e92 m3 ün aklını alır onu bi kere yaz kenara

Oldu yazarim , ben sana mami gecer demedim bu kadar gitmesine sasirmamak lazim gecer gecmez o ayri, bi 92 m3 ne kadar yururse o kadar yurur dedim bu sadece 92 icin dgil baska araclarlada ornek verebilirim zaten mami kendisi isteyenle denerim demis herhangi bir iddasi yok gecer demiyo denerim diyo neden birden bu kadar celallendin anlamadim

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oldu yazarim , ben sana mami gecer demedim bu kadar gitmesine sasirmamak lazim gecer gecmez o ayri, bi 92 m3 ne kadar yururse o kadar yurur dedim bu sadece 92 icin dgil baska araclarlada ornek verebilirim zaten mami kendisi isteyenle denerim demis herhangi bir iddasi yok gecer demiyo denerim diyo neden birden bu kadar celallendin anlamadim
    anladım.e92 m3 le yürür bencede kendi hız aralıgındada hakkıyla yürüyen 30 lu sti e92 m3 ü çok geçer bende onu diyorum.
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E tamam cıksın o zman bı e92 er meydanınada hep beraber ızleyelım
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim e92 m3 üm olsa tehlikeye atmazdım kendimi Allah var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaw bi yazıosunuz sanki mami sti nedir bilmiyor. Adamın altında sti da var. Uc yi de kullandı kaç kere. Neyin ne kadar gittiğini bildiği için yorum yapıo adam. Denerim dio ama denemeye çıkan yok. Haftasonu ben yokum ama ufuk 30r li gc8 le dener fark gorulur ne oluo ne bitio. Yaw ne olacak altiustu 106 diosunuz belki ama ng cok ciddi yuruyor.
    IN BOOST WE TRUST

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayarı bozuk arabayla veya bir pundunada araba geçip video atmak anlamsız geliyo bana.yoksa ben ne videolar atarım

ama hakkı yenmez maşallah .bende eski 106 cıyım bu kadar yürüyeceği hiç aklıma gelmezdi
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hantypR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    34 DB 3663 SUBARU WRX SAMİ YETKİN TECH TÜRKİYE ÜYELİGİM OLMADIGI İÇİN COK DEGERLİ Bİ ABİMİN ŞİFRESİNİ ALDIM VE ORDAN YAZIYORUM
    ARKADAŞALAR O AKŞAMKİ VİDEONUN NE BAŞI VAR NE SONU VAR BİZ ZATEN SKN BAHADIR ABİYLE ROL YAPARKEN MAMİ DE VARMIŞ İŞİN İÇİNDE 1-2-3 . DENEMDEN SONRA ORTADA Bİ KARAMBOL OLDU CÜNKÜ KALKAMADIK Bİ TÜRLÜ...
    Bİ ŞEKİLDE KALKTIKTAN HEMEN SONRA MAMİ ONUMUZE GECTİ GECMEK ZORUNDA KALDI TRAFİKTEKİ SEYİR EDEN ARAÇLARDAN DOLAYI BENDE SKN NİN ÖNÜNE KIRDIM VE BAHADIR ABİYE ZOR ANLAR YAŞATTIK ZATEN VİDEODA 3. ARABADA GÖRÜNÜYOR 1-2 SAAT SONRA BU ENTRESAN VİDEO ORTAYA CIKTI VİDEOYU YAYINLIYAN KENAN ARKADAŞIMIZA GECE 3 TE BU VİDEO NEDİR DİYE SORDUM EGER VARSA BÖLE BİŞEY ARABYI DAHA OTOPARKA KOYMADIM CIKALIM DEDİM YİNEDE SADECE BU KAREYİ YAKALYIP KOYAN ARKADAŞLARA TESEKÜR EDİYORUM CUMARETSİ GÖRÜRŞÜZ
    34 H 2202 S 2000SAHİİ GÖKHAN ABİME TESKÜR EDERİM ŞİFRESİNİ BENLE PALAŞTIGI İÇİN KENDİSİYLE ZATEN EN AZ 3-4 KERE KALKTIK VE YÜRÜDÜK COK GÜZEL ŞEKİLDE SONUCU VE GÜÇÜ ODA BİLİYO BENDE BİLİYORUM

Bence halen daha hayal kurabiliyorsanız kurun hayallerinizi. Ama abartmayın asırı hayalci olursanız gercekleri göremez olursunuz
    Bahadır abinin araç içi videosu var başı sonu herşey belli yarın videoyu eklerim herkes izler ona göre yorumlara devam edersiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hantypR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    34 DB 3663 SUBARU WRX SAMİ YETKİN TECH TÜRKİYE ÜYELİGİM OLMADIGI İÇİN COK DEGERLİ Bİ ABİMİN ŞİFRESİNİ ALDIM VE ORDAN YAZIYORUM
    ARKADAŞALAR O AKŞAMKİ VİDEONUN NE BAŞI VAR NE SONU VAR BİZ ZATEN SKN BAHADIR ABİYLE ROL YAPARKEN MAMİ DE VARMIŞ İŞİN İÇİNDE 1-2-3 . DENEMDEN SONRA ORTADA Bİ KARAMBOL OLDU CÜNKÜ KALKAMADIK Bİ TÜRLÜ...
    Bİ ŞEKİLDE KALKTIKTAN HEMEN SONRA MAMİ ONUMUZE GECTİ GECMEK ZORUNDA KALDI TRAFİKTEKİ SEYİR EDEN ARAÇLARDAN DOLAYI BENDE SKN NİN ÖNÜNE KIRDIM VE BAHADIR ABİYE ZOR ANLAR YAŞATTIK ZATEN VİDEODA 3. ARABADA GÖRÜNÜYOR 1-2 SAAT SONRA BU ENTRESAN VİDEO ORTAYA CIKTI VİDEOYU YAYINLIYAN KENAN ARKADAŞIMIZA GECE 3 TE BU VİDEO NEDİR DİYE SORDUM EGER VARSA BÖLE BİŞEY ARABYI DAHA OTOPARKA KOYMADIM CIKALIM DEDİM YİNEDE SADECE BU KAREYİ YAKALYIP KOYAN ARKADAŞLARA TESEKÜR EDİYORUM CUMARETSİ GÖRÜRŞÜZ
    34 H 2202 S 2000SAHİİ GÖKHAN ABİME TESKÜR EDERİM ŞİFRESİNİ BENLE PALAŞTIGI İÇİN KENDİSİYLE ZATEN EN AZ 3-4 KERE KALKTIK VE YÜRÜDÜK COK GÜZEL ŞEKİLDE SONUCU VE GÜÇÜ ODA BİLİYO BENDE BİLİYORUM

Bence halen daha hayal kurabiliyorsanız kurun hayallerinizi. Ama abartmayın asırı hayalci olursanız gercekleri göremez olursunuz

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahaha..
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazmayım dedim bu konuya gene fatiii cıktı yazıyo geriye kalan herkez tebrikçi demesinler diyede dayanamadım

ya gerçekten ciddimisin bu 500 hp konusunda?keşke ankarada olsaydında deneseydik bi ya bırak böyle bi pozisyonu basar basmaz öne atla gene geçtin sayardım.ama bazı şeyleri bence abartmamak gerek hadi 400 dedin onu anladım bence iyi pilotla o bile imkansızda 500 nerden çıktı ya[/QUOTE]

İmkansız bizim işimiz

S3 de yürüdüğünde inanılmamıştı neyse uzatmaya gerek yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

İmkansız bizim işimiz

S3 de yürüdüğünde inanılmamıştı neyse uzatmaya gerek yok
    valla s3 nerden çıktı bilmiyorumda o basınclara o yakıta s3 yürür o inanmayanların sorunu ben bişey demedim yürür..

ama ng nin GERÇEKTEN 450-500 hp olan bi arabayla bu şartlarda geçme yada yürüme şansı yok

hee dersenki bu araba gt35 e 1.7 1.8 basıo geçtim ona bişey diyemem,normalde 500 hp olması lazım dogrudur ama reelde değildir...sende bende burda işi bilen herkez 500 hp arabanın nasıl gittiğini bilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gt 35 e 1.7 bar zaten 500 beygir hacı.500 ve muadilleri olur.bence 35 lı sti 1 bar basıyo
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dookan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gt 35 e 1.7 bar zaten 500 beygir hacı.500 ve muadilleri olur.bence 35 lı sti 1 bar basıyo
    anlatmak istediğim o keko 1.7 basıyorum der ama basınc demek beygir demek değil..1.7 1.8 basıyordur ama 500 deildir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anlatmak istediğim o keko 1.7 basıyorum der ama basınc demek beygir demek değil..1.7 1.8 basıyordur ama 500 deildir
    1.7 yi motora değil sokağa bassa yine geçer.200 hp deilmi bu meret.250 270 hpyse bilmem ama 200 hp 500 kg olsa anca
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Panpalar 100-200 denen bişey var Mami ölçer sorun kalmaz benim tahminim 9,5sn felandır..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Panpalar 100-200 denen bişey var Mami ölçer sorun kalmaz benim tahminim 9,5sn felandır..

abi sen imzana baya bi kaptırdın kendini.ölçme yok abi deneme var.100 kere deneyip ben bunu yaptım demenin ne anlamı var yanyana gelip geçemedikten sonra
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dookan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi sen imzana baya bi kaptırdın kendini.ölçme yok abi deneme var.100 kere deneyip ben bunu yaptım demenin ne anlamı var yanyana gelip geçemedikten sonra
    Neticede geçtiğine göre ne yapmak lazım ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neticede geçtiğine göre ne yapmak lazım ?
    abi bence şu an tekrar denemek lazım.zaten arkadaş yazmış.bence speclerini tek tek yazıp ne olduğunu bilmek gerekir.techturkey olarak kapalı kutulu videoların sevilmediğini düşünüyorum ben.ben 35 li arabayla böyle oldum demek anlamsız .yarın çıkar rs2 yi bi pundunada 3 saniye önüne geçerim alın video dersem söverler bana haksızmıyım??
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

athem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok abim 3076 var Gtx modelinden en pahalılarından ehuehe u sordum şimdi
    Araba 30 luymus

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çek basincida 1.5 a olsun bitsin baba sultan
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)