User Tag List

Sayfa 18/22 İlkİlk ... 81617181920 ... SonSon
415 sonuçtan 324 ile 342 arası

Konu: NG 106 vs DB sti 35R ---percussionali---

wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    helal olsun diyorum 106 sanki senin için üretilmiş abi maşallahhh ng ye
    gariban 106 gti....

M///maniac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saminin wrx te 3076 vae 35r degil die biliorm

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M///maniac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saminin wrx te 3076 vae 35r degil die biliorm
    Aynen gtx3076 varmış

Fatih_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    324 postuda tek tek okudum.

Gördüğüm en belirgin ve net şey şudur ,

Dookan nickli üye antipatik ve saçma yorumlarıyla kendini tanıtmış oldu , bana.
    Yahu subaru skn ile yürüdü ng ile yürümedi ki ne demektir ya bu nasıl bir saçmalıktır ?
    3ü de aynı anda kalkıyor mu ? Evet. Ee daha ne ? subarucu arkadaş skn için farklı ng için farklı mı yürüyecekti ?
    adam yükleniyor yürüyor ng de yanında aynı anda basıyor ng geçiyor burdaki kabullenememezliği anlayamadım ben.

Ayrıca tutturulmuş 35li stı diye. Defalarca yazıldı 30 lu wrx olduğu hala 35 li stı geçemez deyip duranlar var. Konunun 35 li stı ile alakası bile yok ?

Herşey çok net. O gece birlikte basıyorlar ng geçiyor. Bitti. Bu kadar.
    Subarunun sıkıntısı vardır o gece verimli olamamıştır pilotajda sıkıntı olmuştur vs vs vs bunlar olabilir ama bunlar sonucu değiştirmez.

Ankara tayfası tutturmuş geçemez diye. Yahu adam da geçerim diye tutturmuyor ki ? Adam bütün 30 lu 35 li wrx stı ları getirin hepsini geçerim mi demiş ben mi kaçırdım ? O gece geçtim diyor. O subaruyu o haliyle geçti nokta.Daha uzatmanın ne manası var ?

Biraz anlayışlı olsanız bu kadar uzamayacak konu , kimi anlatmak istediğini anlatamıyor kimide anlamıyor ya da anlamak istemiyor..

En açık ve net yorumları miniks yapmış , yaşım sizden küçük sizin kadar bilgilide olmayabilirim ama okuduğumu anlayıp düzgün yorumluyorum en azından.

( 2 tarafıda tanımam etmem , benim gibi objektif yaklaşan bütün üyeler dookan ın mesajlarından rahatsız olmuştur eminim )
    34 TE 3516

Para için değil , mutluluk için çalış

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Iyiki rolling gibi bir sevdam yok.Gecsen bir dert gecilsen ayri bir dert.Hepi topu metal parcalari ne oluyor yani gecilince sen kotu sofor arabanda kotu araba mi oluyor anlamiyorum isin o kismini..Once parasi olan sonra tecrubesi olan gecer.Hem parasi hem tecrubesi olan hepsini gecer.Zaten bu isin sonu yok dunyada rolling diye bir sporda yok yani bu is aslinda bir eglence niye bu kadar ciddiye aliniyor cikar denenir gorulur herkes birbirini tebrik eder tesekkur eder kucaklasir evine doner olmasi gereken bu en azindan.Neredeyse kan davasi cikacak anlamiyorum hakikaten bizde seviyoruz hizi gucu arabalari acaba kacirdigim bir nokta mi var bu islerde?

Ek: Diyelimki cikardim aracimi rolling yaptim x arabayla gecildim degeri mi dustu arabamin?Sonra kelalpere rica etsem mami makinene rica etsem benle paylas bilgi tecrubeni diye bu ise gonul vermisler zaten paylasirlar illaki tecrubelerini ellerinden gelen yardimi yaparlar herkesi gecsem arabam cok degerli mi olacak para mi kazanacagim?

emirarslan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Iyiki rolling gibi bir sevdam yok.Gecsen bir dert gecilsen ayri bir dert.Hepi topu metal parcalari ne oluyor yani gecilince sen kotu sofor arabanda kotu araba mi oluyor anlamiyorum isin o kismini..Once parasi olan sonra tecrubesi olan gecer.Hem parasi hem tecrubesi olan hepsini gecer.Zaten bu isin sonu yok dunyada rolling diye bir sporda yok yani bu is aslinda bir eglence niye bu kadar ciddiye aliniyor cikar denenir gorulur herkes birbirini tebrik eder tesekkur eder kucaklasir evine doner olmasi gereken bu en azindan.Neredeyse kan davasi cikacak anlamiyorum hakikaten bizde seviyoruz hizi gucu arabalari acaba kacirdigim bir nokta mi var bu islerde?
    aslında öyle dedigin gibi basit degil kardeşim.

insanlar çalısıp para biriktiriyorlar o biriktirdigi paraları araclarına harcıyorlar.

emek veriyorlar geceleri ellerini yastaga koyup nasıl biraz daha hızlanırım diye düşünüyorlar.

yani citti bir emek var aslında daha detaya girmek istemiyorum.

o yüzden bu tartışmalar cıkıyor. herkez emeyini karşılıgını almak istedigi için. yoksa komus herkez tenekesinede lastiginede.

burum bundan ibaret kardeşim aslında.

benim tek üzüldügüm birgün dookan kardeşimizi veya herhan gibi baska bir kardeşimizi kazada kaybettikmi sonra sohbet bölümüne acı kaybımız diye konu acıldımı , nasıl tartıştıkları arkadasın post larını okicaklar. onu merak ediyorum.

kırmayalım birbirimizi.. elimizden geldikçe sabırlı olmaya calısalım.

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emirarslan34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslında öyle dedigin gibi basit degil kardeşim.

insanlar çalısıp para biriktiriyorlar o biriktirdigi paraları araclarına harcıyorlar.

emek veriyorlar geceleri ellerini yastaga koyup nasıl biraz daha hızlanırım diye düşünüyorlar.

yani citti bir emek var aslında daha detaya girmek istemiyorum.

o yüzden bu tartışmalar cıkıyor. herkez emeyini karşılıgını almak istedigi için. yoksa komus herkez tenekesinede lastiginede.

burum bundan ibaret kardeşim aslında.

benim tek üzüldügüm birgün dookan kardeşimizi veya herhan gibi baska bir kardeşimizi kazada kaybettikmi sonra sohbet bölümüne acı kaybımız diye konu acıldımı , nasıl tartıştıkları arkadasın post larını okicaklar. onu merak ediyorum.

O kismini az cok biliyorum bende yapiyorum birseyler az emek para harcamadik kendimizce ama bunu keyif almak icin yapiyorum baskasinin keyfini kacirmak icin degil.Yanlis anlasilmasin deneyenler icinde keyfine deneyenler var birde herkesi gececegim diyenler var bak konuda ne postlar var neredeyse insanlar birbirini asacak kesecek bu kadarina gerek yok diyorum sadece.Bende her gece kafayi yastiga koydugumda ah keske sunuda yapsaydim soyle olurdu hizlanirdim su bu diyorum kafamda setup kuruyorum ama bunlari dusunurken sunu bunu nasil gececegim amacli dusunmuyorum.Bilmiyorum konuda cok fazla rolling sevdalisi insan var herkesin fikri baska saygi duymak lazim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O kismini az cok biliyorum bende yapiyorum birseyler az emek para harcamadik kendimizce ama bunu keyif almak icin yapiyorum baskasinin keyfini kacirmak icin degil.Yanlis anlasilmasin deneyenler icinde keyfine deneyenler var birde herkesi gececegim diyenler var bak konuda ne postlar var neredeyse insanlar birbirini asacak kesecek bu kadarina gerek yok diyorum sadece.Bende her gece kafayi yastiga koydugumda ah keske sunuda yapsaydim soyle olurdu hizlanirdim su bu diyorum kafamda setup kuruyorum ama bunlari dusunurken sunu bunu nasil gececegim amacli dusunmuyorum.Bilmiyorum konuda cok fazla rolling sevdalisi insan var herkesin fikri baska saygi duymak lazim.
    aynen hepimiz iyi cocuklarızda şeyimiz var işte

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen hepimiz iyi cocuklarızda şeyimiz var işte
    Aldın mı NG yi
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sinan-s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aldın mı NG yi
    ula sinan bi dur la MAMİ abinin kafasını karıştırmasaydık şimdi nasıpse kardeşim bi kaç denmesi var mami abinin.

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

………….........

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ............

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ibo cum yanlıs anlatmış arkadaş heralde ne demek istedigini.kötü niyetle söylememiş heralde diye dusunuyorum.ama emirarslan şunu söyleyim sana kimsenin malına kötü demedim kırmak da istemezdim ama şartlar onu gerektirdi.ben ne söylediysem karşılığında 10 kişi cevap attı yazılacakmış olacakmış yani.forum işte bu konuşma tarzı mimik olmadan kimse kimseyi anlamıyor net bir şekilde
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dookan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ibo cum yanlıs anlatmış arkadaş heralde ne demek istedigini.kötü niyetle söylememiş heralde diye dusunuyorum.ama emirarslan şunu söyleyim sana kimsenin malına kötü demedim kırmak da istemezdim ama şartlar onu gerektirdi.ben ne söylediysem karşılığında 10 kişi cevap attı yazılacakmış olacakmış yani.forum işte bu konuşma tarzı mimik olmadan kimse kimseyi anlamıyor net bir şekilde
    aynen tam ifade edemedim kendimi oruç sarstı biraz. yanlıs anlasıldı sanırım.

dookan ben perşembe NG ile ankaraya gelebilirim kardeşim. bilgin olsun herşey yolunda giderse ordayım işallah. selcuk yada mami abinin işi olmazsa onlarla gelirim. iftarıda bi yerlerde beraber açarız istersen vaktin olursa. iftardan sonra denememizi yapar döneriz biz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim öyle birşey olursa harika olur biliyomusun.vaktim olur tabiki ne demek başımın üstünde yerin var.kim gelirse buluşuruz hiç farketmez.kim ankaraya geliyorsa misafirimiz sayılır
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim öyle birşey olursa harika olur biliyomusun.vaktim olur tabiki ne demek başımın üstünde yerin var.kim gelirse buluşuruz hiç farketmez.kim ankaraya geliyorsa misafirimiz sayılır
    tamam kardeşim özelden numaranı yaz. özelden görüşelim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazdım emir.nasip olursa perşembe gunu beklerim sizi.bugun golf r la perşembe de benle mis istenilen herşey oluyor başka birşey isteseydik olacaktı demek ki..tork garage lada gorusurum bi tane hazır gt30 lu sti var onlarda musait olursa onlada deneriz keyifli olur
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

ensoztrk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki tarafta kendince haklı bence ankaralılar sadece çok kişiyle muhattap olduklarından haliyle tam net anlatamadılar bence kedileri yada anlattırmadılar.

Mantıklı olarak bakıldığında dookan ve fatii anlattıklarında haklılar bence en azından anlatmak istediklerinde.

Ama ng videoda gayet de beraber oturmuş ve videoda geçmiş. Sağlıklımı değilmi orası tartışılır ama bu konu altında ng bu video için geçmiştir benim için.

Hiç gerek yok bu mübarek günlerde birbirmizi üzmeye hepimiz abim yaşındasınız hiç gerek yok gerilmeye illaki herkes yüzyüze bakıcak denildiği gibi sanal ortam mimik falan olmadığından yanlış anlaşılabiliyor

Maşallah araçlara kazasız belasız
    Alıntı the "K" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ankarada var çok güzel sıfır bina denize 745km. düşünür müsün?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazdım emir.nasip olursa perşembe gunu beklerim sizi.bugun golf r la perşembe de benle mis istenilen herşey oluyor başka birşey isteseydik olacaktı demek ki..tork garage lada gorusurum bi tane hazır gt30 lu sti var onlarda musait olursa onlada deneriz keyifli olur
    tamam kardeşim işallah. bol bol sıkarız.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)